Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiska']Śliczna...prosimy wiecej fot!;) mam na drogim kompie...

hahahaha dobreee:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
hej Madziu!;) Wielkie dzięki :*

Piękne:loveu::loveu::loveu:
thx bigosku:loveu: :loveu:

Ja Was bardzo przepraszam ale się komp zepsul i nie ma fot:placz: :placz: :placz: A tam byly wszystkie zapisane... teraz tata wyjechal i pisze z jego laptopa .... mam nadzieję że komp sie szybko naprawi i wszystko się zachowa:roll:

Posted

[quote name='*luthien*']Ja Was bardzo przepraszam ale się komp zepsul i nie ma fot:placz: :placz: :placz: A tam byly wszystkie zapisane... teraz tata wyjechal i pisze z jego laptopa .... mam nadzieję że komp sie szybko naprawi i wszystko się zachowa:roll:

ja tez mam taka nadzieje, bo erga taka fajna modelina jest :loveu: czekamy, czekamy, głaski dla psinki :buzi:

Posted

[quote name='Tośka_m']Wchodzę sobie popodziwiać Ergunię, a tu takie mrożące krew w żyłach widoki zastaję....
.... biedna sucz chce uciec, bo...

...ktoś ją do kąta odesłał :mad:

Fajowe foty ;)

No i powstał mini komiks pod tytułem: "Męczeństwo Ergi" :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

dziękuje za mile komentarze:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)Jak tylko komp będzie naprawiony dam nowe zdjęcia:) Na razie go gdzieś zabrali:roll:

Posted

Dziękuje Behemotku za wstawienie mojego zjdęcia na konkurs!!! :buzi:
3 miejsce:crazyeye::Cool!:
a w następnym tygodniu (raczej...) będzie nowy aparat i oczywiście masa fot!:multi:

nikon d80

Posted

[quote name='*luthien*']
a w następnym tygodniu (raczej...) będzie nowy aparat i oczywiście masa fot!:multi:

nikon d80
No to niecierpliwie czekamy na piękne foty.O ile mogą być jeszcze ładniejsze niż są :).

Posted

[quote name='Cerber']Dzięki za odwiedziunki. Też masz boskiego psiaka :)
thx:p

hej hej :smile: a jak nosek suni ???
niestety jest taki "chropowaty" ..... ale odpowiednia maść i sądze, że zniknie;) narazie jej to nie przeszkadza, bo w końcu to tylko blizna:cool3:

Posted

[quote name='*luthien*']

niestety jest taki "chropowaty" ..... ale odpowiednia maść i sądze, że zniknie;) narazie jej to nie przeszkadza, bo w końcu to tylko blizna:cool3:
no to super:multi:

Posted

[quote name='*luthien*']Dziękuje Behemotku za wstawienie mojego zjdęcia na konkurs!!! :buzi:
3 miejsce:crazyeye::Cool!:

nikon d80o rany to już nas pokasujesz swoimi fotkami ....te teraz sa już swietne

Posted

[quote name='Korenia']Świetne foty :O Już nie raz tu wchodziłam i oglądałam, ale jakoś nie było okazji napisać ;)
Jakim aparatem robisz tak odjazdowe foty ?
beznadziejnym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)Canon PC1059

o rany to już nas pokasujesz swoimi fotkami ....te teraz sa już swietne
i będzie ich niesłychanie dużo:multi:. Tylko musicie się uzbroić w cierpliwość do następnego tygodnia. Może w między czasie wstawie cos ze starucha:p

Olaboga:loveu: Cudeńko nie pies:loveu: :loveu: :loveu:
:p :p :p

Posted

[quote name='*luthien*']beznadziejnym:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)Canon PC1059

i będzie ich niesłychanie dużo:multi:. Tylko musicie się uzbroić w cierpliwość do następnego tygodnia. Może w między czasie wstawie cos ze starucha:p

:p :p :p:placz::placz::placz:dobiłaś mnie ...ja mam Canonka A610;)ale jak na razie jestem zadowolniona;)na moje możliwości i umiejetnosci:p