Mi. Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Kochane dojechalam!:loveu:Niedlugo studenci dojadą a jutro nauka jazdy:evil_lol: Zapisalam sie do wszystkich grup :lol: Początkujących, zaawansowanych i do wyjazdow w teren:pCale dnie na koniu:loveu: Teraz tylko gg musze sobie ściągnąc.... zaraz zrobie zdjecie pokoju i wam wstawie:lol: Tata się zakocha , u mnie zakochałam się ja, tz[musiałam podstepnie przekonać go do psa], mój tata,teraz mama dostała Haneczkę i tata robi jej nawet śniadanka, na początku szczęśliwy na 100% był tylko mój syn, a obecnie tz gotuje Demonowi klopsiki, bo Demonic to niejadek. Poprostu trzeba mieć go w domku,wiem co mówię, jestem zwolenniczką molosów , z różnych przyczyn zdecydował się na grzywacza i nie żałuję jakie piękne robisz fotki, zwłaszcza portreciki rewelkadzięki za pocieszenie:loveu: W końcu jakieś nowe fotki:cool1: zapraszam,zapraszam:lol: ta Erga mnie rozbraja :lol: i nie wiem czy to urok psa czy samego zdjecia:lol: psa urok;) Uuuuuuu... milego plywania ;-) chcesz przyjsc na mój prywatny basen?:cool3: Wstęp wolny:evil_lol: Ojojoj..współczuję ;D a u mnie słoneczko :smile: Ja nie widzialam dzis sloneczka bo w trakcie podróży spalam:evil_lol: Ja czekam na zimę :evil_lol: ja nie:shake: O ja ale potop, normalnie nie źle. Ja bym się chyba apłakała gdybym miała taki potop. Duże są straty?????? hm.. straty powiadasz...:diabloti: tylko zmiana podlogi:evil_lol: Quote
Cerber Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='*luthien*'] hm.. straty powiadasz...:diabloti: tylko zmiana podlogi:evil_lol: Cześć Tylko zmiana podłogi:-? o ja Quote
Mi. Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='Cerber']Cześć Tylko zmiana podłogi:-? o ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: podobno bede jeździla na malopolskim albo na pólkrewce :shake: nie fair... Quote
Mi. Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='APSA']Dlaczego nie fair? A gdzie będziesz jeździć? nie fair, bo tata i taki facet sprowadzili sobie quartery :placz:A ja musze jeździć na tych "wsiowych":evil_lol: koniach:lol: Quote
e.v.a Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='*luthien*']nie fair, bo tata i taki facet sprowadzili sobie quartery :placz:A ja musze jeździć na tych "wsiowych":evil_lol: koniach:lol: wazne ze ma 4 kopytka:p Quote
Tośka_m Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Pomijając dramatyzm dytuacji i szkody materialne - fotki pierwsza klasa :thumbs: Quote
Mi. Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 LUDZIE nogi mi odpadają!!!!!!!!!!!!!!!!!!niefajne uczucie:shake: A jutro bedzie jeszcze gorzej:p O wiele.... [quote name='evaxon']wazne ze ma 4 kopytka:p nie:shake: jedno mu amputowali:evil_lol: :evil_lol: Pomijając dramatyzm dytuacji i szkody materialne - fotki pierwsza klasa :thumbs: dzięki:evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 O ja!!! Ale powódż! Biedna Ergunia, strachu się najadła...:roll: Także pomine tragizm w tym zdaniu, super urządzony domek:cool3:;) Quote
Mi. Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='Dobcia'] Także pomine tragizm w tym zdaniu, super urządzony domek:cool3:;) to piwnica:p Quote
Dobcia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='*luthien*']to piwnica:p Jeśli to jest piwnica, to już czekam na fotki reszty domku:cool3:Z Ergunią w tle, oczywiście:p Nie wiziałam jeszcze ładniejszej piwnicy:loveu:;) W mojej są ziemnieki, marchewka, doniczki z kwiatkami.... Quote
e.v.a Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='*luthien*']to piwnica:p :razz: to az nie chce pytac jak wyglada reszta domu:razz: :evil_lol: bo salonik piwnicowy extra:razz: Quote
kalina. Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 :mdleje:no ja tez sie nawet nie pytam jak wygląda reszta domu.Jak tame Ergos erektus?:evil_lol: Quote
Honey Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Wspolczuje powodzi, znam takie obrazki az za dobrze...:-( A zdjecia i "pokoj bilardowy" super :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 BABOO!! :mad::mad::mad: GDZIE fotki?? :mad::mad::mad: Quote
Patikujek Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Troche zaległosci miałam do nadrobienia a Erga piękna jak zawsze tylko coś mało fotek na koniec:mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 luthien wiem ze jestes na dogo, pokaz sie :eviltong: dawaj zdjecia, nie załuj :eviltong: Quote
Kamila Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 hey,wpadlam tu sobie poogladac foty bo widze opis na gg ktory mowi ze masz nowe :lol: no i co tu tak pusto? :mad: Ide poogladac poprzednie stronki,moze tam cos znajde :cool3: Quote
tamiczek Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Prezencik dla przemiłej Pani i jej pięlnej suczki ERGUSI, pozdrówka:loveu: Quote
Recommended Posts