bonita Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Wyglądają jak pan( w kapeluszu) i pani Erga ;) Quote
anka11 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 a ja Ciebie zapraszam do mojej galeri :D:D Quote
goldenka245 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Piękne fotki, ale mam do ciebie jedno wielkie ALE :P Nie bywasz u mnie w galerii:mad: Choć i tak teraz fotrek nie ma ale wejść nei zaszkodzi:P Quote
Mi. Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a): a kuku :D :multi::loveu: :p Kamcia_14 napisał(a):Rameczki piękne a zdjęcia w nich jeszcze piękniejsze :evil_lol:. :p bonita napisał(a): Wyglądają jak pan( w kapeluszu) i pani Erga ;) :p anka11 napisał(a):a ja Ciebie zapraszam do mojej galeri :D:D Już lece:razz: Samturia napisał(a):szuuper fotki...:D :p goldenka245 napisał(a):Piękne fotki, ale mam do ciebie jedno wielkie ALE :P Nie bywasz u mnie w galerii:mad: Choć i tak teraz fotrek nie ma ale wejść nei zaszkodzi:P pffff:cool1: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Śliczne zdjęcia Olu :) :p Taura napisał(a): Wyżeł do czegos zobowiązuje :loveu: Olu, a co z drugim psem, jeśli wolno spytac,? Czyżbym coś przegapiła? :niewiem: Nic nie przegapiłaś;) Na razie rozmyślam i się zastanawiam:) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 OOO... myślisz o 2 psie... ale fajnie :) ja tez sie zastanawiałam :) Quote
Mi. Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):OOO... myślisz o 2 psie... ale fajnie :) ja tez sie zastanawiałam :) A nad jakim, jeżeli można wiedziec?;):) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 *luthien* napisał(a):A nad jakim, jeżeli można wiedziec?;):) nad kropkiem :) Quote
Mi. Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):nad kropkiem :) :loveu: :loveu: :loveu: Ja bym nie mogła miec nastepnego psa w typie ergi, bo moja mama jest uczulona;) Wiec myslalysmy nad grzywaczem, a nawet odwiedzilysmy hodowle jednej dogomaniaczki:p (Rosa Thea) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ooo No to super :loveu: ale bedzie co oglądać :) Quote
Mi. Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):ooo No to super :loveu: ale bedzie co oglądać :) jeszcze nie wiadomo:lol: :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 No ale jak juz byliście oglądać :D to dobry znak :D:D:D Quote
Mi. Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No ale jak juz byliście oglądać :D to dobry znak :D:D:D no nie wiem;) Tata nie przepada za grzywaczami:roll: Quote
nathaniel Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 mi sie chinki power-puff'y podobaja ;) Quote
anka11 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 czesc :) dzieki ze mnie odwiedzielas :) fajnie gdybys sobie kupila grzywaczka one sa sliczne :loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jak kiedyś na gg rozmawiałyśmy to mówiłaś, że jednak decydujesz sie na konia... czyżby znów zmiana decyzji? ;) Quote
arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A może West highland white teriery ? Moja siostra Kika ( Kamcia_14) ma westa Kamcie i jest świetna :loveu:. Naprawdę polecam te psy :loveu:. Quote
Mi. Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='nathaniel']mi sie chinki power-puff'y podobaja ;) [quote name='anka11']czesc :) dzieki ze mnie odwiedzielas :) fajnie gdybys sobie kupila grzywaczka one sa sliczne :loveu::loveu: :cool3: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jak kiedyś na gg rozmawiałyśmy to mówiłaś, że jednak decydujesz sie na konia... czyżby znów zmiana decyzji? ;) Kiedyś mieliśmy konia, ale to dawno było:eviltong:Na razie konia odstawiłam na przyszłość, bo sądze że nie miała bym dla niego wystarczajacej ilosci czasu:roll:(...) gdyby ta dzialka nie zostala sprzedana mielibysmy wielka stajnie, kilkanascie psow(...):shake: [quote name='arystokratka']A może West highland white teriery ? Moja siostra Kika ( Kamcia_14) ma westa Kamcie i jest świetna :loveu:. Naprawdę polecam te psy :loveu:. Witamy:) Moja mama kiedys oszalala na punkcie westow, ale jednak nie chcielibysmy terriera;)Ale wesciki sa slodziutkie:loveu: [quote name='Samturia']Kobieta zmienną bywa ;) yhy:cool3: Quote
arystokratka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Witamy:smile: Moja mama kiedys oszalala na punkcie westow, ale jednak nie chcielibysmy terriera;-)Ale wesciki sa slodziutkie:loveu: E no a co się w terierkach nie podoba :mad:. są najs :** A Westy są najlepsze . Kamcia mojej siostry jest Boska :loveu:. PS. wpadaj do galeri Kamy Quote
Mi. Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='arystokratka'] E no a co się w terierkach nie podoba :mad:. są najs :** A Westy są najlepsze . Kamcia mojej siostry jest Boska :loveu:. PS. wpadaj do galeri Kamy pfff, podobają się, ale są cięte ;) Quote
gogunia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ale ma piękne oczka i fajna minka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hey luthien :cool3: Wyczytałam, ze zastanawiasz, się nad drugim psiakiem.Suuuper :loveu: Erga by miała towarzystwo :evil_lol: Szkoda, ze nie wyżła :p No, ale grzywki tez są fajnusie :loveu: Quote
Mi. Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='haska_12']Hey luthien :cool3: Wyczytałam, ze zastanawiasz, się nad drugim psiakiem.Suuuper :loveu: Erga by miała towarzystwo :evil_lol: Szkoda, ze nie wyżła :p No, ale grzywki tez są fajnusie :loveu: Oj wyżła bym juz drugiego nie chciala:crazyeye::shake::evil_lol: Ja bardzo dużo podrużuje, również za granicę, i trudno mi się rozstawać z Erą, wiec wypada mi nie uczulajacy pies do 8 kg(w wiekszosci linii lotniczych psy do tej wagi mozna przewozic w kabinie dla pasarzerow, reszta - do luku bagazowego:shake:). A tak się sklada ze grzywacze uwielbiam. Ale to tylko zastanowienia, wiec nie wierzcie mi do konca:cool3: W koncu moze sie nie udac w tym roku... choc mam juz kogos obietnice:razz: Quote
Recommended Posts