Korenia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='*luthien*'] Cześć Korenio:multi: 5... Cześć, cześć :) Śliczny wiek :D Ja chciałam powiedzieć, że zaglądam codziennie i oglądam nowe fociaki ;) Quote
Tośka_m Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 No wreszcie jakies focisze sie pojawily :multi: Rozbrajajaca :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='"*luthien*"']hihihi:evil_lol:Nie pozwole na to. Poczułabyś wtedy zniesmaczenie:evil_lol: Oj zdecydowanie tak ;) więc sobie tylko popatrzę i powzdycham do tej Twojej Szarej Eminencji :loveu: Swoją drogą myślałam, że Erga jest młodsza :) Quote
Mi. Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 [quote name='Korenia']Cześć, cześć :) Śliczny wiek :D Ja chciałam powiedzieć, że zaglądam codziennie i oglądam nowe fociaki ;) My do Was też zaglądamy:multi: [quote name='Tośka_m']No wreszcie jakies focisze sie pojawily :multi: Rozbrajajaca :loveu: Cześć Tosiu:loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj zdecydowanie tak ;) więc sobie tylko popatrzę i powzdycham do tej Twojej Szarej Eminencji :loveu: Swoją drogą myślałam, że Erga jest młodsza :)' hehe, gdy ide ulicą to wszyscy wokolo myslą że ma tylko kilka miesiecy:p [quote name='Taura']Dino mi się ślini przed monitorem! :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Olu, cos nie szalejesz z ilością tych zdjęć :p Zintensyfikuj się nieco :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 [quote name='*luthien*'] A co to freesbe takie sznurkiem powiązane? :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Hejka! Zdjęcia super, a Erga to cudo normalnie :D Quote
anka11 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Witamy i dziekujemy :D :loveu::loveu::loveu: Quote
BBeta Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Fotki ładne, ale przydało by się więcej :eviltong: :eviltong: :cool3: Quote
bigos Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Witaj luthien i Erga:loveu::loveu::loveu: Foteczka jest po prostu bombowa:roflt: Quote
misiaczek Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Extra :loveu:. Luthien,chyba nowy aparacik juz całkowicie rozgryziony? ;) :lol: Quote
goldenka245 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Hej kociaku ;-) :evil_lol: Erdzia naprawde jest pokręcona (zresztą jak wyszstkie zwierzęta w twoim domu (czyt. nieżywa papuga) ) :cool1: A kiedy będą nowe fotaski? ;-) Wiesz na jakie ja będe czekać (feriowe fotaski z :cool3: wiesz) A tak wogóle to myślałam o tym maju i może sie uda pod warunkiem, że w Kat. poznasz moich ;-) Pozdrowienia ;P Quote
anka11 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Olu czyzbys juz nie zagladala do swojej galerii?? ;p pozdro ;) Quote
Mi. Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 czekajcie ja sie ucze cykac fotki:cool3: Quote
anetta Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 http://i103.photobucket.com/albums/m122/luthien006/DSC_0114.jpg :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts