goldenka245 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Oj Luth:mad: A u mnie sie upominałaś :P Co tam u Was? Quote
Mi. Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='Taura']Oj dawno Nas tu nie było... :oops: ale my się poprawimy z nawiązką! :evil_lol: I oczekujemy rewanzu :eviltong: Pozdrawiamy ;) [quote name='Tina.Sara']dobry wieczorek :cool3: juz do was idziemy:cool3: [quote name='kamila-dog']Oj,Luthien znow olala galerie :mad: może... [quote name='bonita']Dzień Dobry, czemu fotek ni ma? Aparat znowu się obraził? może... [quote name='goldenka245']Oj Luth:mad: A u mnie sie upominałaś :P Co tam u Was? hehe, zyjemy jako tak:oops:To jak w wakacje?:p [quote name='Agga'] Widać, że pazurki niedawno robione:p Hej Aguś:p Nawet pomalowalam:eviltong: [quote name='gogunia']:loveu: JAKA ONA PIĘKNA:loveu: Witaj Goguniu:loveu: :oops: :oops: :oops: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 wiecie co... moja papuga nie... nie... nie... nie żyje Quote
gogunia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='*luthien*']wiecie co... moja papuga nie... nie... nie... nie żyje Strasznie mi przykro:-( :placz: :-( :placz: :-( :placz: nie martw się:glaszcze: Quote
an3czka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ojej. Strasznie mi przykro z powodu papugi:glaszcze: Quote
limoncia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Mi też przykro z powodu papużki [*]:-( :-( Quote
Mi. Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Witajcie, zrobilam sobie małą przerwe od netu... A co do papugi wydaje mi sie ze to ja ją dobilam:eviltong:Ona miala cos nie tak z glowką Quote
Kamila Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='*luthien*']Witajcie, zrobilam sobie małą przerwe od netu... A co do papugi wydaje mi sie ze to ja ją dobilam:eviltong:Ona miala cos nie tak z glowką Tzn? :razz: Quote
Mi. Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='kamila-dog']Tzn? :razz: wyjęłam jej lusterko do mycia przy ktorym spedzila cale swoje zycie, i zapomnialam wlozyc je spowrotem do klatki... nastepnego dnia lezala sztywno na piasku:shake: Sądze że miala zawał:roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='*luthien*']wyjęłam jej lusterko do mycia przy ktorym spedzila cale swoje zycie, i zapomnialam wlozyc je spowrotem do klatki... nastepnego dnia lezala sztywno na piasku:shake: Sądze że miala zawał:roll::evil_lol: :cool3:bosz ...to czarny humor ...mimo wszystko żal Jak mnie tu dawno nie było :crazyeye: Quote
Behemot Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='*luthien*']wyjęłam jej lusterko do mycia przy ktorym spedzila cale swoje zycie, i zapomnialam wlozyc je spowrotem do klatki... nastepnego dnia lezala sztywno na piasku:shake: Sądze że miala zawał:roll::evil_lol: Rozumiem, że to śmiech przez łzy? :razz: Biedny ptaszek.... Quote
Mi. Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:bosz ...to czarny humor ...mimo wszystko żal Jak mnie tu dawno nie było :crazyeye: [quote name='Behemot']Rozumiem, że to śmiech przez łzy? :razz: Biedny ptaszek.... tylko nie mowcie ze to ja ją dobilam:pW święta najpóźniej będzie aparat... co myślicie o boa tęczowym lub regiusie?:oops: Ma ktoś węża?:oops: Quote
Mi. Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='gogunia']Heeeeeeeejj!!! Mamcia:lol: hej córcia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Behemot Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='*luthien*'] tylko nie mowcie ze to ja ją dobilam:p Luthien, ja tak nie mówię, we wcześniejszym poście sama użyłaś takich słów ;) Mnie tylko zaskoczyło takie podejście do sprawy ("Chyba dostała zawału :evil_lol:") Quote
Mi. Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Luthien, ja tak nie mówię, we wcześniejszym poście sama użyłaś takich słów ;-) hihi wiem:lol:Ale wciąż nie jestem do tego przekonana [quote name='Behemot'] Mnie tylko zaskoczyło takie podejście do sprawy ("Chyba dostała zawału :evil_lol:") pominęłaś jedną minkę:roll: nie przywiązałam się do tej papugi jak do psa, więc jakoś strasznie przykro mi nie jest. No ale nie chce rozpetac nastepnej wojny:angryy: Są święta:loveu: Quote
Recommended Posts