Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Taura']Oj dawno Nas tu nie było... :oops: ale my się poprawimy z nawiązką! :evil_lol: I oczekujemy rewanzu :eviltong:
Pozdrawiamy ;)

[quote name='Tina.Sara']dobry wieczorek :cool3:
juz do was idziemy:cool3:

[quote name='kamila-dog']Oj,Luthien znow olala galerie :mad:
może...

[quote name='bonita']Dzień Dobry, czemu fotek ni ma? Aparat znowu się obraził? może...

[quote name='goldenka245']Oj Luth:mad: A u mnie sie upominałaś :P Co tam u Was?
hehe, zyjemy jako tak:oops:To jak w wakacje?:p

[quote name='Agga']

Widać, że pazurki niedawno robione:p
Hej Aguś:p Nawet pomalowalam:eviltong:

[quote name='gogunia']:loveu: JAKA ONA PIĘKNA:loveu:

Witaj Goguniu:loveu:

:oops: :oops: :oops: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Witajcie, zrobilam sobie małą przerwe od netu... A co do papugi wydaje mi sie ze to ja ją dobilam:eviltong:Ona miala cos nie tak z glowką

Posted

[quote name='*luthien*']Witajcie, zrobilam sobie małą przerwe od netu... A co do papugi wydaje mi sie ze to ja ją dobilam:eviltong:Ona miala cos nie tak z glowką

Tzn? :razz:

Posted

[quote name='kamila-dog']Tzn? :razz:
wyjęłam jej lusterko do mycia przy ktorym spedzila cale swoje zycie, i zapomnialam wlozyc je spowrotem do klatki... nastepnego dnia lezala sztywno na piasku:shake: Sądze że miala zawał:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='*luthien*']wyjęłam jej lusterko do mycia przy ktorym spedzila cale swoje zycie, i zapomnialam wlozyc je spowrotem do klatki... nastepnego dnia lezala sztywno na piasku:shake: Sądze że miala zawał:roll::evil_lol:
:cool3:bosz ...to czarny humor ...mimo wszystko żal
Jak mnie tu dawno nie było :crazyeye:

Posted

[quote name='*luthien*']wyjęłam jej lusterko do mycia przy ktorym spedzila cale swoje zycie, i zapomnialam wlozyc je spowrotem do klatki... nastepnego dnia lezala sztywno na piasku:shake: Sądze że miala zawał:roll::evil_lol:

Rozumiem, że to śmiech przez łzy? :razz: Biedny ptaszek....

Posted

:eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:bosz ...to czarny humor ...mimo wszystko żal
Jak mnie tu dawno nie było :crazyeye:

[quote name='Behemot']Rozumiem, że to śmiech przez łzy? :razz: Biedny ptaszek....

tylko nie mowcie ze to ja ją dobilam:pW święta najpóźniej będzie aparat... co myślicie o boa tęczowym lub regiusie?:oops: Ma ktoś węża?:oops:

Posted

[quote name='*luthien*']
tylko nie mowcie ze to ja ją dobilam:p

Luthien, ja tak nie mówię, we wcześniejszym poście sama użyłaś takich słów ;) Mnie tylko zaskoczyło takie podejście do sprawy ("Chyba dostała zawału :evil_lol:")

Posted

Luthien, ja tak nie mówię, we wcześniejszym poście sama użyłaś takich słów ;-)
hihi wiem:lol:Ale wciąż nie jestem do tego przekonana

[quote name='Behemot'] Mnie tylko zaskoczyło takie podejście do sprawy ("Chyba dostała zawału :evil_lol:")
pominęłaś jedną minkę:roll: nie przywiązałam się do tej papugi jak do psa, więc jakoś strasznie przykro mi nie jest. No ale nie chce rozpetac nastepnej wojny:angryy: Są święta:loveu: