Kamila Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Ja nigdy nie chcialabym miec gada :shake: Tzn podobaja mi sie bardzo ale w naturalnym srodowisku :p Poza tym nie bylabym w stanie karmic go myszkami lub szczurami :shake: Ja kocham myszki i szczury :eviltong: Co innego jesc mieso ale co innego podawac taka zywa istotke na pozarcie :-( Nigdy w zyciu! :shake: Luthien,czy ty masz nowy aparacik?Jak tak to sie pochwal jaki bo ja tez mysle o zakupie :p Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 Luthien,czy ty masz nowy aparacik?Jak tak to sie pochwal jaki bo ja tez mysle o zakupie :p MAM:sweetCyb: ale kompletnie niewiem jak się nim obsługiwać:diabloti: Te zdjęcia robilam ze statywu:shake: zgadnijcie jaki:) Quote
Behemot Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='*luthien*'] Te zdjęcia robilam ze statywu:shake: zgadnijcie jaki:) Hmmm... Drogi...? :evil_lol: Bardzo ładne zdjęcia :lol: Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Behemot']Hmmm... Drogi...? :evil_lol: Bardzo ładne zdjęcia :lol: niewiem czy drogi:shake: Nikon D80:oops: zrobilam 80 zdjęć ucząc się, ale były to takie badziewia że szybko je usunęłam z pamięci aparatu zostawiając tylko 10:oops:ktore i tak nie są ładne. Ale robiłam je w wielkich ciemnościach Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 a bo jak nie masz wprawy w robieniu na manualu to najlepiej cwiczyc na dworze przy ladnej pogodzie:) a w domu auto uzywac:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: albo lepsze swiatelko no i balans bieli :cool3: gratuluje nowego sprzetu :loveu: Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='evaxon']a bo jak nie masz wprawy w robieniu na manualu to najlepiej cwiczyc na dworze przy ladnej pogodzie:) a w domu auto uzywac:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: albo lepsze swiatelko no i balans bieli :cool3: gratuluje nowego sprzetu :loveu: boooosshh czy ty myślisz ze ja wiem jak sie to wszystko ustawia:puppydog:Zawsze do wszystkiego dochodze bez instrukcji, ale tym razem nie da rady:eviltong: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='*luthien*']boooosshh czy ty myślisz ze ja wiem jak sie to wszystko ustawia:puppydog:Zawsze do wszystkiego dochodze bez instrukcji, ale tym razem nie da rady:eviltong: instrukacja do łapki i wszystko po kolei :) ślicznotka nasza wreszcie wrocila:loveu: Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='evaxon']instrukacja do łapki i wszystko po kolei :) ślicznotka nasza wreszcie wrocila:loveu: zaraz się za nią wezme:mad: Ale dzis wiecej zdjec raczej nie zrobie:lol: nie chce mi sie znowu statywu wyjmowac ;) Quote
bonita Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='*luthien*']zaraz się za nią wezme:mad: Ale dzis wiecej zdjec raczej nie zrobie:lol: nie chce mi sie znowu statywu wyjmowac ;) :multi: :multi: :multi: Jest nowy aparacik, ale będzie duuużo superowskich fotek:loveu: Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='bonita']:multi: :multi: :multi: Jest nowy aparacik, ale będzie duuużo superowskich fotek:loveu: Hej Bonitko:loveu:Oj będą będą:) ps.Masz piękny nowy avatarek tu z fleszem;) Quote
bonita Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='*luthien*']Hej Bonitko:loveu:Oj będą będą:) ps.Masz piękny nowy avatarek tu z fleszem;) Świetne:loveu: A Ergunia się cieszy z Twojego zakupu:cool3: ? Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='bonita']Świetne:loveu: A Ergunia się cieszy z Twojego zakupu:cool3: ? na razie go nie zjadła:p To chyba znaczy ze moze byc:p Quote
Madzia_19 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='*luthien*']zaraz się za nią wezme:mad: Ale dzis wiecej zdjec raczej nie zrobie:lol: nie chce mi sie znowu statywu wyjmowac ;) och, jaka Erga jest piękna :p :p :p zdjęcia super, bardzo mi się podobają, świtne kolorystyczne :p Chcę oczywicie więcej fotek :eviltong: Quote
BBeta Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Dziękujemy bardzo za odwiedziny w naszej galerii ;) No i oczywiście zapraszamy częściej, my napewno będziemy stałymi goścmi w Waszej galerii :) Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Madzia_19']och, jaka Erga jest piękna :p :p :p zdjęcia super, bardzo mi się podobają, świtne kolorystyczne :p Chcę oczywicie więcej fotek :eviltong: ;)haha, nie martw się będzie ich duużo:evil_lol: [quote name='BBeta']Dziękujemy bardzo za odwiedziny w naszej galerii ;) No i oczywiście zapraszamy częściej, my napewno będziemy stałymi goścmi w Waszej galerii :) Witamy i Zapraszamy :loveu: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='*luthien*'];)haha, nie martw się będzie ich duużo:evil_lol: haha , trzymamy za słowo :mad: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='*luthien*'] :loveu: jak slodko lapke podaje:loveu: pewnie chce aparat strącic:evil_lol: Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='evaxon']:loveu: jak slodko lapke podaje:loveu: pewnie chce aparat strącic:evil_lol: niech tylko spróbuje:diabloti:Nigdy go nie puszcze:puppydog: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 hahaha a co ona takie miny strzela??:evil_lol: Quote
gogunia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='*luthien*']niech tylko spróbuje:diabloti:Nigdy go nie puszcze:puppydog: Erga jak zwykle super:multi: :multi: :multi: Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='evaxon']hahaha a co ona takie miny strzela??:evil_lol: bo ją obudziłam specjalnie do zdjęć:p [quote name='gogunia']Erga jak zwykle super:multi: :multi: :multi: HEJ i dzięki:multi: [quote name='Behemot'] Yo, man! hahahahah:evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts