bonita Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='*luthien*'] tutaj;) nie mam na razie zdjec ale wkleje to co ostatnio wyknocilam:lol: Rany:crazyeye: ale żeś naknociła:evil_lol: Slicznie Luthien:loveu: Na tej pierwszej przeróbce jesteś Ty :cool3: ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='*luthien*']często nas wcina:D:D:D do graficiarzy wróciłam i dałam już swoją porcję:D:D:D tutaj;) nie mam na razie zdjec ale wkleje to co ostatnio wyknocilam:lol: Dech mi zparło w piersiach i nie wiem co powiedzieć.... :crazyeye: To jest przepiękne :multi::loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Łaaaaaaaał :mdleje: Ty zdolniacho :cool3: Quote
Anza&Hacker Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [CENTER]W końcu znalazłam troche czasu, żeby nadrobić zaległości u Ciebie :multi: - nie było mnie tu od powodzi piwnicznej :roll: Jedno co mi na myśl teraz przychodzi - to to, że masz naprawde niesamowitego i jedynego w swoim rodzaju psa! - w życiu mój Hacker takich min nie strzelał, jakie Twój robi na 3/4 zdjęć! :-o ...a co więcej jej mimika zawsze jest inna i niepowtarzalna - Erga jest naprawde wyjątkowa! :loveu: [/CENTER] Quote
Mi. Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='kamila-dog']Luthien-super te przerobki :crazyeye: :loveu: Ja chce nowe fotki Ergi!!! :placz: :placz: :placz: zaraz poszukam:) [quote name='bonita']Rany:crazyeye: ale żeś naknociła:evil_lol: Slicznie Luthien:loveu: Na tej pierwszej przeróbce jesteś Ty :cool3: ;) nie:evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_']Dech mi zparło w piersiach i nie wiem co powiedzieć.... :crazyeye: To jest przepiękne :multi::loveu::loveu::loveu: dzięki:) [quote name=':: FiGa ::']Łaaaaaaaał :mdleje: Ty zdolniacho :cool3: również bardzo dziękuje:lol: [quote name='Anza&Hacker'] W końcu znalazłam troche czasu, żeby nadrobić zaległości u Ciebie :multi: - nie było mnie tu od powodzi piwnicznej :roll: Jedno co mi na myśl teraz przychodzi - to to, że masz naprawde niesamowitego i jedynego w swoim rodzaju psa! - w życiu mój Hacker takich min nie strzelał, jakie Twój robi na 3/4 zdjęć! :-o ...a co więcej jej mimika zawsze jest inna i niepowtarzalna - Erga jest naprawde wyjątkowa! :loveu: przypomnialas mi ze musze pozagladac w inne galerie:D:D oj tak, zebys widziala jaka ma mine gdy teraz sie na mnie patrzy gdy ja jem kanapke:evil_lol: Quote
anka11 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 hejka :) no ladne przerobeczki :lol: ale gdzie te foty Ergi?? co?? :mad::mad: mials poszukac :D:D Quote
Samturia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ola ja jeszcze raz skłądam podziękowania.... :O super mi przeróbeczke zrobiłaś... dzięki :* Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Co nie zmienia faktu że napisała jednego posta i zwiała :mad: Quote
Mi. Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Co nie zmienia faktu że napisała jednego posta i zwiała :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Wow, super, 1 najbardziej mi sie podoba :cool1: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dzieńdoberek a ja wpadłam się przywitać i poprosić o jakies foteczki :):diabloti: Quote
Ewa_17 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 witam serdecznie :cool3: zawitalam do Twojej galerii juz nie pierwszy raz....ale nie moge juz milczaco ogladac waszych fotek, musze wyrazic swoj zachwyt :megagrin::shiny: Twoja psina jest rewelacyjna, robi ekstra miny :cool3:....momentami przypomina mi mojego Rosolaka :lol: teraz napewno czesciej bedziemy do was zagladac :loveu:, pozdrawiamy :Rose: Quote
Dobcia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='*luthien*'] Łał:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Masz talent;) Świetne przeróbki:cool3: Quote
gogunia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Witaj luthien:lol: :loveu: Miłych walentynek Dla Ciebie i Ergi;) Quote
haska_12 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Czesc luthien :) Udanych walentynek życzę ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='bonita'] Jeszcze walentinkowo :) OMG jakie booooski :loveu: a ja przynosze pączki :) Quote
Mi. Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 dziękuje za walentynki i pączki:p Zaraz ide z psem na dwor to moze jakies fotki cykne:) A tymczasem pochodze po galeriach:D:D Quote
Kamila Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 No tylko nie mow ze nic nie cyknalas :mad: Quote
bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Cyknela ale pewno się wstydzi pokazać:diabloti: :evil_lol: Quote
Mi. Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 no pewnie ze sie wstydze:cool3: Weścik mojej przyjaciółki który jest u niej od wczoraj:loveu: :loveu: :loveu: Nazywa sie Bibi:cool1: Quote
Olynda Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 boze jest cudny !!! kocham wszystkie terriery !!!! zdjecia ergi prosze - wiecej !!! Quote
Samturia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ale słodziak :D:D P.S. OLA TY ŻYJESZ Quote
Asti Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Luthien - masz niezwykły talent do fotografowania! :) Weścik - słodkie maleństwo! Ile on ma tygodni? Quote
Recommended Posts