pinczerka_i_Gizmo Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ty pewnie druga jestes :) Ale ładne tereny do jeżdzenia :loveu: A hucułów osobiście niecierpię, nigdy nie widziałam takich uparciuchów :angryy: Quote
Mi. Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 haska_12 napisał(a):Luthien na czarnym koniu ? Ślicznieee :loveu: ;) yes:cool3: bonita napisał(a):Dzień Dobry :) Najpierw się wpisuję, a teraz idę foty oglądać :). miłego oglądania :p pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ty pewnie druga jestes :) Ale ładne tereny do jeżdzenia :loveu: A hucułów osobiście niecierpię, nigdy nie widziałam takich uparciuchów :angryy: to było w Gładyszowie. Największej stadninie koni chuculskich w polsce. Osoboście też nie cierpie hucułów, ale tam żadnego leniwego nie było. Zdażyło się nawet kilka nadpobudliwych;). Najmilej wspominam moment gdy się ścigaliśmy na łące i wtedy pierwszy raz zacwałowałam:loveu: Quote
beria Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Podoba mi się jak Erga na filmiku próbuje otworzyć drzwi językiem :evil_lol: Bosz, co tam widziała za oknem :razz: Ciągle tą wiewiórkę :razz: Quote
Mi. Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 beria napisał(a):Podoba mi się jak Erga na filmiku próbuje otworzyć drzwi językiem :evil_lol: Bosz, co tam widziała za oknem :razz: Ciągle tą wiewiórkę :razz: Hej Beria:multi: tak :p A z gumką filmik fajny?:cool3: Quote
Dobcia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Świetne filmiki:cool3::lol:Erga jest bardzo utalentowana:cool3: Śliczne konie:loveu: Quote
Mi. Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Dobcia napisał(a):Świetne filmiki:cool3::lol:Erga jest bardzo utalentowana:cool3: Śliczne konie:loveu: Witaj Dobciu:) Może zaraz mi się uda jakieś zdjęcia wstawić narazie źle się czuje... po za tym wciąż nie moge wyjść z siebie po przeczytaniu tragedii psa mmbaj....:-( DLA BAJANKA Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 *luthien* napisał(a):po za tym wciąż nie moge wyjść z siebie po przeczytaniu tragedii psa mmbaj....:-( DLA BAJANKA Dołączam się... [`][`][`] Quote
wiq Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 dzieki za wyczerpujaca odp;) niezle z nia masz- agresja, zdrowie... a wyglada tak bezproblemowo;) biedny bajan:-( Quote
Cerber Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 heh ja dziś rano też czytałam o Bajanku [*] to jest straszne... :-( :-( :-( Quote
lothia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 super,strasznie podoba mi się kolorek,czy sierść jest taka miła na jaką wyglada? [SIZE="1"]lut,chcesz nowe fotki Demcia czy oryginał do przeróbki? Quote
Mi. Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dołączam się... [`][`][`]Tina.Sara napisał(a):no biedny :( Cerber napisał(a):heh ja dziś rano też czytałam o Bajanku to jest straszne... :-( :-( :-( wiq napisał(a):niezle z nia masz- agresja, zdrowie... a wyglada tak bezproblemowo;) e no tak źle nie jest:cool3:Najważniejesze jest to, że jest z nami :) I, że my kochamy ją a ona nas:loveu: lothia napisał(a):super,strasznie podoba mi się kolorek,czy sierść jest taka miła na jaką wyglada? lut,chcesz nowe fotki Demcia czy oryginał do przeróbki? Witaj Lothia:buzi:oj tak, sierść jest milutka:)szczególnie po kąpieli. Wezme troche zdjęć od was z galerii, ale z nowych też chętnie bym wybrała;) Quote
lothia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 *luthien* napisał(a): e no tak źle nie jest:cool3:Najważniejesze jest to, że jest z nami :) I, że my kochamy ją a ona nas:loveu: Witaj Lothia:buzi:oj tak, sierść jest milutka:)szczególnie po kąpieli. Wezme troche zdjęć od was z galerii, ale z nowych też chętnie bym wybrała;) wygląda rewelacyjnie jak aksamit a do tego ta barwa :loveu: i te magiczne oczy [SIZE="1"]bież co chcesz,jeżeli byś chciała większy rozmiar daj znać na pw:cool3: Quote
Mi. Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 lothia napisał(a):wygląda rewelacyjnie jak aksamit a do tego ta barwa :loveu: i te magiczne oczy bież co chcesz,jeżeli byś chciała większy rozmiar daj znać na pw:cool3: ok:p Już przeszukuje waszą galerię:p Jezu jakiego masz pięknego psa:loveu: :loveu: :loveu: Quote
lothia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 hahaha mój to tzw "pecik" z magicznymi uszami a Twoja to elegancka dama z magicznymi oczami, są wprost hipnotyzujace a całosć daje bosssski efekt:loveu: Quote
Mi. Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 lothia napisał(a):hahaha mój to tzw "pecik" z magicznymi uszami a Twoja to elegancka dama z magicznymi oczami, są wprost hipnotyzujace a całosć daje bosssski efekt:loveu: dzięki:loveu: Czy demon to PP czy łysol?:cool1: Quote
lothia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Demon to semi, czyli zarośnięty nagus[w przeciwieństwie do pp nie ma podszerstka za to ma braki w uzębieniu i się opala],jeżeli byłby wystawowy to trzebaby go golić, niektórzy sedziowie preferują takie psy, bo maja bujniejszą grzywę a inni uważają że łysy to łysy i semiki nie znajdują uznania. Demon jest dość ekstremalnym semikiem,gdybyś zobaczyła go na żywo , zwłaszcza po kąpieli to widać mu skórę ale to topik ERGI a ja rozpisuję się o Demonie:oops: Quote
Mi. Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 lothia napisał(a):Demon to semi, czyli zarośnięty nagus[w przeciwieństwie do pp nie ma podszerstka za to ma braki w uzębieniu i się opala],jeżeli byłby wystawowy to trzebaby go golić, niektórzy sedziowie preferują takie psy, bo maja bujniejszą grzywę a inni uważają że łysy to łysy i semiki nie znajdują uznania. Demon jest dość ekstremalnym semikiem,gdybyś zobaczyła go na żywo , zwłaszcza po kąpieli to widać mu skórę ale to topik ERGI a ja rozpisuję się o Demonie:oops: ach nic nie szkodzi:loveu: Chętnie bym go zobaczyła:oops:W końcu mamy do siebie bardzo blisko:cool3: :cool3: :cool3: Quote
Cerber Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 *luthien* napisał(a): Dzień dobry... ta fotka jest śliczna, a byłaby o sto kroć śliczniejsza gdyby była ciut jaśniejsza... :) Quote
Mi. Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Cerber napisał(a):Dzień dobry... ta fotka jest śliczna, a byłaby o sto kroć śliczniejsza gdyby była ciut jaśniejsza... :) niestety była 12 w nocy, więc trudno było ufocić ją jaśniejszą;) Quote
Cerber Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 *luthien* napisał(a):niestety była 12 w nocy, więc trudno było ufocić ją jaśniejszą;) heh nie jest tak zle ale mozna to w jakims programie graficznym zmniejsc czyz nie :cool3: :cool3: mimo wszystko foteczka jest śluiczna. Ehhhh może to akurat tez mi taka ciemna wyszła, bo siedze na nie swoim kompie... zauważyłam,że moje osobiste fotki też są ciemniejsze niż powinny, więc to chyba raczej komp nawala... :/ Quote
szaraduszka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Hej :) Światła czasem można dodać później... Sympatyczna foteczka :razz: Quote
Recommended Posts