bonita Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='*luthien*'] O qurde co to masz w galerii lwa? Wygląda na głodnego:cool3: Quote
Mi. Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 [quote name='bonita']O qurde co to masz w galerii lwa? Wygląda na głodnego:cool3: mam jeszcze pume i wyżła:lol: Quote
leemonca Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='*luthien*']mam jeszcze pume i wyżła:lol: pokaż!, pokaż!!! :lol: Quote
Mi. Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 [quote name='leemonca']pokaż!, pokaż!!! :lol: ale puma jest niedokończona a wyżeł jest brzydki. A po za tym jeszcze nie przeskanowałam ;) ja nie umiem rysować:roll: Quote
leemonca Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='*luthien*'] ale puma jest niedokończona a wyżeł jest brzydki. A po za tym jeszcze nie przeskanowałam ;) ja nie umiem rysować:roll: jak to nie umiesz rysować, a to?!? :mad: , nie bądź taka skoromna :cool3: Quote
misiaczek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Luthien jest bardzo skromna :oops:.Nie umie rysować,nie umie ładnych fotek robić :mad:.Tylko ciekawe skąd takie się w jej galerii biorą? ;) :roll: :lol: Quote
Dobcia Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='*luthien*'] Ale super!!!:crazyeye::lol::lol::crazyeye: Luthien, jak ty nie umiesz rysować, to ja latać potrafię:mad:;) Quote
MoniŚ Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Luthien sliczne! :loveu: Ja tez rysuje ołowkiem, raz psa próbowalam i się zniechęcilam, teraz rozne bzdety maluje ;) . Pokaz reszte rysunków!:cool3: :cool3: Quote
Mi. Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 [quote name='MoniŚ']Luthien sliczne! :loveu: Ja tez rysuje ołowkiem, raz psa próbowalam i się zniechęcilam, teraz rozne bzdety maluje ;) . Pokaz reszte rysunków!:cool3: :cool3: puma zupełne mi nie wyszła:shake:. Więc dziś wieczorkiem coś narysuje:) Powiedzcie jakie zwierze:D Quote
Mi. Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Jakoś zaniedbuje tę galerię ostatnio:shake:. To przez te przygotowania do szkoły:shake:przepraszam:oops: Quote
wiska Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Śliczny piesek:loveu: -kiedy nowe foty???:diabloti: P.S Sa juz nowe zdj w mojej galerii...;) zapraszam Bede tu wpadac!:razz: ;) Quote
Mi. Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='wiska']Śliczny piesek:loveu: -kiedy nowe foty???:diabloti: P.S Sa juz nowe zdj w mojej galerii...;) zapraszam Bede tu wpadac!:razz: ;) Cześć Wiska:lol: Czemu cie tak długo na dogo nie było?? Quote
beria Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='*luthien*'] Erga ślicznie wychodzi na czarno-białych fotkach :loveu: Quote
Dobcia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='*luthien*'] Śliczne fotki:lol: A na tym wyszła jak prawdziwa księżniczka:loveu: Quote
Basia&Safi Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 sliczne fotki bardzo łądne :):):) dobranoc :) Quote
misiaczek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='*luthien*'] Fiu fiu...jak dziewczynce cieplutko :loveu:. Quote
Mi. Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Erga ślicznie wychodzi na czarno-białych fotkach :loveu: też mi się tak wydaje:evil_lol:;) Śliczne fotki:lol: A na tym wyszła jak prawdziwa księżniczka:loveu: dzięki:). Księżniczka w korzuszku:loveu:, albo.... królowa śniegu :D:D:cool3: sliczne fotki bardzo łądne :smile::smile::smile: dobranoc :smile: dzieńdobry:cool3: :multi: [quote name='misiaczek']Fiu fiu...jak dziewczynce cieplutko :loveu:. o dziwo sama się tak przykryła:D:D Quote
leemonca Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 dlaczego postawiłaś Ergę do kąta!!!! :shake: Quote
Shikka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 leemonca napisał(a):dlaczego postawiłaś Ergę do kąta!!!! :shake: Przedszkolne wychowanie ;) Też tak miałam :lol: Quote
Mi. Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='Shikka']Przedszkolne wychowanie ;) Też tak miałam :lol: hehehe:cool3: :lol: . To nie za kare:D To jest jej kont gdzie może robić co tylko zechce, a czego normalny pies nie może robić w ogródku normalnych właścicieli:cool3:. Czyli kopać, kopać, kopać itd. Ma tam bude z posłankiem i miski:). Wychodzi tam przeważnie tylko na załatwienie potrzeb fizjologicznych i jak przyjdą np. ogrodnicy żeby nie rwała sie do okna szczekając;)To tylko tak wyjasniłam żeby kłutni nie było:evil_lol: Quote
leemonca Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 bidulka, wygląda jak przed ścianą płaczu :evil_lol:, chba niezbyt lubi tam przebywać? :cool3: Quote
Mi. Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 [quote name='leemonca']bidulka, wygląda jak przed ścianą płaczu :evil_lol:, chba niezbyt lubi tam przebywać? :cool3: a właśnie bardzo lubi:) O dziwo... przynajmniej tam jest spokój:evil_lol:. Ale wtedy gdy robiłam to zdjęcie przychodził chydraulik i była zła że chciała iść do kojca:cool3: Quote
Recommended Posts