e.v.a Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='*luthien*']ale brązików jest tylko jedna hodowla i to w dodatku za granicą:shake:Ale czego się nie robi dla takiej piękności:loveu: hahaha ale afro:grin: Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='evaxon']hahaha ale afro:grin: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Sweet :loveu: :loveu: Ryjek :-D:loveu: :loveu: próbowałaś?:p jam:oops: wiem że głupia mina :D Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 ja i Erga z pół rzywym nochalem :razz: i znowu ja:roll: Quote
e.v.a Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 ulalaaaaa:D no no niezla foteczka:) mogla by byc bardziej doswietlona:cool3: buahahahhahaha Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='evaxon'] ulalaaaaa:D no no niezla foteczka:) mogla by byc bardziej doswietlona:cool3: pominę to, że specjalnie ją przyciemniłam:evil_lol: buahahahhahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Jestem chora i Erdze odbiło:shake:. Ciągle mnie liże, Kładzie się koło mnie, wszędzie za mną chodzi.... a jak usiąde na "dywanie" pod ścianą, to ona mi się na kolana zwala:evil_lol:. I tylko ją odepchne a ona szału dostaje i znowu mi na kolana wskakuje :D:D A po za tym chciała dziś papuge upolować Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 ufociłam ją tuż po tym jak połknęła grubą, tłustą muchę:evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='Korenia'] Świetna minka ;) heh:p :p :p Quote
bos Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='evaxon'] ulalaaaaa:D no no niezla foteczka:) mogla by byc bardziej doswietlona:cool3: ......taka właśnie powinna być..:loveu:........ma w sobie magię, ciepło i taka właśnie pobudza wyobrażnię........:evil_lol: :cool3: :lol: :lol: ;) ;) :loveu: :loveu: Quote
Korenia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 *Luthien*ten twój 'stary' aparat to ten co ma obracany wyświetacz? bo w końcu nie znalazłam fot w necie... Quote
madzia20sosnowiec Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 aaaa jaki krzwyw nochalek :loveu: Quote
Cerber Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Cześć! hihihihihihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: świetna fotka :) Quote
Mi. Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='bos']......taka właśnie powinna być..:loveu:........ma w sobie magię, ciepło i taka właśnie pobudza wyobrażnię........:evil_lol: :cool3: :lol: :lol: ;) ;) :loveu: :loveu: hehe:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Korenia']*Luthien*ten twój 'stary' aparat to ten co ma obracany wyświetacz? bo w końcu nie znalazłam fot w necie... tak:)Jest jedna fota w google:cool3:On ma chyba 5-6lat:lol: [quote name='g_o_n_i_a']Ergusia :loveu: :loveu: :loveu: :p [quote name='madzia18sosnowiec'] aaaa jaki krzwyw nochalek :loveu: hej madziu:loveu: To przez ogrodnika za oknem się wykrzywił:lol: [quote name='Cerber']Cześć! hihihihihihi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: świetna fotka :) ceść i dzięki:p Quote
nomu Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='*luthien*']ufociłam ją tuż po tym jak połknęła grubą, tłustą muchę:evil_lol: :evil_lol: Hahahahahahaha:-D Quote
Mi. Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='nomu']Hahahahahahaha:-D :):):):):) Quote
Mi. Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 tu chciała się dostać do wiewiórki:roll: Quote
Shikka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Erga-rewelka ;) Miniaste stworzenie strasznie ;) Moja też łapie muchi ale takich min nie robi ;) Quote
Mi. Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='Shikka']Erga-rewelka ;) Miniaste stworzenie strasznie ;) Moja też łapie muchi ale takich min nie robi ;) Gorszą minę to ona robi, gdy złapie muche ale nie zje jej, i ta jej w paszczy lata i bzyczy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: BZZZZZZZZZ:cool3: Quote
Tośka_m Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Jaka mina :roflt: :stupid: Ech.. kiedyś szalałam za shar-peiami. Ale mi przeszło :lol: Quote
Mi. Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 [quote name='Tośka_m']Jaka mina :roflt: :stupid: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ech.. kiedyś szalałam za shar-peiami. Ale mi przeszło :lol: Jak go zobaczyłam i chcialam pogłaskać to nie wiedziałam gdzie go dotknąć, bo nie ma policzków, i wogóle takie dziwne, ale Baaaardzo słodkie:loveu: :loveu: :loveu: jak taki posążek:loveu: Quote
Dobcia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='*luthien*'] Cześć:lol: Erga strasznie szeroka jest... :siara:każda łapka na oddzielnym krześle... co za luksusowy pies:evil_lol::loveu::evil_lol: A nowego aparaciku tylko pozazdrościć, będzie jeszcze więceuj Ergi:multi::loveu: Quote
Recommended Posts