Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

A co do papugi wydaje mi sie ze to ja ją dobilamOna miala cos nie tak z glowką

Tak swoją drogą to papugi są nawet niezłe. NAWET. Miałam kiedyś ale mi uciekły. Uciekła jedna a mój tata wypuścił drugą :mad:.

wyjęłam jej lusterko do mycia przy ktorym spedzila cale swoje zycie, i zapomnialam wlozyc je spowrotem do klatki... nastepnego dnia lezala sztywno na piasku

MOżę przewrażliwienie na punkcie wyglądu :evil_lol:.

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kamcia_14']
MOżę przewrażliwienie na punkcie wyglądu :evil_lol:.
może moze:cool1:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Na temat węży już się wypowiedziałam :evil_lol:
ale ogladac zdjecia mozesz:eviltong:

Guest Kamcia_14
Posted

może moze

No wiesz skoro kopła w kalendarz z powodu braku lusterka ...:evil_lol:.
A co nie ma fotek Ergi :mad:. Na sesję świąteczną czekamy.

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Cześć Luthienku. :loveu:
Dawno u Was nie byłam.
hej Haniu:loveu: Na razie nie ma na co patrzeć, ale niedługo zasypie was fotkami;)

Posted

ojoj biedny ptoszek:razz:

[quote name='*luthien*']tylko nie mowcie ze to ja ją dobilam:pW święta najpóźniej będzie aparat... co myślicie o boa tęczowym lub regiusie?:oops: Ma ktoś węża?:oops:
jak na pierwszego gada i zapewne male doswiadczenie to proponowala bym cos łatwiejszego w hodowli mp. zbożówke
http://terrarium.com.pl/forum/
wejdz duzo czytaj i pytaj :) spoko forum (a swoja droga dawno mnie tam nie bylo :oops: )

Posted

[quote name='evaxon']ojoj biedny ptoszek:razz:

jak na pierwszego gada i zapewne male doswiadczenie to proponowala bym cos łatwiejszego w hodowli mp. zbożówke
http://terrarium.com.pl/forum/
wejdz duzo czytaj i pytaj :) spoko forum (a swoja droga dawno mnie tam nie bylo :oops: )
nie chce zbożówki:evil_lol:To będzie drugi gad, bo 2 lata temu miałam żółwia:razz:od dawna jestem zarejestrowana na podobnym forum i www.snakes.pl czy jakos tak:pEwuś, a ty masz jakiegoś gada? Ja wole cuś większego .....:oops:

Posted

[quote name='*luthien*']nie chce zbożówki:evil_lol:To będzie drugi gad, bo 2 lata temu miałam żółwia:razz:A na tamtym forum jestem zarejestrowana od dawna:pEwuś, a ty masz jakiegoś gada? Ja wole cuś większego .....:oops:
miałaś żółwia??co sie z nim stalo??

gad gadowi nie rowny :cool3:

ja mam żółwia stepowego ale gady to cos co kocham naj :loveu: niestety brak warunków na hodowle...

Posted

[quote name='evaxon']miałaś żółwia??co sie z nim stalo??

gad gadowi nie rowny :cool3:

ja mam żółwia stepowego ale gady to cos co kocham naj :loveu: niestety brak warunków na hodowle...
miałam czerwonolicego, ale jest już za TM:placz:Długo go miałam...chciałam legwana ale za trudny w hodowli, więc się zdecydowałam na węża:cool3: Podobno regiusy wcale nie są tak trudne w hodowli. Tylko te myszy.... i króliki... niewiem czy dam rade dawac mu to:placz:

Posted

[quote name='*luthien*']miałam czerwonolicego, ale jest już za TM:placz:Długo go miałam...chciałam legwana ale za trudny w hodowli, więc się zdecydowałam na węża:cool3: Podobno regiusy wcale nie są tak trudne w hodowli. Tylko te myszy.... i króliki... niewiem czy dam rade dawac mu to:placz:
:evil_lol: no to decyduj sie czy bedziesz w stanie dac zywego szczura podopiecznemu ;)

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol: no to decyduj sie czy bedziesz w stanie dac zywego szczura podopiecznemu ;)
hm..... mam nadzieję że tak:lol:Jak nie to wybiore innego zwierzaka. Musze się jeszcze zastanowić

btw
ktory?:cool3: (o charakterkach się naczytałam;))

jakiś Lampropeltis

boa tęczowy

czy regius

Posted

Lampropeltis

jest najmniejszym z tych wezy :) wiec i mniejsze jedzonka i mniejsze terrarium a co za tym idzie duzo latwiej :) no i moim zdaniem sliczne kolorki ma :)

Posted

[quote name='evaxon']Lampropeltis

jest najmniejszym z tych wezy :) wiec i mniejsze jedzonka i mniejsze terrarium a co za tym idzie duzo latwiej :) no i moim zdaniem sliczne kolorki ma :)
dzięki za rade:multi:Terrarium i tak i tak mial by duże, bo mam dużo miejsca do zajecia:razz:

Mam dla Was niespodziankę:) Będzie za kilka godzin

Posted

no nie mów że mogłabys dać żywego, mądrego szczurka wężowi:mad:
ale muszę przyznac że węże są piękne, sąsiad choduje chyba boa, mają przepiękne pyszczki [SIZE="1"]z przerażeniem patrzę na fascynację mojego synka tymiż zwierzakami mi wystarczy patrzenie posiadac nie muszę:evil_lol:

Posted

[quote name='lothia']no nie mów że mogłabys dać żywego, mądrego szczurka wężowi:mad:
ale muszę przyznac że węże są piękne, sąsiad choduje chyba boa, mają przepiękne pyszczki z przerażeniem patrzę na fascynację mojego synka tymiż zwierzakami mi wystarczy patrzenie posiadac nie muszę:evil_lol:
Hej Lothia:loveu: oj, dla mnie piękne istotki. Każde zwierzę ma swój urok:) szczurka bym nie dala, ale myszke juz chyba moge.... brrr - ale czego nie robi się dla swojego zwierzaka :) - my też jemy przeciez mięso (pies również:cool3:)

Posted

Behemot napisał(a):
A po co Ci takie wężysko??? Łeeee, ja nie lubię gadów :cool3:
Będziesz go myszkami karmić? :razz:

:evil_lol: dokładne myszami ...a wieksze weze szczurami..:diabloti: świnkami morskimi:diabloti: krolikami:diabloti: calymi kurami:diabloti: fajnie nie:diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: dokładne myszami ...a wieksze weze szczurami..:diabloti: świnkami morskimi:diabloti: krolikami:diabloti: calymi kurami:diabloti: fajnie nie:diabloti:

Łeeeeeee :look3:

Guest Kamcia_14
Posted

No tylko żeby w przyszłości nie doszło do tego że karmicie węże psami :evil_lol:. Oj seksowna :evil_lol: behemotko ty się na wężach chyba nie znasz nieprawdaż :razz:.

Posted

[quote name='Behemot']A po co Ci takie wężysko??? Łeeee, ja nie lubię gadów :cool3:
Będziesz go myszkami karmić? :razz:
[quote name='evaxon']:evil_lol: dokładne myszami ...a wieksze weze szczurami..:diabloti: świnkami morskimi:diabloti: krolikami:diabloti: calymi kurami:diabloti: fajnie nie:diabloti:
ja wole tylko myszkami:oops:

o ile się nie myle, to szaraduszka ma dwa węże.:razz: