Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nigdy nie chcialabym miec gada :shake: Tzn podobaja mi sie bardzo ale w naturalnym srodowisku :p Poza tym nie bylabym w stanie karmic go myszkami lub szczurami :shake: Ja kocham myszki i szczury :eviltong: Co innego jesc mieso ale co innego podawac taka zywa istotke na pozarcie :-( Nigdy w zyciu! :shake:
Luthien,czy ty masz nowy aparacik?Jak tak to sie pochwal jaki bo ja tez mysle o zakupie :p

Posted

Luthien,czy ty masz nowy aparacik?Jak tak to sie pochwal jaki bo ja tez mysle o zakupie :p

MAM:sweetCyb:

ale kompletnie niewiem jak się nim obsługiwać:diabloti: Te zdjęcia robilam ze statywu:shake: zgadnijcie jaki:)

Posted

[quote name='Behemot']Hmmm... Drogi...? :evil_lol:
Bardzo ładne zdjęcia :lol:
niewiem czy drogi:shake: Nikon D80:oops:

zrobilam 80 zdjęć ucząc się, ale były to takie badziewia że szybko je usunęłam z pamięci aparatu zostawiając tylko 10:oops:ktore i tak nie są ładne. Ale robiłam je w wielkich ciemnościach

Posted

a bo jak nie masz wprawy w robieniu na manualu to najlepiej cwiczyc na dworze przy ladnej pogodzie:) a w domu auto uzywac:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: albo lepsze swiatelko no i balans bieli :cool3:

gratuluje nowego sprzetu :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']a bo jak nie masz wprawy w robieniu na manualu to najlepiej cwiczyc na dworze przy ladnej pogodzie:) a w domu auto uzywac:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: albo lepsze swiatelko no i balans bieli :cool3:

gratuluje nowego sprzetu :loveu:
boooosshh czy ty myślisz ze ja wiem jak sie to wszystko ustawia:puppydog:Zawsze do wszystkiego dochodze bez instrukcji, ale tym razem nie da rady:eviltong:

Posted

[quote name='*luthien*']boooosshh czy ty myślisz ze ja wiem jak sie to wszystko ustawia:puppydog:Zawsze do wszystkiego dochodze bez instrukcji, ale tym razem nie da rady:eviltong:

instrukacja do łapki i wszystko po kolei :)
ślicznotka nasza wreszcie wrocila:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']instrukacja do łapki i wszystko po kolei :)
ślicznotka nasza wreszcie wrocila:loveu:
zaraz się za nią wezme:mad: Ale dzis wiecej zdjec raczej nie zrobie:lol: nie chce mi sie znowu statywu wyjmowac ;)

Posted

[quote name='*luthien*']zaraz się za nią wezme:mad: Ale dzis wiecej zdjec raczej nie zrobie:lol: nie chce mi sie znowu statywu wyjmowac ;)

:multi: :multi: :multi: Jest nowy aparacik, ale będzie duuużo superowskich fotek:loveu:

Posted

[quote name='bonita']:multi: :multi: :multi: Jest nowy aparacik, ale będzie duuużo superowskich fotek:loveu:
Hej Bonitko:loveu:Oj będą będą:)
ps.Masz piękny nowy avatarek

tu z fleszem;)

Posted

[quote name='*luthien*']Hej Bonitko:loveu:Oj będą będą:)
ps.Masz piękny nowy avatarek

tu z fleszem;)

Świetne:loveu:
A Ergunia się cieszy z Twojego zakupu:cool3: ?

Posted

[quote name='bonita']Świetne:loveu:
A Ergunia się cieszy z Twojego zakupu:cool3: ?
na razie go nie zjadła:p To chyba znaczy ze moze byc:p

Posted

[quote name='*luthien*']zaraz się za nią wezme:mad: Ale dzis wiecej zdjec raczej nie zrobie:lol: nie chce mi sie znowu statywu wyjmowac ;)

och, jaka Erga jest piękna :p :p :p
zdjęcia super, bardzo mi się podobają, świtne kolorystyczne :p Chcę oczywicie więcej fotek :eviltong:

Posted

Dziękujemy bardzo za odwiedziny w naszej galerii ;) No i oczywiście zapraszamy częściej, my napewno będziemy stałymi goścmi w Waszej galerii :)

Posted

[quote name='Madzia_19']och, jaka Erga jest piękna :p :p :p
zdjęcia super, bardzo mi się podobają, świtne kolorystyczne :p Chcę oczywicie więcej fotek :eviltong: ;)haha, nie martw się będzie ich duużo:evil_lol:

[quote name='BBeta']Dziękujemy bardzo za odwiedziny w naszej galerii ;) No i oczywiście zapraszamy częściej, my napewno będziemy stałymi goścmi w Waszej galerii :)
Witamy i Zapraszamy :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']:loveu: jak slodko lapke podaje:loveu: pewnie chce aparat strącic:evil_lol: niech tylko spróbuje:diabloti:Nigdy go nie puszcze:puppydog:

Posted

[quote name='evaxon']hahaha a co ona takie miny strzela??:evil_lol:
bo ją obudziłam specjalnie do zdjęć:p

[quote name='gogunia']Erga jak zwykle super:multi: :multi: :multi:
HEJ i dzięki:multi:

[quote name='Behemot']

Yo, man!
hahahahah:evil_lol: :evil_lol: