Guest Kamcia_14 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 A co do papugi wydaje mi sie ze to ja ją dobilamOna miala cos nie tak z glowką Tak swoją drogą to papugi są nawet niezłe. NAWET. Miałam kiedyś ale mi uciekły. Uciekła jedna a mój tata wypuścił drugą :mad:. wyjęłam jej lusterko do mycia przy ktorym spedzila cale swoje zycie, i zapomnialam wlozyc je spowrotem do klatki... nastepnego dnia lezala sztywno na piasku MOżę przewrażliwienie na punkcie wyglądu :evil_lol:. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Na temat węży już się wypowiedziałam :evil_lol: Quote
Mi. Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Kamcia_14'] MOżę przewrażliwienie na punkcie wyglądu :evil_lol:. może moze:cool1: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Na temat węży już się wypowiedziałam :evil_lol: ale ogladac zdjecia mozesz:eviltong: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 może moze No wiesz skoro kopła w kalendarz z powodu braku lusterka ...:evil_lol:. A co nie ma fotek Ergi :mad:. Na sesję świąteczną czekamy. Quote
Hanna R. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cześć Luthienku. :loveu: Dawno u Was nie byłam. Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Cześć Luthienku. :loveu: Dawno u Was nie byłam. hej Haniu:loveu: Na razie nie ma na co patrzeć, ale niedługo zasypie was fotkami;) Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 mam nadzieję, że mnie za to nie zbanują:cool3:Jak coś to tylko przerobke pokazuje:eviltong: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ojoj biedny ptoszek:razz: [quote name='*luthien*']tylko nie mowcie ze to ja ją dobilam:pW święta najpóźniej będzie aparat... co myślicie o boa tęczowym lub regiusie?:oops: Ma ktoś węża?:oops: jak na pierwszego gada i zapewne male doswiadczenie to proponowala bym cos łatwiejszego w hodowli mp. zbożówke http://terrarium.com.pl/forum/ wejdz duzo czytaj i pytaj :) spoko forum (a swoja droga dawno mnie tam nie bylo :oops: ) Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='evaxon']ojoj biedny ptoszek:razz: jak na pierwszego gada i zapewne male doswiadczenie to proponowala bym cos łatwiejszego w hodowli mp. zbożówke http://terrarium.com.pl/forum/ wejdz duzo czytaj i pytaj :) spoko forum (a swoja droga dawno mnie tam nie bylo :oops: ) nie chce zbożówki:evil_lol:To będzie drugi gad, bo 2 lata temu miałam żółwia:razz:od dawna jestem zarejestrowana na podobnym forum i www.snakes.pl czy jakos tak:pEwuś, a ty masz jakiegoś gada? Ja wole cuś większego .....:oops: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='*luthien*']nie chce zbożówki:evil_lol:To będzie drugi gad, bo 2 lata temu miałam żółwia:razz:A na tamtym forum jestem zarejestrowana od dawna:pEwuś, a ty masz jakiegoś gada? Ja wole cuś większego .....:oops: miałaś żółwia??co sie z nim stalo?? gad gadowi nie rowny :cool3: ja mam żółwia stepowego ale gady to cos co kocham naj :loveu: niestety brak warunków na hodowle... Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='evaxon']miałaś żółwia??co sie z nim stalo?? gad gadowi nie rowny :cool3: ja mam żółwia stepowego ale gady to cos co kocham naj :loveu: niestety brak warunków na hodowle... miałam czerwonolicego, ale jest już za TM:placz:Długo go miałam...chciałam legwana ale za trudny w hodowli, więc się zdecydowałam na węża:cool3: Podobno regiusy wcale nie są tak trudne w hodowli. Tylko te myszy.... i króliki... niewiem czy dam rade dawac mu to:placz: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='*luthien*']miałam czerwonolicego, ale jest już za TM:placz:Długo go miałam...chciałam legwana ale za trudny w hodowli, więc się zdecydowałam na węża:cool3: Podobno regiusy wcale nie są tak trudne w hodowli. Tylko te myszy.... i króliki... niewiem czy dam rade dawac mu to:placz: :evil_lol: no to decyduj sie czy bedziesz w stanie dac zywego szczura podopiecznemu ;) Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='evaxon']:evil_lol: no to decyduj sie czy bedziesz w stanie dac zywego szczura podopiecznemu ;) hm..... mam nadzieję że tak:lol:Jak nie to wybiore innego zwierzaka. Musze się jeszcze zastanowić btw ktory?:cool3: (o charakterkach się naczytałam;)) jakiś Lampropeltis boa tęczowy czy regius Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Lampropeltis jest najmniejszym z tych wezy :) wiec i mniejsze jedzonka i mniejsze terrarium a co za tym idzie duzo latwiej :) no i moim zdaniem sliczne kolorki ma :) Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='evaxon']Lampropeltis jest najmniejszym z tych wezy :) wiec i mniejsze jedzonka i mniejsze terrarium a co za tym idzie duzo latwiej :) no i moim zdaniem sliczne kolorki ma :) dzięki za rade:multi:Terrarium i tak i tak mial by duże, bo mam dużo miejsca do zajecia:razz: Mam dla Was niespodziankę:) Będzie za kilka godzin Quote
goldenka245 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Jak po wyglądzie to BOA pięęęknyy:loveu: Ale drogi w utrzymaniu będzie ale napewnoo nie ten ostatni :D Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='goldenka245']Jak po wyglądzie to BOA pięęęknyy:loveu: Ale drogi w utrzymaniu będzie ale napewnoo nie ten ostatni :D ee ja już się zdecydowalam:eviltong: szybko dosyc:lol: Lampropeltis getulus californiae Quote
lothia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 no nie mów że mogłabys dać żywego, mądrego szczurka wężowi:mad: ale muszę przyznac że węże są piękne, sąsiad choduje chyba boa, mają przepiękne pyszczki [SIZE="1"]z przerażeniem patrzę na fascynację mojego synka tymiż zwierzakami mi wystarczy patrzenie posiadac nie muszę:evil_lol: Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='lothia']no nie mów że mogłabys dać żywego, mądrego szczurka wężowi:mad: ale muszę przyznac że węże są piękne, sąsiad choduje chyba boa, mają przepiękne pyszczki z przerażeniem patrzę na fascynację mojego synka tymiż zwierzakami mi wystarczy patrzenie posiadac nie muszę:evil_lol: Hej Lothia:loveu: oj, dla mnie piękne istotki. Każde zwierzę ma swój urok:) szczurka bym nie dala, ale myszke juz chyba moge.... brrr - ale czego nie robi się dla swojego zwierzaka :) - my też jemy przeciez mięso (pies również:cool3:) Quote
Behemot Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 A po co Ci takie wężysko??? Łeeee, ja nie lubię gadów :cool3: Będziesz go myszkami karmić? :razz: Quote
e.v.a Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Behemot napisał(a):A po co Ci takie wężysko??? Łeeee, ja nie lubię gadów :cool3: Będziesz go myszkami karmić? :razz: :evil_lol: dokładne myszami ...a wieksze weze szczurami..:diabloti: świnkami morskimi:diabloti: krolikami:diabloti: calymi kurami:diabloti: fajnie nie:diabloti: Quote
Behemot Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: dokładne myszami ...a wieksze weze szczurami..:diabloti: świnkami morskimi:diabloti: krolikami:diabloti: calymi kurami:diabloti: fajnie nie:diabloti: Łeeeeeee :look3: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 No tylko żeby w przyszłości nie doszło do tego że karmicie węże psami :evil_lol:. Oj seksowna :evil_lol: behemotko ty się na wężach chyba nie znasz nieprawdaż :razz:. Quote
Behemot Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Kamcia_14 napisał(a):Oj seksowne :evil_lol: behemotko ty się na wężach chyba nie znasz nieprawdaż :razz:. Kompletnie się nie znam i nie chce się znać, brrrrrr :eek: Quote
Mi. Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='Behemot']A po co Ci takie wężysko??? Łeeee, ja nie lubię gadów :cool3: Będziesz go myszkami karmić? :razz: [quote name='evaxon']:evil_lol: dokładne myszami ...a wieksze weze szczurami..:diabloti: świnkami morskimi:diabloti: krolikami:diabloti: calymi kurami:diabloti: fajnie nie:diabloti: ja wole tylko myszkami:oops: o ile się nie myle, to szaraduszka ma dwa węże.:razz: Quote
Recommended Posts