goldenka245 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hej Olu:loveu: Dziękuje Ci za śliczną pocztówkę i list z którego mi sie piasek wysypał:mad::evil_lol: Olu wstaw te fotki co mi przesłałaś:loveu: Tego krabika KONIECZNIE! i tego żółwiczka:loveu::loveu::loveu: Ale krabik jest the best:loveu: Nie wspominając o twoich fotkach:evil_lol: Quote
Mi. Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 w swieta, bo teraz musze ponadrabiac. Miesiac mnie w szkole nie bylo :) [quote name='goldenka245'] Nie wspominając o twoich fotkach:evil_lol: co masz na mysli?:D:D Quote
gogunia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Cześć luthien:multi::calus: , poczekamy na nowe zdjęcia Ergi;) Quote
Bewarka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 No to czekamy na te fotki...:D aż mnie korci...:) Quote
Pianka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Z okazji nadchodzących świąt.... Nie lubię jajek, więc jak mi ktoś życzy, żeby w tym roku były smaczne, to tak jakby mi życzyły, żeby na moim stole stał się cud kulinarny. Nie cierpię też chodzić w mokrym ubraniu, więc jak mi ktoś życzy "mokrego dyngusa", to ja sobie serdecznie wypraszam. Dlatego nie będę Ci życzyła ani jednego, ani drugiego, ale... Wesołego królika, co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego i w ogóle -wszystkiego kurde najlepszego! Pianka&Dianka Quote
:: FiGa :: Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Bo sepy tu już stoja i czekają... :diabloti: Quote
bonita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Z okazji Świąt Wielkanocnych Najserdeczniejsze Życzenia Zdrowia, Szczęścia oraz Wszelkiej Pomyślności przesyła Bonita z Boksiami :) Quote
:: FiGa :: Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Ja także życże wam wesołych i słonecznych swiąt wielkanocnych, niezapomnianego dyngusa ;) Quote
Kamila Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Bo sepy tu już stoja i czekają... :diabloti: Dokladnie :cool1: Quote
ewelinka_m Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Maleńki baranek, co ma złote różki, pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki. Kiedy nikt nie widzi, chorągiewką buja i beczy cichutko: Wesołego Alleluja! :* Wesołych świąt kochani:* my chcemy zdjęcia :mad: te lwy zobaczyć, słonie ujeżdżane :evil_lol: Quote
Mi. Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Czesc, czesc. Ja na sekundke bo moje cacko nowe spalilam (laptopa) a raczej przegrzalam i nie mam neta:oops:. Dziekuje bardzo za zyczonka:loveu: :loveu: :loveu: I zycze nawzajem:multi: :loveu: Quote
gogunia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 luthien, życzymy wam wesołych świat:multi: :p Pisanek pięknych, koszyka ładnego, jajka i szynki smaczej, :multi: :multi: Quote
Aga K Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Anza&Hacker napisał(a):No i gdzie te foty? :mad: właśnie :mad::mad::mad: a widziałam dzisiaj Ole w innym wątku jak pisała a fotów niet uuuhh :eviltong: i do mojej Pusi nawet nie zajrzy "małpa" jedna :mad: Quote
goldenka245 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Powiem Wam w tajemnicy, że zaraz będą fotki :D Olu a z tymi twoimi fotkami to chodziło o to, że też są piękne....:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ola dała fotki:loveu: A cemu nie dałaś tego krabika co sie wykopał z piasku?:loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Quote
Mi. Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Aga K']nio nareswzcie ;) super :buzi: dzieki :) [quote name='goldenka245']Ola dała fotki:loveu: A cemu nie dałaś tego krabika co sie wykopał z piasku?:loveu::loveu::loveu: :evil_lol: haha ze co?:eviltong: sadze ze wystarczy:D Quote
Recommended Posts