Mi. Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Zajżałam do poprzednich zdjęć z lata... z wakacji... Zobaczcie jaka uśmiechnięta teraz jak na nią spojze już się taka nie wydaje:( Nie mam pojęcia czemu:( Może przez pogodę?A może przez to, że ja jestem chora i jakoś inaczej widze? Nie ma tego błysku w jej oku....:( Aż płakać mi się chce gdy patrze na te 2 zdjęcia...:shake:Są piękne... DZIŚ ŚPIE Z PSEM W ŁÓŻKU:mad: Musze się tym zająć Quote
malawaszka Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 nie widzę części fotek z Łazienek :placz: ale wiewióra superrrrr :loveu: Luthien też chorujesz? straszna plaga :shake: Quote
misiaczek Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 I u mnie nie widać części fotek z Łazienek :p.Pozostałe piękne :loveu:. Luthien,życzymy szybkiego powrotu do zdrowia :). Quote
Dobcia Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Hej Luthien!:multi: Jak się spało z Ergą? Niestety, też pierwszych zdjęć z łazienek nie widze:placz: Reszta jest piękna, szczególnie uśmiechnięta Ergunia:loveu: Quote
Mi. Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='malawaszka']nie widzę części fotek z Łazienek :placz: I u mnie nie widać części fotek z Łazienek :p Niestety, też pierwszych zdjęć z łazienek nie widze:placz: teraz widać?:) Juz wiem o co chodzi;) Luthien też chorujesz? straszna plaga :shake: połowa mojej klasy też choruje:shake: Hej Luthien!:multi: Jak się spało z Ergą? Hej Dobcia:multi: Bardzo cieplutko było:loveu:Chciałabym tak codziennie ale rodzice nie pozwalają:angryy: Luthien,życzymy szybkiego powrotu do zdrowia :smile:. dzięki:) Super galeria!:loveu: - ja tu pierwszy raz się odzywam, ale już nie wytrzymałam.... nie sposób tego wszystkeigo ot tak nadrobić - jeszcze długa droga przez te strony galerii przede mną, ale może podołam:diabloti: Śliczne foto wiewióra:razz: Witaj w galerii:multi: I rzycze miłego nadrabiania:p Quote
bigos Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Witajcie:loveu::loveu::loveu: Słodziutkie zdjęcie-aż ma się ochotę polożyc głowę obok:loveu::loveu::loveu: pozdrawiamy.Bigoski Quote
Mi. Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='bigos']Witajcie:loveu::loveu::loveu: Słodziutkie zdjęcie-aż ma się ochotę polożyc głowę obok:loveu::loveu::loveu: pozdrawiamy.Bigoski Hej:):):):) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 hiihihih ale mordencja jej sie smieje :loveu: luthien ty nam wracaj do zdrowka szybko :buzi: Quote
Mi. Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] luthien ty nam wracaj do zdrowka szybko :buzi: a ja ne chce:diabloti: Bo będzie szkoła:eviltong: Chociaż.... w pewnym sensie chce, bo Erge nie wyprowadzałam na spacer od piątku.... aaaa No i oczywiście na spacerek z Vectrą:cool3: Quote
Alicja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 :razz:oo tu też choróbka .....tylko nie kichaj bo ja jeszcze zdrowa Supcio fotki :multi: extra Mi też nie wszystkie sie wyświetlają A ja śpie z Ozzulcem:psama sobie pozwoliłam i TZ;) Quote
Mi. Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:oo tu też choróbka .....tylko nie kichaj bo ja jeszcze zdrowa :cool3: Postaram się :razz: A ja śpie z Ozzulcem:psama sobie pozwoliłam i TZ;-) zazdraszczam samopozwalania :placz: Quote
Mi. Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 [quote name='leemonca']jak dzisiejsze zdrówko? ciągle chora i czekam na ten nowy aparat:shake:. Cuś na pocieszenie z braku fot:cool3: (mam na dzieję, że to nie spamowanie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ).... Klik klik klik klik Quote
haska_12 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 To życzymy powrotu do zdrówka ;) No to poczekamy na te fotki...Śliczny bannerek :loveu: Quote
Tośka_m Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Widzę, że także jesteś zapaloną smogowiczką :cool3: Wymiękłam przy reklamie orange:lol: Quote
Mi. Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 [quote name='Tośka_m'] Wymiękłam przy reklamie orange:lol: a ja tą reklamę oglądam w kółko:loveu:;). Odtąd moje motto to "Uśmiechnij się! Życie jest śmieszne" :loveu: To życzymy powrotu do zdrówka ;-) No to poczekamy na te fotki...Śliczny bannerek :loveu: cześć Haska;) Quote
Alicja Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 :pfilmiki zobaczę jutro .....a na stary aparacik się pogniewałaś :razz: Quote
Mi. Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] .....a na stary aparacik się pogniewałaś :razz: oj tak:shake: :shake: :shake: hej Luthien, chorowitko :cool3: Hej, Hej zdrowiutka Goniu:loveu: Quote
leemonca Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Cytat: Napisał(a) Alicjarydzewska .....a na stary aparacik się pogniewałaś :razz: oj tak:shake: :shake: :shake: aż tak bardzo?!? a kiedy będzie nowy? dzieńdonerek :bye: Quote
Mi. Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='leemonca']aż tak bardzo?!? a kiedy będzie nowy? dzieńdonerek :bye: CZEŚĆ:p no czekam czekam:cool3: Quote
Hanna R. Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Luthien , masz ŚLICZNY banerek !!! :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Mi. Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Luthien , masz ŚLICZNY banerek !!! :klacz: :klacz: :klacz: hej Haniu:multi:Jak dobrze Cię widzieć:loveu: :cool3:Bardzo dziękuje:p Quote
g_o_n_i_a Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Pusto tu bez foteczek Ergusi... :( Quote
Recommended Posts