Mi. Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 no to chyba przekroczyłam limit fotek na dziś:cool3: Jutro jakies porobie i wkleje;) Quote
Samturia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 wesołego kurczczka z okazji nowego roku :D Quote
Mi. Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Samturia']wesołego kurczczka z okazji nowego roku :D kurczaczki to chyba na wielkanoc:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Wszystkiego co najlepsze w Nowym roku ;) Quote
Korenia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 *luthien* co ty robisz ze Egra takie miny strzela ? Quote
anka11 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Wszystkiego naj naj w 2007 roku ;) nie wysilam sie z tymi zyczonkami bo juz Ci wyslalam ;) piekne foty ;) a sesja "ogrodowa" lub "zielona" :eviltong::eviltong:czy jakas taka mi sie kojarzy z taka kartka ;) kiedys mialam taka kartke weimara na trawie ;) Quote
Mi. Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Wszystkiego co najlepsze w Nowym roku ;) [quote name='anka11']Wszystkiego naj naj w 2007 roku ;) nie wysilam sie z tymi zyczonkami bo juz Ci wyslalam ;) piekne foty ;) a sesja "ogrodowa" lub "zielona" :eviltong::eviltong:czy jakas taka mi sie kojarzy z taka kartka ;) kiedys mialam taka kartke weimara na trawie ;) dzięki [quote name='Korenia']*luthien* co ty robisz ze Egra takie miny strzela ? patrze się na nią i foce:cool1: Quote
Mi. Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 [quote name='Tina.Sara']jakie cudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzięki kochana:loveu: Quote
Tina.Sara Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 czemu psu pod wode zabaweczke wrzuciłaś? :placz: jak mogłaś! :mad: :cool3: a może to nie ty? :P Quote
anka11 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 heheh ;) witamy :D:D co tam slychac ?:razz: Quote
basia bonnie Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Heja, cudne te fotencje:loveu::loveu::loveu: w wodzie:loveu::loveu: P.S. Jak zwykle ucałuj psinke :evil_lol::evil_lol: Quote
BBeta Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='*luthien*'] Nurkujemy :cool3: :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Czemu weimary są takie śliczne, no czemu :placz: Mizianka dla Ergi :loveu: Quote
Dobcia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Jakie śliczne fotki:loveu: Erga jest taka... rewelacyjna, gdy robi te swoje minki:loveu: Quote
anka11 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 witamy :D co tam slychac?? ;) yhm wiemary piekne psinki :loveu: Quote
Mi. Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Witajcie Wszyscy:pNie mam siły wszystkich zacytować:shake: , ale bardzo Wam dziękuje za wszystko:loveu: Quote
anka11 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 bardzo madra mina ..... taka powazna.... piekna :loveu::loveu::loveu: heheh nie dziwie sie ze nie masz sily ja tez bym nie miala :D za duzo komentarzy :eviltong::eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ja tak kocham weimarki, tak kocham wiemarki, tak kocham weimarki... że Ci tą Ergę kiedyś zjem :evil_lol: Quote
Mi. Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Ja tak kocham weimarki, tak kocham wiemarki, tak kocham weimarki... że Ci tą Ergę kiedyś zjem :evil_lol: hihihi:evil_lol:Nie pozwole na to. Poczułabyś wtedy zniesmaczenie:evil_lol: Quote
Mi. Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='Tina.Sara']ale ona boska :loveu: Witaj ponownie:razz:Prawda?:loveu::eviltong: [quote name='Korenia']Ile Erga ma latek ;> ? Cześć Korenio:multi: 5... Quote
Recommended Posts