bigos Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Luthien , masz ŚLICZNY banerek !!! :klacz: :klacz: :klacz: Ona jest w tym profesjonalistką:p:p:p Quote
Mi. Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Pusto tu bez foteczek Ergusi... :( HEJ! wiem:( Ona jest w tym profesjonalistką:p:p:p Hej Bigosku! no bez przesady:oops: :evil_lol: Quote
leemonca Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='*luthien*']HEJ! wiem:( Hej Bigosku! no bez przesady:oops: :evil_lol: no właśnie, tu nie było wcale przesady :shake: , robisz śliczne rzeczy :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 :cool3:a nie mogłabys sie pogodzić ze starym :razz:aparatem Quote
Mi. Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a nie mogłabys sie pogodzić ze starym :razz:aparatem on się obrazil na mnie a ja na niego:shake: Moja mama zgubiła e-mail, więc sprawa aparatu się opuźniła:evil_lol:. Ale będzie niedługo :D:D:D Quote
Tośka_m Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Już się nie mogę doczekać :cool3: :lol: Quote
Anza&Hacker Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 czekamy na fotki:razz:.... ...coś się ciągnie z tym aparatem troche i Ergi ani widu ani słychu:shake: Quote
justynia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Hello Luthien! Gdzie foteczki? :mad: Quote
Mi. Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Tośka_m napisał(a):Już się nie mogę doczekać :cool3: :lol: czekamy na fotki:razz:.... ...coś się ciągnie z tym aparatem troche i Ergi ani widu ani słychu:shake: Hello Luthien! Gdzie foteczki? :mad: Kochane dziewczynki!:loveu:E-mail się odnalazł i wiadomość niedługo pujdzie w świat więc musicie jeszcze trochę poczekać;) Quote
leemonca Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 ale nas znowu bierzesz na wstrzymanie :mad:, a napięcie w oczekiwaniu rośnie, oj rośnie :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 *luthien* napisał(a): Patrząc na tę fotkę przez chwilę zastanawiałam się gdzie psica ma głowę a gdzie nogi :lol: *luthien* napisał(a): ładnie to tak psice kolanami dusić?? Quote
Mi. Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 :: FiGa :: napisał(a): ładnie to tak psice kolanami dusić?? sama się wetknęła:p Quote
e.v.a Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 oooo aparacik sie naprawil czy juz nowy jest :)?? Quote
Mi. Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 evaxon napisał(a):oooo aparacik sie naprawil czy juz nowy jest :)?? Cześć Ewo:razz: naprawił:evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 *luthien* napisał(a): Ale się wtula, panience się pieszczoszków zachciało :loveu: A co to za grzywek na ostatnich fotkach? Śliczny jest:) Quote
Mi. Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Dobcia napisał(a): A co to za grzywek na ostatnich fotkach? Śliczny jest:) to piesek Dudka(Kasi) z hodowli rosa thea :) Mam dobrą i złą wiadomość - moja mama nie jest uczulona na grzywacze i się w tej rasie zakochała -tacie się bardzo nie podobają:roll: Ale wygramy i będzie:evil_lol:.... tylko kiedy:roll: Quote
lothia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Tata się zakocha , u mnie zakochałam się ja, tz[musiałam podstepnie przekonać go do psa], mój tata,teraz mama dostała Haneczkę i tata robi jej nawet śniadanka, na początku szczęśliwy na 100% był tylko mój syn, a obecnie tz gotuje Demonowi klopsiki, bo Demonic to niejadek. Poprostu trzeba mieć go w domku,wiem co mówię, jestem zwolenniczką molosów , z różnych przyczyn zdecydował się na grzywacza i nie żałuję jakie piękne robisz fotki, zwłaszcza portreciki rewelka Quote
Mi. Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 O rany:angryy: Po burzy pies dostał szału a nam dom zalało:placz: szczególnie piwnice.... jeszcze okna u góry przeciekały... Erga do prysznicu zaczęla wchodzić, a potem do wanny, chociaż te miejsca zawsze omijała szerokim łukiem. Jeden raz wybiegła mi przez otwarte okno które właśnie miałam zamknąć i szału dostała.. zaczęła biegać dookoła domu szukając mnie chociaż byłam w oknie i wołałam ją. Klaskała. W koncu połorzyła się na środku ogródka i tylko widziałam te przestraszone, świecące się ślepia... zdjęcia zalanej piwnicy: (na dowód zrobiłam dla kogoś) :placz: :placz: :placz: Quote
Carolcia Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 ta Erga mnie rozbraja :lol: i nie wiem czy to urok psa czy samego zdjecia:lol: Quote
haska_12 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Ojojoj..współczuję ;D a u mnie słoneczko :) Quote
MoniŚ Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A u nas nawet nie było chmur... tylko dzisiaj troszeczke szaro, ale nawet kropla nie spadła. A wczoraj bardzo ciepło i słonecznie. Ja czekam na zimę :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='*luthien*']O rany:angryy: Po burzy pies dostał szału a nam dom zalało:placz: szczególnie piwnice.... jeszcze okna u góry przeciekały... Erga do prysznicu zaczęla wchodzić, a potem do wanny, chociaż te miejsca zawsze omijała szerokim łukiem. Jeden raz wybiegła mi przez otwarte okno które właśnie miałam zamknąć i szału dostała.. zaczęła biegać dookoła domu szukając mnie chociaż byłam w oknie i wołałam ją. Klaskała. W koncu połorzyła się na środku ogródka i tylko widziałam te przestraszone, świecące się ślepia... zdjęcia zalanej piwnicy: (na dowód zrobiłam dla kogoś) :placz: :placz: :placz: O ja ale potop, normalnie nie źle. Ja bym się chyba apłakała gdybym miała taki potop. Duże są straty?????? Quote
Recommended Posts