Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dobcia']Cześć:lol:
Erga strasznie szeroka jest... :siara:każda łapka na oddzielnym krześle... co za luksusowy pies:evil_lol::loveu::evil_lol:
A nowego aparaciku tylko pozazdrościć, będzie jeszcze więceuj Ergi:multi::loveu:
HEJ! Czemu tak długo nie byłaś u nas:puppydog: :cry: :nonono2:. A aparacik jak będzie to niewiem czy będzie Wam tak wesoło, bo serwer padnie od nadmiaru zdjęć :evil_lol:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyznaję się bez bicia i nadrabiam zaległości:oops::evil_lol:

[quote name='*luthien*']

Ładnie tak przeszkadzać śpiącemu psu?:evil_lol:Żeby pańci było miło, łocko się otworzyło:razz::p

Posted

[quote name='Dobcia']Przyznaję się bez bicia i nadrabiam zaległości:oops::evil_lol:
:multi:

Żeby pańci było miło, łocko się otworzyło:razz::p
takiego mam kochanego psa:loveu:

Posted

[quote name='Dobcia']Gdyby nie to, że taki cięzki mam monitor, to bym go do góry nogami obruciła:hmmmm::evil_lol:
Fajny z niej nietoperek wyszedł:loveu:
Jak to napisałaś to sama chciałam sprawdzić czy mój tez jest taki ciężki:lol: Oj jest...:p

ZDJĘĆ NIE MA

Posted

[quote name='Shikka']Hihi...Luthien, Ty to masz talent do zdjęć :)

ile jeszcze razy to usłysze?:shake:

:cool2::cool2::cool2:
:oops: :oops: :oops:

ja chcę więcej takich zdjęć :cool3:
mówiłam, że się skończyły:diabloti:

Posted

[quote name='nomu']Tak się zastanawiam... ty zawsze nosisz aparat przy sobie, że takie fajne ujęcia masz? :)
nie:) Poprostu przed zrobieniem zdjęć myśle co będzie najfajniej wyglądało, czy Erga latająca za frisbee, czy może śpiąca przy grzejniku. Jak wybiore jaką chce zrobić sesje biore aparacik i foce, foce, foce, foce, foce;)Niektóre wychodzą bylejako, a niektóre tutaj wsadzam:pA ujęcia jakoś same tak wychodzą:lol:.