Mi. Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='kamila-dog']4200zl :angryy: oj nie zlość siee:evil_lol: Nie taki drogi:lol: Quote
Kamila Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Drogi-nie drogi...Wazne ze poki co nie moge sobie pozwolic na taka cene :angryy: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Lunhien nauczyłaś się obsługiwać aparat :evil_lol:. Ale Erga piękna :loveu:. A co pod choinką znajdzie słodziak :loveu:. Quote
bonita Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='*luthien*'] Fajne- takie inne:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Luthien nowy aparat?? Aaaa Nikon :cool3: Pięęęękne zdjęcia, nareszcie!! :multi: Quote
Rinuś Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 luthien slicznego masz weimarka :loveu::loveu::loveu: ahhh tylko sie zakochac:loveu::loveu::loveu::lol: Quote
Samturia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Nie zawacham sie ani chwili!!! to ty jej obdarłaś sierść z pyszczka złoczyńco :mad::mad::mad: Quote
Mi. Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 [quote name='Kamcia_14']Lunhien nauczyłaś się obsługiwać aparat :evil_lol:. Ale Erga piękna :loveu:. A co pod choinką znajdzie słodziak :loveu:. łeee jeszcze sie nie nauczylam:placz:Znajdzie czarnego konga z karuska (rozmiar KING) i gwizdek :D chociaz te zeczy dostala juz wczesniej bo sie nie powstrzymalam :lol: [quote name='bonita']Fajne- takie inne:loveu: brzydsze, wiem:eviltong: [quote name=':: FiGa ::']Luthien nowy aparat?? Aaaa Nikon :cool3: Pięęęękne zdjęcia, nareszcie!! :multi: dziękuje:) [quote name='Rinuś']luthien slicznego masz weimarka :loveu::loveu::loveu: ahhh tylko sie zakochac:loveu::loveu::loveu::lol:' Hej Rinuś:D I zapraszam częściej :p [quote name='Samturia']Nie zawacham sie ani chwili!!! to ty jej obdarłaś sierść z pyszczka złoczyńco :mad::mad::mad: łeeee to nie ja:placz: :placz: :placz: Erga jak była mała miała grzybice i dotąd jej nie zeszło:shake: Quote
misiaczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Luthien...nareszcie koniec przerwy ;).Zdjęcia oczywiście piękne jak zawsze :loveu: :). Quote
an3czka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='*luthien*'] To się nazywa "kwaśna mina":evil_lol: Quote
Samturia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 taaaaaaak, najlepiej zwalić na grzybicę nie?! dobra, już mi się nie chce na Ciebie najeżdżać, mam dołą... dobranoc Erga i Luthien, buziaki w pychole :* Quote
kalina. Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 wow luthien ale tu nowośc, tu i na dogo kompa mi...zjj...li:angryy: ale mam zaległości. Quote
Mi. Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='evaxon'] dziękujemy Ewuś:buzi: [quote name='misiaczek']Luthien...nareszcie koniec przerwy ;).Zdjęcia oczywiście piękne jak zawsze :loveu: :). Hej Misiu:p [quote name='an3czka']To się nazywa "kwaśna mina":evil_lol: Hej Aniu:hand: [quote name='Samturia']taaaaaaak, najlepiej zwalić na grzybicę nie?! dobra, już mi się nie chce na Ciebie najeżdżać, mam dołą... dobranoc Erga i Luthien, buziaki w pychole :* :roll: [quote name='kalinaM']wow luthien ale tu nowośc, tu i na dogo kompa mi...zjj...li:angryy: ale mam zaległości. Hej Kalinko:) Co taka zła:shock: Quote
goldenka245 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Hej Oluś :) Co Erguni? A wogóle co samturii sie dzieje?:shake: NareszcieLKONIEC szkoły! i świętaa :D Quote
Mi. Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 A wogóle co samturii sie dzieje?:shake: wolimy nie wiedziec:pMam za dobry humor;) zaraz dam fotki:) [quote name='goldenka245']NareszcieLKONIEC szkoły! i świętaa :D ale tylko 10 dni:-( Quote
Mi. Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 ooo MAM 3 PŁOMYCZKI:multi: Nie spieszy mi się do następnych:shake: Quote
goldenka245 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ty tylko chyba na płomyczki czekasz ;) No cóż :P Ja czekam na 3 łapke:evil_lol: Quote
Mi. Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='goldenka245']Ty tylko chyba na płomyczki czekasz ;) No cóż :P Ja czekam na 3 łapke:evil_lol: :) Ależ ja gadatliwa jestem:shake:Jakieś uzależnienie:p Quote
BooBC Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='evaxon'] Z jajkiem na boże narodzienie :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam Ergulke :loveu: :loveu: :loveu: Quote
goldenka245 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='*luthien*']:) Ależ ja gadatliwa jestem:shake:Jakieś uzależnienie:p No cóż... czasem tak bywa :D Właśnie możesz zauważyć to u mnie :P Quote
Mi. Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='palma'] Pozdrawiam Ergulke :loveu: :loveu: :loveu: A my pozdrawiamy Palmulke:loveu: :loveu: :loveu: I JESS i Boogie:p [quote name='goldenka245']No cóż... czasem tak bywa :D Właśnie możesz zauważyć to u mnie :P Szczególnie na chacie:cool3:Tam to ty postrachem jestes:lol: Quote
Recommended Posts