Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):

a kuku :D :multi::loveu:
:p

Kamcia_14 napisał(a):
Rameczki piękne a zdjęcia w nich jeszcze piękniejsze :evil_lol:.

bonita napisał(a):

Wyglądają jak pan( w kapeluszu) i pani Erga ;)

anka11 napisał(a):
a ja Ciebie zapraszam do mojej galeri :D:D
Już lece:razz:

Samturia napisał(a):
szuuper fotki...:D

goldenka245 napisał(a):
Piękne fotki, ale mam do ciebie jedno wielkie ALE :P Nie bywasz u mnie w galerii:mad: Choć i tak teraz fotrek nie ma ale wejść nei zaszkodzi:P
pffff:cool1:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Śliczne zdjęcia Olu :)

Taura napisał(a):

Wyżeł do czegos zobowiązuje :loveu:

Olu, a co z drugim psem, jeśli wolno spytac,? Czyżbym coś przegapiła? :niewiem:
Nic nie przegapiłaś;) Na razie rozmyślam i się zastanawiam:)

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
OOO... myślisz o 2 psie... ale fajnie :) ja tez sie zastanawiałam :)
A nad jakim, jeżeli można wiedziec?;):)

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
nad kropkiem :)
:loveu: :loveu: :loveu: Ja bym nie mogła miec nastepnego psa w typie ergi, bo moja mama jest uczulona;) Wiec myslalysmy nad grzywaczem, a nawet odwiedzilysmy hodowle jednej dogomaniaczki:p (Rosa Thea)

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
No ale jak juz byliście oglądać :D to dobry znak :D:D:D

no nie wiem;) Tata nie przepada za grzywaczami:roll:

Posted

[quote name='nathaniel']mi sie chinki power-puff'y podobaja ;)

[quote name='anka11']czesc :)
dzieki ze mnie odwiedzielas :) fajnie gdybys sobie kupila grzywaczka one sa sliczne :loveu::loveu: :cool3:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jak kiedyś na gg rozmawiałyśmy to mówiłaś, że jednak decydujesz sie na konia... czyżby znów zmiana decyzji? ;) Kiedyś mieliśmy konia, ale to dawno było:eviltong:Na razie konia odstawiłam na przyszłość, bo sądze że nie miała bym dla niego wystarczajacej ilosci czasu:roll:(...) gdyby ta dzialka nie zostala sprzedana mielibysmy wielka stajnie, kilkanascie psow(...):shake:

[quote name='arystokratka']A może West highland white teriery ? Moja siostra Kika ( Kamcia_14) ma westa Kamcie i jest świetna :loveu:. Naprawdę polecam te psy :loveu:. Witamy:) Moja mama kiedys oszalala na punkcie westow, ale jednak nie chcielibysmy terriera;)Ale wesciki sa slodziutkie:loveu:

[quote name='Samturia']Kobieta zmienną bywa ;)
yhy:cool3:

Posted

Witamy:smile: Moja mama kiedys oszalala na punkcie westow, ale jednak nie chcielibysmy terriera;-)Ale wesciki sa slodziutkie:loveu:

E no a co się w terierkach nie podoba :mad:. są najs :**
A Westy są najlepsze . Kamcia mojej siostry jest Boska :loveu:.
PS. wpadaj do galeri Kamy

Posted

[quote name='arystokratka']

E no a co się w terierkach nie podoba :mad:. są najs :**
A Westy są najlepsze . Kamcia mojej siostry jest Boska :loveu:.
PS. wpadaj do galeri Kamy
pfff, podobają się, ale są cięte ;)

Posted

Hey luthien :cool3: Wyczytałam, ze zastanawiasz, się nad drugim psiakiem.Suuuper :loveu: Erga by miała towarzystwo :evil_lol: Szkoda, ze nie wyżła :p No, ale grzywki tez są fajnusie :loveu:

Posted

[quote name='haska_12']Hey luthien :cool3: Wyczytałam, ze zastanawiasz, się nad drugim psiakiem.Suuuper :loveu: Erga by miała towarzystwo :evil_lol: Szkoda, ze nie wyżła :p No, ale grzywki tez są fajnusie :loveu:
Oj wyżła bym juz drugiego nie chciala:crazyeye::shake::evil_lol: Ja bardzo dużo podrużuje, również za granicę, i trudno mi się rozstawać z Erą, wiec wypada mi nie uczulajacy pies do 8 kg(w wiekszosci linii lotniczych psy do tej wagi mozna przewozic w kabinie dla pasarzerow, reszta - do luku bagazowego:shake:). A tak się sklada ze grzywacze uwielbiam. Ale to tylko zastanowienia, wiec nie wierzcie mi do konca:cool3: W koncu moze sie nie udac w tym roku... choc mam juz kogos obietnice:razz: