goldenka245 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ale ślicny:loveu::loveu::loveu: Ta galeria powinna nosić nazwe "dozwolone od lat 18:shake:" :evil_lol: O tego krabika mi chodziło:loveu: Quote
Mi. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='goldenka245'] Ta galeria powinna nosić nazwe "dozwolone od lat 18:shake:" :evil_lol: why?:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='*luthien*']why?:evil_lol: Ponieważ ukazujesz nam siebie roznegliżowaną:roll: Jak ci nie wstyd!:shake: :evil_lol: A Erdzia superowa:loveu: Quote
Mi. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='goldenka245']Ponieważ ukazujesz nam siebie roznegliżowaną:roll: Jak ci nie wstyd!:shake: :evil_lol: A Erdzia superowa:loveu: ciesz sie ze od tylu:evil_lol: moj potwor:lol: Quote
goldenka245 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='*luthien*']ciesz sie ze od tylu:evil_lol: moj potwor:lol: No wiesz... a kto mi przesyłał prawie że siebie gołą z przodu ? xD przez skypa.... ;PPP ERGA:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mi. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='goldenka245']No wiesz... a kto mi przesyłał prawie że siebie gołą z przodu ? xD przez skypa.... ;PPP ERGA:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: loool:evil_lol: prawie robi wielka roznice:evil_lol:(ciekawe ktore zdjecie xD ).... dobra... koniec:eviltong: Quote
goldenka245 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='*luthien*']loool:evil_lol: prawie robi wielka roznice:evil_lol:(ciekawe ktore zdjecie xD ).... dobra... koniec:eviltong: Cudowne zdjecie....:evil_lol: Fajne masz zdj nr 106:loveu: ślicznie wyszłas:) Zadedykuj dla mnie palemke...:evil_lol: Quote
Mi. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='goldenka245']Cudowne zdjecie....:evil_lol: Fajne masz zdj nr 106:loveu: ślicznie wyszłas:) Zadedykuj dla mnie palemke...:evil_lol: dzieki;)alez prosze. Tylko przez skype:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='*luthien*']dzieki;)alez prosze. Tylko przez skype:evil_lol: ale ślicna fotecka:loveu: Quote
wiq Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 o kurw...:crazyeye: jakie klimaty :mdleje::loveu::loveu::loveu: Quote
goldenka245 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ola powiedziała, że jestem-cytat "nie dobla" bo sie wpisuje tu i gości odstraszam:evil_lol: Olu dziękuje za komplementy:loveu: Tak Cię lubię:loveu: :evil_lol: Quote
Mi. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='wiq']o kurw...:crazyeye: jakie klimaty :mdleje::loveu::loveu::loveu: pewnie:lol:... tylko temperatura niezbyt:evil_lol: Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 ale naprawde super focie ;) ja wiem, że ty to wiesz, ale i tak swoje powiedzieć musze ;) Quote
Mi. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='goldenka245']Ola powiedziała, że jestem-cytat "nie dobla" bo sie wpisuje tu i gości odstraszam:evil_lol: Olu dziękuje za komplementy:loveu: Tak Cię lubię:loveu: :evil_lol: hahah nie dobijaj mnie:mad: :lol: Quote
goldenka245 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='*luthien*']hahah nie dobijaj mnie:mad: :lol: Sorry Vine tou:oops: :evil_lol: P.S. nie wiem jak sie to pisze Quote
Samturia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 hmm... chybva Winnetou czy jakoś tak... super fotki ;) Quote
Bewarka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Alleluja, alleluja...:-o Bosheee...jak tam pięknie...:roll: Quote
Anza&Hacker Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Jejku jakie cuuudne fotki! :loveu: Biedne Żako :-( Quote
JIM Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Wspaniala galeria ! Wszystkie fotki super :) Piesek slczniutki :) A jaki masz aparat? Quote
Mi. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='justys95']Alleluja, alleluja...:-o Bosheee...jak tam pięknie...:roll: niooo:loveu: [quote name='Samturia']hmm... chybva Winnetou czy jakoś tak... super fotki ;) :evil_lol: [quote name='haska_12'] Wow! Świetne :loveu: to nasz obiad:oops: :evil_lol: [quote name='Anza&Hacker']Jejku jakie cuuudne fotki! :loveu: Biedne Żako :-(dzieki:loveu: bylo najbardziej zadbane jakie w zyciu widzialam:roll:. Codziennie spiewal non stop:lol:. Nie byl ani za gruby ani za chudy. Dobrze odzywiany;)... no i pierwszy raz widzialam taki czerwony ogon u zako:loveu:. A to ze taka klatka (i murzyn w tle:evil_lol:) to o niczym nie swiadczy:D Wspaniala galeria ! Wszystkie fotki super :smile: Piesek slczniutki :smile: A jaki masz aparat? Witamy w naszych progach:D Nikon D80;) Quote
ewelinka_m Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 wreszcie się zdjęć doczekaliśmy :cool3: ale warto było czekać dla takich wrażeń musiało być wspaniale aż szkoda że nas nie wzięłaś :evil_lol: do walizki mogląś nas upchać:evil_lol: Quote
Recommended Posts