nomu Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Jeej tak dawno nie było co ogladać, oczywuiście jestem pierwsza do podziwiania :D Quote
Mi. Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Jeej tak dawno nie było co ogladać, oczywuiście jestem pierwsza do podziwiania :-D HEJ:multi: pierwsza lepsza:cool3: troche nie na temat;) ale mi sie oko przekrwione zrobilo :/ mój nowy nabytek:loveu: Quote
tamiczek Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Luth, masz talent fotografowania :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Co ja widze:-o Ile foteczek... Ergi kochaniutkiej:lol: Fajne buty, ale ja bym się po pierwszym kroku zabiła:evil_lol: Quote
Kamila Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 No nareszcie jakies fotki :multi: Wprawdzie malo jak dla mnie no ale...,niech ci bedzie :lol: A buty,no coz,sliczne ale ja tak jak Dobcia-zabilabym sie odrazu :evil_lol: Quote
Mi. Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Dobcia napisał(a):Co ja widze:-o Ile foteczek... Ergi kochaniutkiej:lol: Fajne buty, ale ja bym się po pierwszym kroku zabiła:evil_lol: hej:pWiesz... zrobienie zdjęcia mojej stojącej nogi gdy ja leżałam było 100 razy trudniejsze niz chodzenie:evil_lol: kamila-dog napisał(a):No nareszcie jakies fotki :multi: Wprawdzie malo jak dla mnie no ale...,niech ci bedzie :lol: A buty,no coz,sliczne ale ja tak jak Dobcia-zabilabym sie odrazu :evil_lol: malo fot?:crazyeye:uuuuu Quote
Mi. Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 tamiczek napisał(a):Luth, masz talent fotografowania :loveu: :loveu: dzięki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kamila Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 *luthien* napisał(a):malo fot?:crazyeye:uuuuu No nie mow ze duzo :cool3: :eviltong: Quote
Mi. Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 kamila-dog napisał(a):No nie mow ze duzo :cool3: :eviltong: jak na mnie to ogrom:evil_lol: Quote
wiq Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 jeee.. fotki:multi: piekniasta jest egra, wstawiasz ja? p.s. a mslalam, ze piszac o butach bede orginalna.. ja stracilabm wszystkie zeby w nich:evil_lol::evil_lol: Quote
Mi. Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 wiq napisał(a):jeee.. fotki:multi: piekniasta jest egra, wstawiasz ja? nie...... p.s. a mslalam, ze piszac o butach bede orginalna.. ja stracilabm wszystkie zeby w nich:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 *luthien* napisał(a):hej:pWiesz... zrobienie zdjęcia mojej stojącej nogi gdy ja leżałam było 100 razy trudniejsze niz chodzenie:evil_lol: Tak, tak... może, jak w pobliżu są poduchy, by mieć na czym wylądować:evil_lol: W takim razie, skoro zrobiłaś fotki, samo chodzenie to już pestka:cool3: Quote
Mi. Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 wiq napisał(a):nie lubisz czy..? lubie.... Erga ma matryke ale nienawidzi suczek. Gdy tylko jakąś zauważy rzuca się i warczy (od razu atakuje), bez względu czy suka jest agresywna czy nie oraz czy zareaguje. A na wystawach w jednym ringu są same sunki a potem same psy:angryy:. Po za tym pozostala jej rozlegla blizna na nosie po grzybicy i nie ma szkliwia na zębach = nie udalo by się jej naprawić zębów tak aby miala idelane, bo wszystkie są jak na razie w kamieniu i jest mnostwo dziur Quote
Alicja Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 :loveu:ale pysio jesu ja bym umarła jakbym miała zrobić choć krok na takim obcasie:oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Boziuniu mój kochany pycholek naszczęście widzę :loveu::loveu::loveu: Cóż za szpilki :crazyeye: Da się na takim czymś wogóle chodzić? :crazyeye: Ja naszczęście wysoka jestem więc nigdy w życiu szpilek na nogach nie miałam i mieć nie zamierzam :diabloti: Quote
Mi. Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): jesu ja bym umarła jakbym miała zrobić choć krok na takim obcasie:oops: to tylko 11 cm:evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Boziuniu mój kochany pycholek naszczęście widzę :loveu::loveu::loveu: Cóż za szpilki :crazyeye: Da się na takim czymś wogóle chodzić? :crazyeye: Ja naszczęście wysoka jestem więc nigdy w życiu szpilek na nogach nie miałam i mieć nie zamierzam :diabloti: 1. :loveu: :loveu: :loveu: 2. da sie :p 3. tez jestem wysoka ;) I jeszcze urosne:lol: Ale fajnie to wyglada :) Mam w nich 175 cm :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 "*luthien*" napisał(a):3. tez jestem wysoka ;-) I jeszcze urosne:lol: Ale fajnie to wyglada :smile: Mam w nich 175 cm :smile: Ja mam tyle bez szpilek :cool3: Quote
Mi. Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ja mam tyle bez szpilek :cool3: hehe :) A ile masz lat?:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 *luthien* napisał(a):hehe :) A ile masz lat?:p W marcu skończę 16 i już dzięki Bogu nie rosnę ;) Quote
Mi. Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):W marcu skończę 16 i już dzięki Bogu nie rosnę ;) no to jestem 2 lata młodsza :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 *luthien* napisał(a):no to jestem 2 lata młodsza :) To jeszcze masz czas mnie dogonić :cool3: Tylko Ergi tymi szpilkami nie podeptaj :diabloti: Quote
Recommended Posts