Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cytat:
ale ty masz talent do robienia zdjęć!!! próbowałaś swych sił gdzieś w konkursach foto?
chcesz, żebym się przed wszystkimi ośmieszyła??:crazyeye:

ty chyba żartujesz!!!! spróbuj, tu na dogo był link do konkursu, fajne nagrody, poszukaj. Myślę, że powinnaś spróbować

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kalinaM']luthien wstawiaj lepiej foty ergi może masz jeszcze jakieś jak Erga gimnastykuje swój ASS????:rolft: jutro:eviltong:

ty chyba żartujesz!!!! spróbuj, tu na dogo był link do konkursu, fajne nagrody, poszukaj. Myślę, że powinnaś spróbować

no nie:mad: co za brak wiary w siebie:diabloti: ty na serio masz talent do robienia zdjęc!! Kazdy ci to powie:eviltong:
porównaj sobie moje zdjęcia ze zdjęciami Vectry, An3czki, Coli, Hani, Gosi.... Załamka:placz: :placz: :placz:

ps. Umyłam sobie właśnie włosy mydłem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

luthien czemu ty nie dajesz fot do miesiecznych konkursów(np konkurs na foto sierpnia)Jesli się zgodzisz to moge ja nominować 3 zdjęcia ergi ty robisz mega smieszne foty i superowe(chyba można tak).

Posted

[quote name='kalinaM']luthien czemu ty nie dajesz fot do miesiecznych konkursów(np konkórs na foto sierpnia)Jesli się zgodzisz to moge ja nominować 3 zdjęcia ergi ty robisz mega smieszne foty(chyba można tak). na sierpnia akurat wstawiłam niedawno... kiedyś miałam 3miejsce w takim konkursie O DZIWO:crazyeye: Niewiem jak ktoś mógł zagłosować na takie badziewie:stupid:

Posted

[quote name='*luthien*']na sierpnia akurat wstawiłam niedawno... kiedyś miałam 3miejsce w takim konkursie O DZIWO:crazyeye: Niewiem jak ktoś mógł zagłosować na takie badziewie:stupid:

no i to powinno ci dać do myślenia - robisz ładne zdjęcia, które się podobają!!! w necie są różne konkursy. Ja bym na twoim miejscu wysłała zdjęcia. Co ci zależy?

Posted

Ale mnie dawno tu nie byłoOo :shake: Erga jest śliczna z dnia na dzień :loveu: :cool3: :loveu: A tak wogle to ślicznusi masz bannerek ;) Ucałuj w pychola Ergusie od Oscarka :buzi: :buzi: :buzi:

Posted

no i to powinno ci dać do myślenia - robisz ładne zdjęcia, które się podobają!!! w necie są różne konkursy. Ja bym na twoim miejscu wysłała zdjęcia. Co ci zależy?
może jak będe mieć nowy aparat:evil_lol:

Ale mnie dawno tu nie byłoOo :shake: Erga jest śliczna z dnia na dzień :loveu: :cool3: :loveu: A tak wogle to ślicznusi masz bannerek ;-) Ucałuj w pychola Ergusie od Oscarka :buzi: :buzi: :buzi:

ucałowane:DWitaj Haska!!:multi:

Posted

[quote name='nomu']Ale to ładnie wygląda! Takie błyszczące oczka a reszta czarno biala....SUPER!!:multi: dzięki:eviltong:

"Witaj Haska ???" A co ja tu nowa jestem ;>?? :p
nie, ale długo cie nie było:mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Super robisz banerki ......może się kiedys do Ciebie uśmiechnę ;) możesz się uśmiechać kiedy zechcesz;):p

Posted

[quote name='leemonca']zmień :multi:
co nie znaczy, że ten co masz jest brzydszy :cool3: hehe, pomyślałam żeby mieć wszystkie zwierzaki w bannerku;) Jest papuga, szynszyl, pies i część ryb... (nie zmieściło by się 31 ryb:evil_lol:)

Posted

[quote name='nikusia']

Cusik jak mój kotek :cool3: :

Ładnie wyszło! :multi: ślicznie Ci wyszło z tym kotkiem:crazyeye:. Wogóle cudne zdjęcie:)

Posted

[quote name='leemonca']zdolna luthien, zdolna :multi: , bardzo zdolna :loveu: :oops: :oops: :oops:

ha a ja tez mam takie zdjęcie , z tym selektywnym kolorem :cool3::cool3:
pokaż:D:D

no no luthien nowy baner:cool3:, a pisałas wczoraj ze jutro czyli dzis wstawisz fotki ergi jak gimnastykuje swój ass(tyłeczek:eviltong: ).Bo te fotki są faaajne.
Sama wstaw Coś do siebie do galerii:diabloti:

A rybek zdjęcia też tu gdzieś są ??:cool3:
nee:lol!: