madzia20sosnowiec Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='nathaniel'] Proszę kurna erga te zdjęcia zawsze z takim pomysłem masz :loveu: jak ty to robisz?:eviltong: Quote
Usia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Chciała bym taki prezent znalezc pod choinka,słodzio Quote
Tośka_m Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='nathaniel'] Proszę Nathaniel - szalejesz... przepiękne :loveu: Quote
anetta Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='*luthien*']to piwnica:p :mdleje:nie no, fajna pasz piwnice :evil_lol: I na dodatek ten stol do bilarda :razz: Wspolczuje malej powodzi....:shake: A gdzie Ty wybylas z domu na te kunie? Quote
Basia&Safi Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 no prosze prosze jaka artystka :):):):):) Quote
wiq Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 sliczna sunia:):loveu: a podloga juz zmieniona?:evil_lol: Quote
Mi. Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Szczerze to myślałam, że po tej nieobecności zapomnicie o nas:oops:. Już się poprawiam. Chcialam wam dac foty dopiero gdy bedzie nowy aparat ale cos sie przeciaga. Niewiem o co chodzi :shake: [quote name='evaxon'] to az nie chce pytac jak wyglada reszta domu:razz: bo salonik piwnicowy extra dzięki:p kalinaM;22470:mdleje:63 napisał(a):no ja tez sie nawet nie pytam jak wygląda reszta domu.Jak tame Ergos erektus? :evil_lol:Śpi [quote name='Honey']Wspolczuje powodzi, znam takie obrazki az za dobrze... A zdjecia i "pokoj bilardowy" super nooo powodz nie byla fajna:shake: [quote name=':: FiGa ::']BABOO!! :mad:GDZIE fotki?? ups:oops: [quote name='Patikujek_Zabrze']Troche zaległosci miałam do nadrobienia a Erga piękna jak zawsze tylko coś mało fotek na koniec:mad: hehe, zaraz wstawie [quote name='g_o_n_i_a']Haloo, jest tu ktos? :( halo halo. Juz Jest:p [quote name='bonita']Luthien, a gdzie nowe foty ? [quote name='bigos']no właśnie:mad: :siara: [quote name='an3czka']Witam po długiej nieobecności:p Kogo ja widze:eek2: :buzi: [quote name='madzia18sosnowiec']luthien wiem ze jestes na dogo, pokaz sie. dawaj zdjecia, nie załuj ........ [quote name='Usia']eeeeeeeeej gdzie sa fotki luthien :mad: w aparacie siedza i nie chca wyjsc Prezencik dla przemiłej Pani i jej pięlnej suczki ERGUSI, pozdrówka wielkie dzięki!!!!!!!!!!! [quote name='lula']dawaj foty ergi :) musze? [quote name='nathaniel'] Proszę PIĘKNE TO JEST!!!!!!!!!!!!Aż zachcialo sie cos podobnego zrobic, ale nie jest takie ladne... [quote name='madzia18sosnowiec']kurna erga te zdjęcia zawsze z takim pomysłem masz :loveu: jak ty to robisz?:eviltong: niewiem:hmmmm: [quote name='anetta'] A gdzie Ty wybylas z domu na te kunie? do szarży [quote name='lula']a gdzie księciunio do pary ? zamenil sie w zabe po nieudanym pocalunku. [quote name='gochgoch']Bigoski! w Waszej galerii cuda!!!! :confused: [quote name='wiq']sliczna sunia:):loveu: a podloga juz zmieniona? Witaj:multi: Dzięki:loveu:Podloga jeszcze nie zostala zmieniona musialam pokasowac 20 emotek z postu bo sie nie miescily.... Quote
Usia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Hej to co dasz te fotki ???? Jak mozna by było zapomnieć.Fajnie ze jesteś :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Mi. Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Usia']Hej to co dasz te fotki ???? Jak mozna by było zapomnieć.Fajnie ze jesteś :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Usia:loveu:Też się ciesze:evil_lol: taaa to teraz fotki:p Skąd by je tu wytrzasnąć:hmmmm: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Hej, Młoda ! Ale macie pięknie oświetloną piwnicę :cool3: Proszę podrapać Ergę za prawym uchem :p Quote
Mi. Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Hej, Młoda ! Ale macie pięknie oświetloną piwnicę :cool3: Proszę podrapać Ergę za prawym uchem :p Hej Haniu!!!:buzi:Zaraz sprawdze, bo chyba prawe ucho zostalo pogryzione:shake: [quote name='wiq']flatom powodz podobalaby sie:evil_lol: zapraszam :lol: Wstęp wolny:cool3: Quote
Mi. Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='wiq']nie wiesz, co czynisz:D:evil_lol: hihihihi i tak prędko nie dotrzecie:evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Tośka_m']Że tak się wyrażę - :roflt: :roflt: czyli?:oops: :oops: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='wiq']hehe;) swietne tla z nathaniel robicie! Nathaniel robi niepowtarzalne:) jejjj ja to od niej ściągnełam:oops: :oops: :oops: Quote
wiq Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 moze ktoras z Was chcialaby moich psow fotkami sie pobawic?:cool3: Quote
Tośka_m Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='*luthien*']czyli?:oops: :oops: :evil_lol: :evil_lol: Rozbawiło mnie to zdjęcie przeogromnie, cudne jest :lol: Quote
Usia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 luthien piwnica boska :p no nie poznałam jej :oops: a doczekam sie jeszcze jakis fotek ?? Quote
an3czka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='*luthien*'] Świetnie jej w rudych włosach:lol: Quote
Recommended Posts