_ChiQuiTa_ Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Te zdjecia to mnie urzekły :loveu: Uśmiałam sie jak głupia :lol::cool3::evil_lol: Wspaniała jest :D:D:D Quote
Kate I Luka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 jeszcze troche poćwicze i dosięgne do oczu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Samturia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ONA ZAWSZE TAKIE MINU STROIŁA, BRAŁA LEKCJE CZY KTOŚ JEJ ZA TO PŁACI? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kati Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Cudowne miny, jak ty potrafisz uchwycić je na fotkach? Chyba że cały dzień masz ustawiony aparat na Erdze i cały czas cykasz fotki. :) Quote
Kamila Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Luthien,wejdz na gg albo napisz mi szybcuitko jaki masz ten aparat,tzn jaki model bo chce sprawdzic ceny :p Tylko prosze,szybcuitko :multi: Quote
Mi. Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Kati']Cudowne miny, jak ty potrafisz uchwycić je na fotkach? Chyba że cały dzień masz ustawiony aparat na Erdze i cały czas cykasz fotki. :) Włączam aparat na 5 min, i cykam seryjne:D:D:D:evil_lol: [quote name='kamila-dog']Luthien,wejdz na gg albo napisz mi szybcuitko jaki masz ten aparat,tzn jaki model bo chce sprawdzic ceny :p Tylko prosze,szybcuitko :multi: Kamila, bedzie miala Nikonka:multi::cool3: Quote
Rinuś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='*luthien*']:eviltong: :eviltong: :eviltong: jaki sliczny usmiech:loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='*luthien*']mowilam ze jest po swierzej operacji:lol: :evil_lol: nie widac?:cool3:tu chyba wogole:razz: a co jej sie stalo??bo nie jestem w temacie:roll::roll: Quote
Kamila Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='*luthien*']Kamila, bedzie miala Nikonka:multi::cool3: Jeju juz sie nie moge doczekac :multi: Przygotuj sie ze bede cie molestwowac o pomoc przy obsludze :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ja chyba też zaniedługo będe mieć nikonka:multi: Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Gastuś zaprasza do oddania na niego głosu :p :p :p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39957 Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Kate I Luka']Gastuś zaprasza do oddania na niego głosu :p :p :p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39957 haha a ta wszedzie chodzi i rozzsyla linki :evil_lol: to ja sie podlanczam pod zaprosiny:evil_lol: :evil_lol: blahahahahaa:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 evaxon napisał(a):haha a ta wszedzie chodzi i rozzsyla linki :evil_lol: to ja sie podlanczam pod zaprosiny:evil_lol: to nie ja, to Gastek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Kate I Luka napisał(a):to nie ja, to Gastek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: haha gdzie jeszcze linka wstawil pobiegne sie podczepic:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 evaxon napisał(a):haha gdzie jeszcze linka wstawil pobiegne sie podczepic:evil_lol: nie nabijaj sie bo poki co to głosowali chyba tylko Ci co kartki poumieszczali :roll: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Kate I Luka napisał(a):nie nabijaj sie bo poki co to głosowali chyba tylko Ci co kartki poumieszczali :roll: dobre i to:evil_lol: Quote
Kamila Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Mam juz aparat :multi: I duzo pytan do Luthien :cool3: Quote
leemonca Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 no właśnie!!! ani u graficiarzy, ani tu was nie ma :mad: Quote
bonita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Moja kochana......Erga.....+ nowy sprzęt ;) GDZIE JESTEŚ LUTHIEN .....I NOWE ZDJĘCIA Quote
Mi. Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Kate I Luka']Witamy... co Was tak wcięło??? często nas wcina:D:D:D [quote name='leemonca']no właśnie!!! ani u graficiarzy, ani tu was nie ma :mad: do graficiarzy wróciłam i dałam już swoją porcję:D:D:D [quote name='bonita']Moja kochana......Erga.....+ nowy sprzęt ;) GDZIE JESTEŚ LUTHIEN .....I NOWE ZDJĘCIA tutaj;) nie mam na razie zdjec ale wkleje to co ostatnio wyknocilam:lol: Quote
Kamila Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Luthien-super te przerobki :crazyeye: :loveu: Ja chce nowe fotki Ergi!!! :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts