Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o bosh jak mnie tu dawno nie było... jakie mam zaległości... :-O
nigdy nie moge dojść do twojej galerii bo nie masz jej w podpisie... dodam do ulubionych i bedzie szpokój...
P.S.zapraszam do mnie

Posted

Behemot napisał(a):

Zamarzła, bidota.... :shake:

Wreszcie nowe zdjęcia pięknej Ergi! :multi:
Cześć:multi: pod koniec zabawy musialam ją odkuć:eviltong:Coś się dziś nie poruszala:shake:

Posted

bonita napisał(a):
Ogród wygąda jakby to powiedzieć- BIAŁO :)
Ślicznie :D

A Erga wygląda jakby kulką śnieżną dostała :evil_lol:
hej:*
ona nie chciała się ruszać, aż w końcu dostała za swoje:D troszeczke przymarzła

Posted

goldenka245 napisał(a):
No Olu super masz :cool3: Ale ten zalany bilard-łóżko niczego nie przebije:diabloti::evil_lol: A wiesz, że masz u mnie przechlapane za foty pokoju?:angryy::evil_lol:

w nagrode masz salon:lol:

Posted

Salonik masz niezły, ale i tak wiesz, że sądze że w twoim domu można się zabić:evil_lol: Chyba rezygnuje z wyjazdu do Ciebie:diabloti::evil_lol::evil_lol: Jeszcze na dokłade Erdzia mnie na rolkach zabije :P

Posted

goldenka245 napisał(a):
Salonik masz niezły, ale i tak wiesz, że sądze że w twoim domu można się zabić:evil_lol: Chyba rezygnuje z wyjazdu do Ciebie:diabloti::evil_lol::evil_lol: Jeszcze na dokłade Erdzia mnie na rolkach zabije :P

haha, a czemu zabic?:-oja jeszcze zyje;)

Posted

Hej, wpadłam z rewizytą pooglądać śliczną Ergę... Już dawno zwróciłam na królewnę uwagę, jak przeglądałam fotki w konkursie roku.
Super modelka.
Nie przejrzałam całej galerii, przyznaję się bez bicia, bo strasznie wolno mi dziś dogo chodzi i fotki ładują się poooootwornie długo :mad: :mad: :mad:

Ale postaram się nadrobić :)

domowe agility

suuuuuuuper :loveu:

Posted

Samturia napisał(a):
Ej... to u mnie w pokoju nie jest tak źle... idzie przejść :P
haha, ten pokuj jest jeszcze nieskonczony ;) Dużo roboty mnie jeszcze czeka...

goldenka245 napisał(a):
Dobra nie zamartwiam sie :PP Narazie chce na narty:loveu::loveu:
a ja nie:p

Kate I Luka napisał(a):
Hej, wpadłam z rewizytą pooglądać śliczną Ergę... Już dawno zwróciłam na królewnę uwagę, jak przeglądałam fotki w konkursie roku.
Super modelka.
Nie przejrzałam całej galerii, przyznaję się bez bicia, bo strasznie wolno mi dziś dogo chodzi i fotki ładują się poooootwornie długo :mad: :mad: :mad:

Ale postaram się nadrobić :)

domowe agility

suuuuuuuper :loveu:

Witaj Kate w naszych skromnych progach:multi:dziekujemy za odwiedzinki:) Mi tez dzisiaj jakos strasznie dogo muli:shake:

Guest Kamcia_14
Posted

Hej Luthienko :loveu:. Już dawno nie byłam w twojej galeri ale starałam się to nadrobić :bigcool:. . Aczkolwiek nie obejrzałam wszystkich nowych fot .... bo mi się nie chce :eviltong: . A ty też ostatnio do mnie nie zaglądałaś...

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:ale ślicznie wyszła

prawda:loveu::eviltong:

Kamcia_14 napisał(a):
Hej Luthienko :loveu:. Już dawno nie byłam w twojej galeri ale starałam się to nadrobić :bigcool:. . Aczkolwiek nie obejrzałam wszystkich nowych fot .... bo mi się nie chce :eviltong: . A ty też ostatnio do mnie nie zaglądałaś...

Cześć Kamciu:)