Hanna R. Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='*luthien*'] Hahahaha ! Ma ładniejsze migdałki niż Gezesław :cool3: :cool3: :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='*luthien*']Sama słodycz :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 *luthien* skąd wy taka zielona trawke macie?? :evil_lol: Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Hahahaha ! Ma ładniejsze migdałki niż Gezesław :cool3: :cool3: :cool3: Dzień dobry Haniu:calus:Ja migdałków Gezia nie widzialam jeszcze:shake:;) Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name=':: FiGa ::']*luthien* skąd wy taka zielona trawke macie?? :evil_lol: to sztuczna:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='*luthien*']to sztuczna:evil_lol:Wiedziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Hej Luthien :multi: Jakie przerobeczki super :loveu: I widze, ze Erguś to pies na chleb :evil_lol: Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Hej Luthien :multi: Jakie przerobeczki super :loveu: I widze, ze Erguś to pies na chleb :evil_lol: Hej Gosiu:loveu:Jej chleb smakuje bardziej od smakołukuó:stupid: Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='*luthien*']Hej Gosiu:loveu:Jej chleb smakuje bardziej od smakołukuó:stupid:Co ja bym dała żeby Figa chleb jadła :shake::shake: Zamienimy się?? :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 :pobrabiamy patyczek na pieczenie kiełbaski na ognisko;) Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pobrabiamy patyczek na pieczenie kiełbaski na ognisko;) o właśnie przypomniałaś mi o ognisku:cool3:Zapomniałabym:crazyeye: WIELKA JESTEŚ:evil_lol: Quote
Madzia_19 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 "Zaraz Cię zjem!" :p Ślicznotka z niej :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='Madzia_19'] "Zaraz Cię zjem!" :p Ślicznotka z niej :loveu: :loveu: :loveu: wiem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Tylko gruba jest Quote
lula Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 no pięknie........nie było mnie troszkę a tu same zmiany:) Przeniliwym wzrokiem patrzy na mnie zielone oko :) Fotki super :) Quote
g_o_n_i_a Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Moja to tez psica na chleb :evil_lol: Kiedyś zostawiłam na kaloryferze ze 4 kawałki chlebka żeby troszke stwardniały. Jakie było moje zdziwienie jak wieczorem ani kawałka nie było. Oczywiscie pies niewinny. :evil_lol: A na podworku jak dostanie kromeczkę to czasem woli sobie ją schować na ciężkie czasy. :p Ślicznota. :loveu: Bardzo mi się podoba jej obrozka. :multi: Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 no pięknie........nie było mnie troszkę a tu same zmiany:smile: Przeniliwym wzrokiem patrzy na mnie zielone oko :smile: Fotki super :smile: dzięki:oops: Moja to tez psica na chleb :evil_lol: Kiedyś zostawiłam na kaloryferze ze 4 kawałki chlebka żeby troszke stwardniały. Jakie było moje zdziwienie jak wieczorem ani kawałka nie było. Oczywiscie pies niewinny. :evil_lol: A na podworku jak dostanie kromeczkę to czasem woli sobie ją schować na ciężkie czasy. :p hehe, Erga w zime z karmnika bierze chlebek:evil_lol: , i ptaszki potem zdychają:shake: Quote
lula Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 no nie wiem jaki lakier pannie doradzić ;) pazurki niczego sobie :) Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='lula']no nie wiem jaki lakier pannie doradzić ;) pazurki niczego sobie :) krwistoczerwony;) Quote
gochgoch Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 co ty mi tu opowiadasz, że zdjęć nie umiesz robić....:mad: co za dziewucha.....:mdleje: Quote
Mi. Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 [quote name='gochgoch'] co ty mi tu opowiadasz, że zdjęć nie umiesz robić....:mad: co za dziewucha.....:mdleje: :placz: :placz: :placz: nie umiem, nie umiem, nie umiem:placz: :placz: :placz: Quote
gochgoch Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 a to jest po prostu mistrzowskie..:multi: Quote
Recommended Posts