Mi. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Jakie piękne pazurki :loveu: dzieki setny raz:oops: :oops: :oops:Musze jej dzisiaj obciąć... ale tak to dziś jest dzień papugi i jej na 100% obetne pazurki i dziób, wykąpie ją i dam jabłuszko do zjedzenia:D Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='gochgoch'] a to jest po prostu mistrzowskie..:multi: wcale nie:placz: :placz: :placz: Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='*luthien*']wcale nie:placz: :placz: :placz: *luthien* to co ja mam powiedziec o moich zdjęciach :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name=':: FiGa ::']*luthien* to co ja mam powiedziec o moich zdjęciach :placz::placz::placz::placz::placz: twoje są ładne:placz: :placz: :placz: A moje nie:placz: :placz: :placz: Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='*luthien*']twoje są ładne:placz: :placz: :placz: A moje nie:placz: :placz: :placz: Raczej odwrotnie... :shake::shake: Piękna paszcza :multi::multi::multi: Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Raczej odwrotnie... :shake::shake: :shake: Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='*luthien*']:shake: Dobra, to wiesz co?? Ja proponuje zamiene aparatami :p Moim nie zrobisz nic, tak jak ja. Chociaz nie - z twoimi zdolnościami pewnie byś cykała takie piekne fotki jak ta powyżej :loveu::loveu::loveu: Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Dobra, to wiesz co?? Ja proponuje zamiene aparatami :p Moim nie zrobisz nic, tak jak ja. Chociaz nie - z twoimi zdolnościami pewnie byś cykała takie piekne fotki jak ta powyżej :loveu::loveu::loveu: chętnie się zamienie:roll:Mój aparat to Canon PC1059 zobacz sobie w google jak dużo jest jego zdjęć (nie ma już go nawet w sprzedaży), a kosztował 4 lata temu 1000 zł:roll:. Teraz sie rozpada;d Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='*luthien*']chętnie się zamienie:roll:Mój aparat to Canon PC1059 zobacz sobie w google jak dużo jest jego zdjęć (nie ma już go nawet w sprzedaży), a kosztował 4 lata temu 1000 zł:roll:. Teraz sie rozpada;dBardzo chętnie :multi: Mój 5 lat temu kosztował 150 euro :shake: Sony DSC-P41 Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Bardzo chętnie :multi: Mój 5 lat temu kosztował 150 euro :shake: Sony DSC-P41 jaki okrągły:cool3: Quote
PIKA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='*luthien*'] Cześć Pika! A tak wogóle witaj w galerii, bo chyba jeszcze u nas nie byłaś:p Bylam i się nawet odzywalam :evil_lol: a teraz jestem, często tylko siedzię cicho ;) [quote name='misiaczek']A co do papugi może...Józek? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Józek to mój zeber, znaczy on Ziutek, ale to to samo :evil_lol: O Erga byla u manikiurzystki :evil_lol: Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='PIKA']Bylam i się nawet odzywalam :evil_lol: a teraz jestem, często tylko siedzię cicho ;) a co ty taka milcząca:shake: O Erga byla u manikiurzystki :evil_lol: ona jest jeszcze przed wizytą:cool3:Nie byłaby taka szczęśliwa:evil_lol: Quote
PIKA Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='*luthien*'] ona jest jeszcze przed wizytą:cool3:Nie byłaby taka szczęśliwa:evil_lol: pzred wizyta sobie lakierek brązowy polozyla ? :evil_lol: Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='PIKA']pzred wizyta sobie lakierek brązowy polozyla ? :evil_lol: to tipsy:cool3:I zaraz jej zdejme:evil_lol: Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Luthien, widze, ze nowy avatar :cool3: :shiny: :shiny: :shiny: Quote
leemonca Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 ale ty masz talent do robienia zdjęć!!! próbowałaś swych sił gdzieś w konkursach foto? Quote
Tośka_m Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Hipnotyzująca zieleń oczu Ergi przyciągnęła mnie do jej galerii.... Zabieram się za przeglądanie - sporo tego jest :cool3: ale już widzę, że warto będzie :loveu: Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:ale fajny ruchomy avatarek dzieło Palmy:D ale ty masz talent do robienia zdjęć!!! próbowałaś swych sił gdzieś w konkursach foto? chcesz, żebym się przed wszystkimi ośmieszyła??:crazyeye: Hipnotyzująca zieleń oczu Ergi przyciągnęła mnie do jej galerii.... Zabieram się za przeglądanie - sporo tego jest :cool3: ale już widzę, że warto będzie :loveu: Tosiu Witaj w naszej Galerii!!:multi: :multi: :multi: Quote
kalina. Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 luthien wstawiaj lepiej foty ergi może masz jeszcze jakieś jak Erga gimnastykuje swój ASS????:rolft: Quote
Kiessa Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='*luthien*']chcesz, żebym się przed wszystkimi ośmieszyła?? no nie:mad: co za brak wiary w siebie:diabloti: ty na serio masz talent do robienia zdjęc!! Kazdy ci to powie:eviltong: Quote
Recommended Posts