Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']Witaj, witaj. Od razu widać, że nowym sprzęciorem zdjęcia robiłaś:cool3:
oj musze się jeszcze wiele nauczyć:shake:Przynajmniej dobrze ruch uchwyca. Zobaczymy jak to będzie gdy będzie dobre światło :)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ojej, mamy takie same aparaty , takie same psy .
Szkoda, że nie mamy tyle samo lat :p
rzeczywiście:cool3:Pomijając to że ty masz dwa psy:pMusisz mnie poinstruować jak się posługiwać tym aparatem bo nic a nic nie kapuje:lol:

[quote name='evaxon']i tych samych rodzicow:evil_lol: coraz to nowszych zeczy się dowiaduje odkąd jestem na dogo:evil_lol:

[quote name='Dobermania']O jak ładnie i stalowo-srebrzyście:) :loveu: :loveu: :loveu: o hej:loveu:

jeszcze troche posrebrzymy:)Na razie zmniejszam fohy :D

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Doczekałam się ślicznego sreberka! :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Świetne miny strzela :cool3:
hej:multi:Teraz wszyscy będą uciekać z tej galerii bo będe waliła zdjęciami:cool3:

[quote name='nathaniel']jaki tam drogi tylko ok 4 tys :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::angryy: tylko:cool3:

Posted

nathaniel napisał(a):
jaki tam drogi tylko ok 4 tys :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::angryy:

Ja go znalazlam w wersji podstawowej za 540 funtow a to jest okolo 3024zl ;) Tylko nie wiem jaka wersje ma Luthien :cool3:

Posted

[quote name='goldenka245']Ale tu teraz pięknie;D
ah.. jak za dawnych czasów:D...

[quote name='kamila-dog']Ja go znalazlam w wersji podstawowej za 540 funtow a to jest okolo 3024zl ;) Tylko nie wiem jaka wersje ma Luthien :cool3: spoko, ja też nie wiem:p

a tak tyjemy, na zimę:evil_lol:

Posted

[quote name='Samturia']jaka ona śliiiicznaaa :D:D:D :loveu:
hej Samturia:) Dzięki w jej imieniu:razz:

Wczorajsza sesja łóżkowa:evil_lol:

Posted

[quote name='Samturia']jaka ona śliiiicznaaa :D:D:D :loveu:
Edit: Czemu ona ma taki czerwony ryj?? :):) pobiłaś ją! zadzwonie do Tozu że się znęcasz nad Ergusią!!!
Tak na nią flesh działa :) Ryjek ma różowy:loveu: :loveu: :loveu: Tylko spróbuj zadzwonić:mad:

Posted

[quote name='kamila-dog']No to ten kosztuje 750f :angryy: Za duzo :-(
ile to złotych:cool3:Jeszcze chce dokupić teleobiektyw, jakiś do makro i może szerokokątny:p