:: FiGa :: Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 *luthien* napisał(a): tylko 8 stron wcześniej:p Ale tamte już widziałam :mad: :evil_lol: I c Ci Erga powiedziała?? :razz: Quote
kalina. Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Elo. Jak tam po świętach? Luthien co tak mało ostatnio piszesz na dogo?:diabloti: . Quote
Czarna_Owieczka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dobra, dobra pogadaliście sobie, to teraz nowe zdjęcia :) czekamy... Quote
Mi. Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 ciii:diabloti: ucze sie focić nowym sprzętem... ale nic nie jest dobre do wstawienia:shake: Quote
bonita Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 *luthien* napisał(a):ciii:diabloti: ucze sie focić nowym sprzętem... ale nic nie jest dobre do wstawienia:shake: Hej, Hej Luthen jak tam nauka idzie;) ? Ja wpadłam już z życzeniami:multi: Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku:loveu: :loveu: :loveu: pozdrowionka:loveu: Quote
Mi. Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 bonita napisał(a):Hej, Hej Luthen jak tam nauka idzie;) ? Ja wpadłam już z życzeniami:multi: Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku:loveu: :loveu: :loveu: pozdrowionka:loveu: dziękujemy:loveu: Z nauką średnio Quote
Cerber Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześć , co tam słychać??? jak tam aparacik sie sprawuje? Quote
Samturia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ja chce nowe foty mojej kochanej Ergi! Quote
kalina. Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 luthien jaki masz aparat.. P.S-kiedy sie do mnie Pw-odezwiesz? :oops: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Luth to dawaj nawet te nieudane, my będziemy oceniac :diabloti: Quote
Mi. Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Cerber napisał(a):Cześć , co tam słychać??? jak tam aparacik sie sprawuje? wciąż nic nie umiem:shake:Czekam aż się rozpogodzi, bo w tych ciemnicach nic sie zrobic nie da:shake: Samturia napisał(a):ja chce nowe foty mojej kochanej Ergi! :oops:naszej kalinaM napisał(a):luthien jaki masz aparat.. P.S-kiedy sie do mnie Pw-odezwiesz? :oops: nie napisałam jeszcze, ale napisze:p Nikona D80;) :: FiGa :: napisał(a):Luth to dawaj nawet te nieudane, my będziemy oceniac :diabloti: postaram się jak wroce od dentysty:razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 *luthien* napisał(a): postaram się jak wroce od dentysty:razz: Dentysta :-o Wracaj szybko :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Trzymamy za słowo że jakieś fotki będą :evilbat: Quote
Mi. Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dentysta :-o Wracaj szybko :cool3: teraz to musi znieczulenie minąć:cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 *luthien* napisał(a):teraz to musi znieczulenie minąć:cool3: terrorystka :angryy: Ja tu stałam sie zapalona fanką, a zdjęć nie ma. Quote
BBeta Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='*luthien*']wciąż nic nie umiem:shake: Co Ty opowiadasz, z tego co widziałam fotki wychodzą Ci coraz lepsze :) Quote
Mi. Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Czarna_Owieczka']terrorystka :angryy: Ja tu stałam sie zapalona fanką, a zdjęć nie ma. :oops: [quote name='BBeta']Co Ty opowiadasz, z tego co widziałam fotki wychodzą Ci coraz lepsze :) :oops: [quote name=':: FiGa ::']ekhm ekhm luth... :mad: :cool3: Quote
MoniŚ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ja też chcę zdjęcia Ergi :placz: ! Jaka u Was dzisiaj pogoda? Też zimowa? ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 jejku jaka minaaa a :lol::loveu::loveu::loveu: Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Witam widze, ze komuś się choinka w domu nie zmieściła :lol: :lol: :lol: :lol: fajnie to wygląda... Quote
Mi. Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='MoniŚ']Ja też chcę zdjęcia Ergi :placz: ! Jaka u Was dzisiaj pogoda? Też zimowa? ;) nie... jest mokro i brzydko. A śniegu nie widać:shake: [quote name='_ChiQuiTa_'] jejku jaka minaaa a :lol::loveu::loveu::loveu: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Cerber']Witam widze, ze komuś się choinka w domu nie zmieściła :lol: :lol: :lol: :lol: fajnie to wygląda... czubek jest na piętrze:cool3: [quote name='goldenka245']Ale ładnie:) Fajna choinka;-) czesc:p edit... choinka po ubraniu:D Quote
anka11 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 heheh fajne zdjecie :D:D a choinka ladniejsza ubrana :eviltong: Quote
Samturia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 biedaczko choinka cin się w domu nie mieści jak mi cię zal :(:( Quote
Recommended Posts