Mi. Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='Dobcia']Cześć:lol: Erga strasznie szeroka jest... :siara:każda łapka na oddzielnym krześle... co za luksusowy pies:evil_lol::loveu::evil_lol: A nowego aparaciku tylko pozazdrościć, będzie jeszcze więceuj Ergi:multi::loveu: HEJ! Czemu tak długo nie byłaś u nas:puppydog: :cry: :nonono2:. A aparacik jak będzie to niewiem czy będzie Wam tak wesoło, bo serwer padnie od nadmiaru zdjęć :evil_lol: Quote
Behemot Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Jaki głupolek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mi. Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='Behemot'] Jaki głupolek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :obrazic: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Przyznaję się bez bicia i nadrabiam zaległości:oops::evil_lol: [quote name='*luthien*'] Ładnie tak przeszkadzać śpiącemu psu?:evil_lol:Żeby pańci było miło, łocko się otworzyło:razz::p Quote
Mi. Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='Dobcia']Przyznaję się bez bicia i nadrabiam zaległości:oops::evil_lol: :multi: Żeby pańci było miło, łocko się otworzyło:razz::p takiego mam kochanego psa:loveu: Quote
Behemot Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 1. Wow........ 2. Dlaczego ukradłaś kanapę moim teściom? :mad: Quote
Mi. Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='Behemot'] 1. Wow........ 2. Dlaczego ukradłaś kanapę moim teściom? :mad: 1.:cool3: 2.to nie moja kanapa:evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 hahaha nie mogeeee :grin: :grin: :grin: ale masz aparatke w domu :eviltong: Quote
Dobcia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Gdyby nie to, że taki cięzki mam monitor, to bym go do góry nogami obruciła:hmmmm::evil_lol: Fajny z niej nietoperek wyszedł:loveu: Quote
Mi. Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='Dobcia']Gdyby nie to, że taki cięzki mam monitor, to bym go do góry nogami obruciła:hmmmm::evil_lol: Fajny z niej nietoperek wyszedł:loveu: Jak to napisałaś to sama chciałam sprawdzić czy mój tez jest taki ciężki:lol: Oj jest...:p ZDJĘĆ NIE MA Quote
Shikka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='*luthien*'] Hihi...Luthien, Ty to masz talent do zdjęć :) Erga z punktu widzenia Pańci w pozycji horyzontalnej?? ;) :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Koma Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Jaka fajna mordeczka :D ja chcę więcej takich zdjęć :cool3: Quote
Mi. Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='Shikka']Hihi...Luthien, Ty to masz talent do zdjęć :) ile jeszcze razy to usłysze?:shake: :cool2::cool2::cool2: :oops: :oops: :oops: ja chcę więcej takich zdjęć :cool3: mówiłam, że się skończyły:diabloti: Quote
e.v.a Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='*luthien*'] mówiłam, że się skończyły:diabloti: to trza zrobic nowe:diabloti: Quote
Mi. Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='evaxon']to trza zrobic nowe:diabloti: Ale Kidy?:shake: Quote
e.v.a Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='*luthien*']Ale Kidy?:shake: teraz:diabloti: Quote
Mi. Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='evaxon']teraz:diabloti: za ciemno.... jutro zrobie Quote
e.v.a Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='*luthien*']za ciemno.... jutro zrobie łeee to lampeczka poswiec:evil_lol: Quote
nomu Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Tak się zastanawiam... ty zawsze nosisz aparat przy sobie, że takie fajne ujęcia masz? :) Quote
Mi. Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 [quote name='nomu']Tak się zastanawiam... ty zawsze nosisz aparat przy sobie, że takie fajne ujęcia masz? :) nie:) Poprostu przed zrobieniem zdjęć myśle co będzie najfajniej wyglądało, czy Erga latająca za frisbee, czy może śpiąca przy grzejniku. Jak wybiore jaką chce zrobić sesje biore aparacik i foce, foce, foce, foce, foce;)Niektóre wychodzą bylejako, a niektóre tutaj wsadzam:pA ujęcia jakoś same tak wychodzą:lol:. Quote
Recommended Posts