Mi. Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):To jeszcze masz czas mnie dogonić :cool3: Tylko Ergi tymi szpilkami nie podeptaj :diabloti: hehe spoko, nie podepcze:evil_lol: zaraz beda zdjecia, tylko pojde zrobic:D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 "*luthien*" napisał(a):zaraz beda zdjecia, tylko pojde zrobic:-D To ja już czekam z ustęsknieniem na ten szary pyszczek :loveu: Quote
Mi. Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 *luthien* napisał(a):hehe spoko, nie podepcze:evil_lol: zaraz beda zdjecia, tylko pojde zrobic:D zdjec jednak nie bedzie bo gdy szlam na dol, aparat mi wypadl i sdechl:angryy:Teraz już tylko nowym będa w takim razie:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 *luthien* napisał(a):zdjec jednak nie bedzie bo gdy szlam na dol, aparat mi wypadl i sdechl:angryy:Teraz już tylko nowym będa w takim razie:) Zabije! :mad: :diabloti: Quote
Madzia_19 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 *luthien* napisał(a): ależ ta Erga piękna :loveu: lubię taką kolorystykę ;) super :) Quote
Mi. Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Zabije! :mad: :diabloti: nie zabijaj:shake: ależ ta Erga piękna :loveu: lubię taką kolorystykę ;-) super :smile: dzięki Madziu:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Powiedzcie mi czemu weimarki musza być takie piękne :loveu: Jaka zamyślona Erga :) Quote
Mi. Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Powiedzcie mi czemu weimarki musza być takie piękne :loveu: Jaka zamyślona Erga :) taka ich uroda:loveu: :loveu: :loveu:Nie zamyślona, tylko spięta przez wiewiorke za oknem:razz: Jak sie uda to dam filmik co pozniej zrobila Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 *luthien* napisał(a):taka ich uroda:loveu: :loveu: :loveu:Nie zamyślona, tylko spięta przez wiewiorke za oknem:razz: Jak sie uda to dam filmik co pozniej zrobila Już sie boję co wykombinowała :evil_lol: Quote
Mi. Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Już sie boję co wykombinowała :evil_lol: instrukcja jak obejżeć filmik:evil_lol: Jesli bedziemy chcieli ogladnac filmik, ktorego link jest na forum, nalezy kliknac w ten link, po otwarciu sie stronki nalezy zjechac na sam dol i wskazac sposob otwarcia pliku - kliknac na FREE. Nastepnie znowu zjezdzamy na sam dol strony. Trzeba troszke poczekac - ilosc sekund sie wyswietla. Gdy czas uplynie widzimy napis DOWNLOAD: z nazwa filmu. Klikamy na nazwe filmu i mozemy albo zapisac go na dysk, albo obejrzec bezposrednio z serwera. to chyba ten link mialam wam dać:p http://rapidshare.com/files/2907733/eeeeeeraaaaaaa_061.avi.html Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A ja dałam tylko na oglądnięcie, otworzyło mi się złym programem i nie odtworzyło i teraz pewnie będę mogła filmik obejrzeć dopiero jutro :placz: Quote
Mi. Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A ja dałam tylko na oglądnięcie, otworzyło mi się złym programem i nie odtworzyło i teraz pewnie będę mogła filmik obejrzeć dopiero jutro :placz: :placz::placz: :placz: :placz: a może ten zadziala w dobrym programie:shake: http://rapidshare.com/files/2908976/eeeeeeraaaaaaa_006.avi.html jest fajniejszy :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Yeah to się włączyło! :multi: :multi: :multi: Ile ona tak potrafi bawić sie tą gumką? Świetnego masz psa :evil_lol: Na filmiku jeszcze lepiej niż na zdjęciach :loveu: Quote
Mi. Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Yeah to się włączyło! :multi: :multi: :multi: Ile ona tak potrafi bawić sie tą gumką? Świetnego masz psa :evil_lol: Na filmiku jeszcze lepiej niż na zdjęciach :loveu: jedną zerwała... (dlatego tam ją ręką prubowałam złapać jak się zbytnio oddalała) ale tak to długo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 *luthien* napisał(a):jedną zerwała... (dlatego tam ją ręką prubowałam złapać jak się zbytnio oddalała) ale tak to długo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ona jest genialna! Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 :loveu: oo matko :loveu: ona jest cudowna... Quote
Mi. Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 ona jest genialna! :loveu: oo matko :loveu: ona jest cudowna... wiem:multi: Quote
Mi. Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 NASTEPNY FILM [SIZE=1]instrukcja jak go zobaczyć, jest kilka postów wcześniej:cool3: http://rapidshare.com/files/2968272/Ergunia__nie_dokonczone_0001.wmv.html edit. Zapomniałam dodać, że jest niedokończony i może przerywać choć nie powinien. Gdy zdjęcia się skończą to znaczy ze to koniec :D (bo wciaz gra muzyka) ... Jezeli się zawiesza to radze włożyć do Vinapa i przed rozpoczęciem nacisnąć pauze i odczekać minutke. A potem puścić Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Filmik strasznie zwiesza mi komputer, ale oglądnęłam od początku do końca i bardzo mi się podoba :) Tylko czemu w tle GOsia Andrzejewicz?:cool3: Ale tu weimarkowo dzisiaj :loveu: Quote
Mi. Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Filmik strasznie zwiesza mi komputer, ale oglądnęłam od początku do końca i bardzo mi się podoba :) Tylko czemu w tle GOsia Andrzejewicz?:cool3: bo tylko ta piosenka pasowala mi do filmiku. Jezeli się zawiesza to radze włożyć do Vinapa i przed rozpoczęciem nacisnąć pauze i odczekać minutke. A potem puścić Ale tu weimarkowo dzisiaj :loveu: bo to weimarkowa galeria:evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 *luthien* napisał(a):bo tylko ta piosenka pasowala mi do filmiku. Jezeli się zawiesza to radze włożyć do Vinapa i przed rozpoczęciem nacisnąć pauze i odczekać minutke. A potem puścić [SIZE=2]Teraz już cacy działa ;) Thx :* *luthien* napisał(a):bo to weimarkowa galeria:evil_lol: :evil_lol: No ale zawsze tyle się trzeba było prosić o nowe fotki, a tu nagle filmik ;) Quote
Tina.Sara Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Witam ślicznotke Ergunie i jej panciunie :cool3: Quote
Mi. Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Tina.Sara napisał(a):Witam ślicznotke Ergunie i jej panciunie :cool3: Witamy Witamy i pozdrawiamy:cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: prosze zgadnąć gdzie ja jestem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Te hucułki wyglądają jak utuczone jamniki:D:D:D http://img461.imageshack.us/img461/5706/picture082zp4.png Quote
haska_12 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Luthien na czarnym koniu ? Ślicznieee :loveu: ;) Quote
bonita Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dzień Dobry :) Najpierw się wpisuję, a teraz idę foty oglądać :). Quote
Recommended Posts