nomu Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='*luthien*'] Ona chce wyjść a ty jej zdjęcia pstrykasz zamiast pomoc :P Jak zawsze podziwiam zdjęcia :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 hahahaha dobreee:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 [quote name='wiska']Śliczna...prosimy wiecej fot!;) mam na drogim kompie... hahahaha dobreee:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hej Madziu!;) Wielkie dzięki :* Piękne:loveu::loveu::loveu:thx bigosku:loveu: :loveu: Ja Was bardzo przepraszam ale się komp zepsul i nie ma fot:placz: :placz: :placz: A tam byly wszystkie zapisane... teraz tata wyjechal i pisze z jego laptopa .... mam nadzieję że komp sie szybko naprawi i wszystko się zachowa:roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='*luthien*']Ja Was bardzo przepraszam ale się komp zepsul i nie ma fot:placz: :placz: :placz: A tam byly wszystkie zapisane... teraz tata wyjechal i pisze z jego laptopa .... mam nadzieję że komp sie szybko naprawi i wszystko się zachowa:roll: ja tez mam taka nadzieje, bo erga taka fajna modelina jest :loveu: czekamy, czekamy, głaski dla psinki :buzi: Quote
e.v.a Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 hahaha a kto pieska do konta wygonil:mad: :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Wchodzę sobie popodziwiać Ergunię, a tu takie mrożące krew w żyłach widoki zastaję.... .... biedna sucz chce uciec, bo... ...ktoś ją do kąta odesłał :mad: Fajowe foty ;) Quote
leemonca Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Tośka_m']Wchodzę sobie popodziwiać Ergunię, a tu takie mrożące krew w żyłach widoki zastaję.... .... biedna sucz chce uciec, bo... ...ktoś ją do kąta odesłał :mad: Fajowe foty ;) No i powstał mini komiks pod tytułem: "Męczeństwo Ergi" :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Mi. Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 dziękuje za mile komentarze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)Jak tylko komp będzie naprawiony dam nowe zdjęcia:) Na razie go gdzieś zabrali:roll: Quote
Patkant Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 No brak mi słów... cudne fotki !! :) Quote
Mi. Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Dziękuje Behemotku za wstawienie mojego zjdęcia na konkurs!!! :buzi: 3 miejsce:crazyeye::Cool!: a w następnym tygodniu (raczej...) będzie nowy aparat i oczywiście masa fot!:multi: nikon d80 Quote
leemonca Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 wiesz, nie znam się na aparatach, za to widzę twoje zdjęcia!!!!, chyba nie potrzebny ci nowy, ładniejsze przecież już nie mogą być !!!:multi: Quote
Mi. Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='leemonca'] chyba nie potrzebny ci nowy, ładniejsze przecież już nie mogą być !!!:multi: oj mogą.... Quote
misiaczek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='*luthien*'] a w następnym tygodniu (raczej...) będzie nowy aparat i oczywiście masa fot!:multi: nikon d80 No to niecierpliwie czekamy na piękne foty.O ile mogą być jeszcze ładniejsze niż są :). Quote
Cerber Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Dzięki za odwiedziunki. Też masz boskiego psiaka :) Quote
Mi. Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Cerber']Dzięki za odwiedziunki. Też masz boskiego psiaka :) thx:p hej hej :smile: a jak nosek suni ??? niestety jest taki "chropowaty" ..... ale odpowiednia maść i sądze, że zniknie;) narazie jej to nie przeszkadza, bo w końcu to tylko blizna:cool3: Quote
e.v.a Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='*luthien*'] niestety jest taki "chropowaty" ..... ale odpowiednia maść i sądze, że zniknie;) narazie jej to nie przeszkadza, bo w końcu to tylko blizna:cool3: no to super:multi: Quote
Korenia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Świetne foty :O Już nie raz tu wchodziłam i oglądałam, ale jakoś nie było okazji napisać ;) Jakim aparatem robisz tak odjazdowe foty ? Quote
Alicja Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='*luthien*']Dziękuje Behemotku za wstawienie mojego zjdęcia na konkurs!!! :buzi: 3 miejsce:crazyeye::Cool!: a w następnym tygodniu (raczej...) będzie nowy aparat i oczywiście masa fot!:multi: nikon d80o rany to już nas pokasujesz swoimi fotkami ....te teraz sa już swietne Quote
haska_12 Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Olaboga:loveu: Cudeńko nie pies:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='Korenia']Świetne foty :O Już nie raz tu wchodziłam i oglądałam, ale jakoś nie było okazji napisać ;) Jakim aparatem robisz tak odjazdowe foty ? beznadziejnym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)Canon PC1059 o rany to już nas pokasujesz swoimi fotkami ....te teraz sa już swietne i będzie ich niesłychanie dużo:multi:. Tylko musicie się uzbroić w cierpliwość do następnego tygodnia. Może w między czasie wstawie cos ze starucha:p Olaboga:loveu: Cudeńko nie pies:loveu: :loveu: :loveu: :p :p :p Quote
Alicja Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='*luthien*']beznadziejnym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)Canon PC1059 i będzie ich niesłychanie dużo:multi:. Tylko musicie się uzbroić w cierpliwość do następnego tygodnia. Może w między czasie wstawie cos ze starucha:p :p :p :p:placz::placz::placz:dobiłaś mnie ...ja mam Canonka A610;)ale jak na razie jestem zadowolniona;)na moje możliwości i umiejetnosci:p Quote
Recommended Posts