Kamila Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Luthien-nareszcie wrocilas :multi: :multi: :multi: Bardzo sie ciesze i czekam na nowe foteczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Tośka_m']Rozbawiło mnie to zdjęcie przeogromnie, cudne jest :lol: :lol: :lol: :lol: [quote name='Usia']luthien piwnica boska :p no nie poznałam jej :oops: a doczekam sie jeszcze jakis fotek ?? doczekasz sie doczekasz:evil_lol: [quote name='an3czka']Świetnie jej w rudych włosach:lol: co nie:evil_lol: :cool1: [quote name='kamila-dog']Luthien-nareszcie wrocilas :multi: :multi: :multi: Bardzo sie ciesze i czekam na nowe foteczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kamilka:multi:foteczki możliwe ze dzis będą:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Dawno mnie tu nie było :) A Ergunia tak samo piękna :) Welcome back :) Quote
Kamila Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='*luthien*'] kamilka:multi:foteczki możliwe ze dzis będą:diabloti: No to superowo :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Mi. Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dawno mnie tu nie było :) A Ergunia tak samo piękna :) Welcome back :) Hej Gizmowa!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol:Ja zaraz musze do was zajzec, i zobaczyc czy sie Gizmo zmienil :sweetCyb: [quote name='kamila-dog']No to superowo :megagrin: :megagrin: :megagrin: o ile zdjęcia zrobie:hmmmm: Quote
Kamila Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='*luthien*']o ile zdjęcia zrobie:hmmmm: Ja ci dam O ILE :mad: :diabloti: Quote
Mi. Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='kamila-dog']Ja ci dam O ILE :mad: :diabloti: ups:oops: Zrobilam wczoraj zdjecia i dzis wstawie:p [quote name='pinczerka_i_Gizmo']To zapraszamy, zapraszamy ;) rozciągasz mi monitor:mad: ps. śliczne bannerki:lol: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='"*luthien*"']rozciągasz mi monitor:mad: Wybacz!!!! :modla::modla::modla: Quote
Korenia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='*luthien*']ups:oops: Zrobilam wczoraj zdjecia i dzis wstawie:p Wstawiaj szybko!! PS.Znasz może jakiś portal do wstawiania filmików ? Oprócz wrzuty i zippy ? Quote
Kamila Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='*luthien*']ups:oops: Zrobilam wczoraj zdjecia i dzis wstawie:p No ja mysle bo wczoraj nawet zapomnialam o tym :oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Luthien spiesz się, bo wieczór tuż za rogiem - niedługo dzień się skończy a fotek jak nie było tak nie ma ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Hej :) jestem dopiero 1 raz ale ślicznie tu. Tzn psiaczki sa śliczne :):):) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wybacz!!!! :modla::modla::modla: już lepiej :D:D:D [quote name='Korenia']Wstawiaj szybko!! PS.Znasz może jakiś portal do wstawiania filmików ? Oprócz wrzuty i zippy ? youtoube.com czy jakos tak :) niewiem jak sie pisze:evil_lol: [quote name='kamila-dog']No ja mysle bo wczoraj nawet zapomnialam o tym :oops: :p [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Luthien spiesz się, bo wieczór tuż za rogiem - niedługo dzień się skończy a fotek jak nie było tak nie ma ;) wiem. Wieczór mnie ściga. Ale nie mam wyjscia. Będą jutro:cool3: [quote name='_ChiQuiTa_']Hej :) jestem dopiero 1 raz ale ślicznie tu. Tzn psiaczki sa śliczne :):):) :loveu: :loveu: :loveu: Witaj:multi: :multi: :multi:dzieki:loveu: [quote name='Usia']i gdzie piekna Erga ?? na dole, je kolacje Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 a ja mam takie małe pytanko nie do tematu.. :D jak sie cytuje kilka wypowiedzi róznych osob? :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Jutro?!?! Luthien teraz to Ty proś o wybaczenie! :D Quote
tamiczek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):a ja mam takie małe pytanko nie do tematu.. :D jak sie cytuje kilka wypowiedzi róznych osob? :) Tym jakby plusikiem koło Quote Quote
leemonca Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 dzieńdoberek!!! dawno nie zaglądałam, jestem w końcu szukam fotek a tu nie ma :niewiem: przyjdę później ;-) Quote
Kamila Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Luthien-zdaje sie ze obiecalas foteczki :cool3: Quote
Mi. Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Oj bedzie źle:oops: :oops: :oops: 2 razy mowilam ze beda:oops: :oops: :oops: Ale ja leń jestem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Po co odswierzalam galerie:placz: :placz: :placz: Quote
Kamila Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Nie marudz tylko wrzuc cos bo ...,bo sie obraze :obrazic: :cool3: Quote
Dobcia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Luthien ech.. jak nie było fotek, tak nie ma...:roll: Wybaczymy, jak coś wrzucisz:cool3: Quote
wiq Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 nie martw sie- ja tez leber jestem:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts