Bewarka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='*luthien*']to nasz obiad:oops: :evil_lol: Łe!!!To jedliście?! :cool3: A tak poza tym to możesz dać jeszcze fot...bo jak nie to marsz na moje forum i sie logować! :diabloti: Quote
Bewarka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ło żesz tymi fotkami posypała...Ale śliczna ta twoja sunia..:D i masz super aparat...ja mam jakiegoś graciaka, aby był hehe...:D Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 niom, apartacik niezłe focie strzela ;) właśnie Olu - jaki to dokładnie model jest ;) Quote
Bewarka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ty Samcia to masz jeszcze możliwy...;) mój to od razu sie psuje...hehe...:D Quote
anetta Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 W koncu przylecialas! :D Powiedz, co Cie tam zaciagnelo? Super zdjecia, ale prosze o wiecej i wiecej bo to co jest to za malo!! Wow, swietne :cool3: Z tym zako troszke mnie uspokoilas ale i tak jak widze ta klatke to brrrrr Quote
bonita Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Byłam :) Fotki śliczne i te z Kenii i Ergi :loveu: Plaża bowska, a ile różnistych stforków :)- suuuper musiało być, ahhh... też bym chciała :loveu: Quote
e.v.a Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 witanko:multi: jejaaa jakie piekne foteczki:loveu: Quote
Pianka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Co za obrzydlistwo:eviltong: Na stół go:evil_lol: Piękne Boska:loveu: Masz więcej zdjęć małpek? Fuj, niedobrze mi się robi:shake: :loveu: Słoneczny patrol:diabloti: Quote
Psiarka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Olu świetne fotki! Widzę, że też jesteś fanatyczką Afryki i to nie tylko takiej hotelowej? :razz: A jak opalenizna? Ja jutro idę do biura podróży, wybrać coś na lato i prawdopodobnie też będzie to Afryka:oops: . Niestety, nie mam takiego sprzętu:( Ale postaram się coś wykombinować. Odpowiedz mi jeszcze na pytanie czy dużo masz do nadrabiania i jak nauczyciele zareagowali na takie wakacje w ciągu roku szkolnego. Pozdrawiam, Kasia:loveu: Quote
haska_12 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='*luthien*']to nasz obiad:oops: :evil_lol: Ołłłł :eviltong: :eviltong: :eviltong: To to już było na talerzu jak cykałaś fotke? ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Anza&Hacker Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Jajka, jejka znowu cudy! :loveu: ...a co do Żako, klatka świadczy o zniewoleniu, co gorsza możliwe nawet, że o odłowie z natury :-( - oczywiście nie wiem jak w tym przypadku dokładnie było, aczkolwiek wolała bym je widzieć na wolności ;) Quote
Mi. Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='justys95']Ło żesz tymi fotkami posypała...Ale śliczna ta twoja sunia.. i masz super aparat...ja mam jakiegoś graciaka, aby był hehe... czesc Justys tez mialam gracika:eviltong: [quote name='Aga K']niom, apartacik niezłe focie strzela właśnie Olu - jaki to dokładnie model jest D 80:eviltong: [quote name='anetta']W koncu przylecialas! Powiedz, co Cie tam zaciagnelo? Super zdjecia, ale prosze o wiecej i wiecej bo to co jest to za malo!! Wow, swietne Z tym zako troszke mnie uspokoilas ale i tak jak widze ta klatke to brrrrr haha czesc Agus:lol: Zaciagnal mnie tam tata:evil_lol: [quote name='bonita']Byłam Fotki śliczne i te z Kenii i Ergi Plaża bowska, a ile różnistych stforków - suuuper musiało być, ahhh... też bym chciała hej:) [quote name='Alicjarydzewska']super fotaski Czesc Alu:D Dzieki:) [quote name='evaxon']witanko:multi: jejaaa jakie piekne foteczki:loveu: [quote name='Pianka'] Co za obrzydlistwo:eviltong: Na stół go Piękne Boska:loveu: Masz więcej zdjęć małpek? Fuj, niedobrze mi się robi :loveu: Słoneczny patrol:diabloti: 1.Motylek 2.Był na stole ale inny:evil_lol: 3.thx:loveu: 4.Mam 5.Homarki:loveu: mniam mniam:evil_lol: 6.:loveu: 7.:eviltong: [quote name='Psiarka']Olu świetne fotki! Widzę, że też jesteś fanatyczką Afryki i to nie tylko takiej hotelowej? A jak opalenizna? Ja jutro idę do biura podróży, wybrać coś na lato i prawdopodobnie też będzie to Afryka . Niestety, nie mam takiego sprzętu Ale postaram się coś wykombinować. Odpowiedz mi jeszcze na pytanie czy dużo masz do nadrabiania i jak nauczyciele zareagowali na takie wakacje w ciągu roku szkolnego. Pozdrawiam, Kasia:loveu: z opalenizna slabo, bo tamto slonce nie opala ale parzy:roll:... Afryke jak najbardziej polecam (szczegolnie Kenie:D), w szkole nie bylo mnie miesiac bo przedtem 2 tyg chorowalam, nauczyciele sa troche wsciekli ale mam to gdzies. Wazne ze fajnie bylo:evil_lol:. Są tylko klopoty z nadrabianiem... ale to nie wazne... [quote name='haska_12']Ołłłł To to już było na talerzu jak cykałaś fotke? jeszcze bylo zywe:D [quote name='basiulka22tychy'] :cool3: dzieki:loveu::evil_lol: [quote name='Anza&Hacker']Jajka, jejka znowu cudy! :loveu: ...a co do Żako, klatka świadczy o zniewoleniu, co gorsza możliwe nawet, że o odłowie z natury - oczywiście nie wiem jak w tym przypadku dokładnie było, aczkolwiek wolała bym je widzieć na wolności tez bym wolala zeby moja poprzednia papuga zyla na wolnosci, ze bym jej nie kupowala z zoologa i zeby nie byla odlawiana:p Wrrr musialam pokasowac emotki (71:D) Quote
Bewarka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ee...ty to masz jeszcze możliwie...:evil_lol: mój kolega nie był miesiąc w szkole (przez chorobe) i po świętach znów do szpitala, bo miał tylko przepustke...:roll: bidny chłopok...:) Quote
Bewarka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 ty to masz psiula dziw...ciekawego...:lol: :evil_lol: zawsze ma dziwne miny...:D Quote
gogunia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Ładne fotki :multi: :loveu: Erga tez piękna;) :loveu: Quote
Anza&Hacker Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 No kolejne wspaniałe i równie niepowtarzalne oblicze Ergi :cool3: Quote
Russelka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Jaaaaaki ma jęzorek :D Cudowna paszcza! Pozdrawiam! Quote
Mi. Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='justys95']ty to masz psiula dziw...ciekawego...:lol: :evil_lol: zawsze ma dziwne miny...:D :lol: [quote name='gogunia']Ładne fotki :multi: :loveu: Erga tez piękna;) :loveu: dzieki:) [quote name='Anza&Hacker']No kolejne wspaniałe i równie niepowtarzalne oblicze Ergi :cool3: zaraz dam nastepne:razz: [quote name='Koma'] Świetne ujęcie :lol: thx:p [quote name='Russelka']Jaaaaaki ma jęzorek :D Cudowna paszcza! Pozdrawiam! Witamy i pozdrawiamy:cool3: Quote
Recommended Posts