Mi. Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 [quote name='Tina.Sara']Luthien - byle jakie foty :P może być.... hm... owce?:cool3: [quote name='misiaczek']Nie ma tego złego,co by....za stary aparacik-nowy aparacik :evil_lol:. :evil_lol:no właśnie:evil_lol: Quote
Cerber Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 hehehehe nie zła jesteś, ledwo straciłaś jeden apatrat, a juz masz nowy.... skoro tak to czekam na foteczki... jea nie byłam na minucie ciszy za aparat no...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
wiq Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 wiesz co.. nowy aparat i nie ma fotek..?;) Quote
Cerber Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 wiq napisał(a):wiesz co.. nowy aparat i nie ma fotek..?;) no właśnie...:mad: :mad: Quote
Mi. Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 ekhem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A czy ja powiedzialam, że już jest?:razz: Mialam namysli ze cos sie gotuje:cool3: A raczej konczy gotowac:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='*luthien*']A czy ja powiedzialam, że już jest?:razz: Mialam namysli ze cos sie gotuje:cool3: A raczej konczy gotowac:evil_lol: No to niech się wkońcu ugotuje :diabloti: Quote
Mi. Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']No to niech się wkońcu ugotuje :diabloti: bulgocze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='Tina.Sara']to niech sie wybulgocze :cool3: Wiecie, co na razie nawet gdybym miała aparat nie mialabym czasu na zdjęcia:shake:Zapraszam na dogomaniacki czat, po wiecej info zwiazanych z Agresją:roll: Quote
bonita Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Cześć. Widzę ze się już gotuje nowy aparat :) to super podkręć troszkę zeby było szybciej ;) Quote
Mi. Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='bonita']Cześć. Widzę ze się już gotuje nowy aparat :) to super podkręć troszkę zeby było szybciej ;) buuu na razie resocjalizacja:placz: Quote
beria Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='*luthien*']Witajcie Dobiłam aparat Uuuu :shake: To pech :shake: Ale następny będzie lepszy ;) Quote
Mi. Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='beria']Uuuu :shake: To pech :shake: Ale następny będzie lepszy ;) no oczywiście;)Tylko trzeba poczekać... Quote
BooBC Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='szaraduszka'] Nareszcie się dokopałam .... masz szczęście że taka sweet fota :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='palma']Nareszcie się dokopałam .... masz szczęście że taka sweet fota :loveu: :loveu: :loveu: hej palmuś:loveu:Ile stron kopałaś?:cool1: [quote name='Tina.Sara']pusto tu :shake: wiem:-( Ale niedługo nie będzie .... Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='*luthien*']wiem:-( Ale niedługo nie będzie .... czy to oznacza że niedługo fotki???:multi: :multi: :multi: Quote
BooBC Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 6 ..... naprawde :eviltong: :lol: :eviltong: Quote
Mi. Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Tina.Sara']czy to oznacza że niedługo fotki???:multi: :multi: :multi: mam nadzieję [quote name='palma']6 ..... naprawde :eviltong: :lol: :eviltong: 6? Quote
Mi. Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 będą. Bo aparat się naprawił i już się wgrywają;). A na aparat nowy niestety musicie poczekać jeszcze troszke:cool3:Ale nie długo;) na pocieszenie, filmik który mnie po prostu rozbroił:loveu: :loveu: :loveu: http://www.maxior.pl/?p=index&id=34273&8 :p Quote
bonita Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Dzień Dobry, czemu fotek ni ma? Aparat znowu się obraził? Quote
Recommended Posts