haska_12 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Erga jak zwykle .. :loveu: Więcej fotek! :multi: Quote
Samturia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 o bosh jak mnie tu dawno nie było... jakie mam zaległości... :-O nigdy nie moge dojść do twojej galerii bo nie masz jej w podpisie... dodam do ulubionych i bedzie szpokój... P.S.zapraszam do mnie Quote
Mi. Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Witajcie;)Znowu mnie jakiś czas nie było:eviltong: Ale ogłaszam mój powrót i wklejam zimową fotke Ergi:D:D:D Quote
Behemot Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Zamarzła, bidota.... :shake: Wreszcie nowe zdjęcia pięknej Ergi! :multi: Quote
Mi. Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Behemot napisał(a): Zamarzła, bidota.... :shake: Wreszcie nowe zdjęcia pięknej Ergi! :multi: Cześć:multi: pod koniec zabawy musialam ją odkuć:eviltong:Coś się dziś nie poruszala:shake: Quote
bonita Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ogród wygąda jakby to powiedzieć- BIAŁO :) Ślicznie :D A Erga wygląda jakby kulką śnieżną dostała :evil_lol: Quote
Mi. Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 bonita napisał(a):Ogród wygąda jakby to powiedzieć- BIAŁO :) Ślicznie :D A Erga wygląda jakby kulką śnieżną dostała :evil_lol: hej:* ona nie chciała się ruszać, aż w końcu dostała za swoje:D troszeczke przymarzła Quote
e.v.a Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 bonita napisał(a): A Erga wygląda jakby kulką śnieżną dostała :evil_lol: chyba calym balwanem :lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 evaxon napisał(a):chyba calym balwanem :lol: :evil_lol: Cześć Ewuś:megagrin: A oto moj nowy nabytek:shiny: Quote
goldenka245 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 No Olu super masz :cool3: Ale ten zalany bilard-łóżko niczego nie przebije:diabloti::evil_lol: A wiesz, że masz u mnie przechlapane za foty pokoju?:angryy::evil_lol: Quote
Mi. Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 goldenka245 napisał(a):No Olu super masz :cool3: Ale ten zalany bilard-łóżko niczego nie przebije:diabloti::evil_lol: A wiesz, że masz u mnie przechlapane za foty pokoju?:angryy::evil_lol: w nagrode masz salon:lol: Quote
goldenka245 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Salonik masz niezły, ale i tak wiesz, że sądze że w twoim domu można się zabić:evil_lol: Chyba rezygnuje z wyjazdu do Ciebie:diabloti::evil_lol::evil_lol: Jeszcze na dokłade Erdzia mnie na rolkach zabije :P Quote
Mi. Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 goldenka245 napisał(a):Salonik masz niezły, ale i tak wiesz, że sądze że w twoim domu można się zabić:evil_lol: Chyba rezygnuje z wyjazdu do Ciebie:diabloti::evil_lol::evil_lol: Jeszcze na dokłade Erdzia mnie na rolkach zabije :P haha, a czemu zabic?:-oja jeszcze zyje;) Quote
goldenka245 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 *luthien* napisał(a):haha, a czemu zabic?:-oja jeszcze zyje;) I ty sie jeszcze pytasz? :P Na rolkach mnie po asfalcie xD Quote
Mi. Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 goldenka245 napisał(a):I ty sie jeszcze pytasz? :P Na rolkach mnie po asfalcie xD tym się nie zamartwiaj:D:D:D:D Quote
Samturia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Ej... to u mnie w pokoju nie jest tak źle... idzie przejść :P Quote
goldenka245 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Dobra nie zamartwiam sie :PP Narazie chce na narty:loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Hej, wpadłam z rewizytą pooglądać śliczną Ergę... Już dawno zwróciłam na królewnę uwagę, jak przeglądałam fotki w konkursie roku. Super modelka. Nie przejrzałam całej galerii, przyznaję się bez bicia, bo strasznie wolno mi dziś dogo chodzi i fotki ładują się poooootwornie długo :mad: :mad: :mad: Ale postaram się nadrobić :) domowe agility suuuuuuuper :loveu: Quote
Mi. Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Samturia napisał(a):Ej... to u mnie w pokoju nie jest tak źle... idzie przejść :P haha, ten pokuj jest jeszcze nieskonczony ;) Dużo roboty mnie jeszcze czeka... goldenka245 napisał(a):Dobra nie zamartwiam sie :PP Narazie chce na narty:loveu::loveu: a ja nie:p Kate I Luka napisał(a):Hej, wpadłam z rewizytą pooglądać śliczną Ergę... Już dawno zwróciłam na królewnę uwagę, jak przeglądałam fotki w konkursie roku. Super modelka. Nie przejrzałam całej galerii, przyznaję się bez bicia, bo strasznie wolno mi dziś dogo chodzi i fotki ładują się poooootwornie długo :mad: :mad: :mad: Ale postaram się nadrobić :) domowe agility suuuuuuuper :loveu: Witaj Kate w naszych skromnych progach:multi:dziekujemy za odwiedzinki:) Mi tez dzisiaj jakos strasznie dogo muli:shake: Quote
Alicja Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 :loveu::loveu::loveu:ale ślicznie wyszła Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Hej Luthienko :loveu:. Już dawno nie byłam w twojej galeri ale starałam się to nadrobić :bigcool:. . Aczkolwiek nie obejrzałam wszystkich nowych fot .... bo mi się nie chce :eviltong: . A ty też ostatnio do mnie nie zaglądałaś... Quote
nathaniel Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Strasznie fajne kolory...-klimat Mamcia zdjecie robiła ? :eviltong: Quote
Mi. Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:ale ślicznie wyszła prawda:loveu::eviltong: Kamcia_14 napisał(a):Hej Luthienko :loveu:. Już dawno nie byłam w twojej galeri ale starałam się to nadrobić :bigcool:. . Aczkolwiek nie obejrzałam wszystkich nowych fot .... bo mi się nie chce :eviltong: . A ty też ostatnio do mnie nie zaglądałaś... Cześć Kamciu:) Quote
Recommended Posts