Samturia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 jaki listek... co ty nas tu oszukujesz... tyyyy... tyyyy :mad: toż to robalsko lobrzydliwe ;) Quote
Alicja Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='*luthien*']na razie listek:p :multi:świetny robalik Quote
Mi. Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Samturia']jaki listek... co ty nas tu oszukujesz... tyyyy... tyyyy :mad: toż to robalsko lobrzydliwe ;)[quote name='Alicjarydzewska']:multi:świetny robalik co wy mowicie, to jest lisc:crazyeye::evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ślicznie umaszczone te koty :loveu: ...a wiesz może z jakiego gatunku jest ten "liść"? :diabloti: Quote
Bewarka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Podobne ujęcie było w dzisiejszych "Łowcach przygód" :evil_lol: Tylko mi się tu nie śmiać, że to oglądam...:cool3: :lol: Quote
Anza&Hacker Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Jaaa! - słodki ten żółw - jaki to gatunek ółwika? :razz: Za mały na tym zdjęciu, żebym poznała :shake: Quote
Mi. Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='justys95']Podobne ujęcie było w dzisiejszych "Łowcach przygód" :evil_lol: Tylko mi się tu nie śmiać, że to oglądam...:cool3: :lol: bylam na planie filmu:D:D:eviltong: Quote
Mi. Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Anza&Hacker']Jaaa! - słodki ten żółw - jaki to gatunek ółwika? :razz: Za mały na tym zdjęciu, żebym poznała :shake: wiem o nim tylko to, ze wlasnie przebywa w szpitalu dla zolwi, bo trafil w skale i nie utrzymuje balastu:D:D:D Dla tego ma tak malo wody - inaczej by sie utopil :D:D Quote
an3czka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Fotki boskie!!!!:multi: Nawet nie wiem, którą konkretnie wybrać! Gdzieś Ty była? Quote
Mi. Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='an3czka']Fotki boskie!!!!:multi: Nawet nie wiem, którą konkretnie wybrać! Gdzieś Ty była? Czeesc Aniu:loveu: :loveu: :loveu: Los Africos:evil_lol: A gdzies ty sie podziewalas?:mad: Quote
an3czka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='*luthien*']Czeesc Aniu:loveu: :loveu: :loveu: Los Africos:evil_lol: A gdzies ty sie podziewalas?:mad: Los Africos powiadasz?:cool3: Kurcze, takiej to dobrze:obrazic: ;) Quote
dbsst Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 hmmmmmmmmmmm kocham Afryke i chciałabym tam pojechac na jakies 3 miechy lub dłużej ale to może kiedyś ;) opowiadaj najlepiej zdjęciami CZEKAM i umieram z zazdrości ;) Quote
Mi. Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='an3czka']Los Africos powiadasz?:cool3: Kurcze, takiej to dobrze:obrazic: ;) :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='dbsst']hmmmmmmmmmmm kocham Afryke i chciałabym tam pojechac na jakies 3 miechy lub dłużej ale to może kiedyś ;) opowiadaj najlepiej zdjęciami CZEKAM i umieram z zazdrości ;) Cześć Debe:loveu: :loveu: :loveu: przeczytalam ze starosci:evil_lol: :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Jej! - ale Ci zazdroszcze - i takiej wycieczki :loveu: ...i tych wszystkich zdjęć - masz talent :cool3: Quote
bonita Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Jaki fajny :loveu: czemu u nas takich liści nie ma:evil_lol: Quote
bonita Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Qurcze jakie w Afryce ładne dziewczyny są :loveu: :evil_lol: Quote
Pianka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Bombowe zdjęcia. ja tez chce do Afryki:multi: Jedynie co mi przeszkadza to robale, fujjj:eviltong: Quote
wiq Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 http://img122.imageshack.us/img122/2289/afrykakenia351dj6.png co to? Quote
Psiarka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :razz: Jeszcze fotek! Jeszcze fotek! Kto jest ze mną? Quote
Recommended Posts