leemonca Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']a doczytałaś poprzednie strony?:razz: doczytałam, doczytałam, ale chciałam ci pokazać tę arę, może byś się skusiła :cool3: a jak mnie tak strofujesz, to powiem, że ta podoba mi się najbardziej Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 o rany to się tu papugarnia zrobiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='malawaszka']no aleś wymyśliła :mad: a jak tak zrobi to zamkne w piwnicy :evil_lol: bardzo fajne przeróbeczki :klacz: albo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: doczytałam, doczytałam, ale chciałam ci pokazać tę arę, może byś się skusiła :cool3: taaa moja pusia w klatce z 50cio cm większą papugą:roll: :evil_lol: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']o rany to się tu papugarnia zrobiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ty już oddałaś głos?:hmmmm: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 leemonca napisał(a):to trzeba drugą klatkę, dużą :cool3: :splat::splat: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='evaxon']widze ze 2 wygrywa:D:D:Djuż wygrało:pTylko teraz imię:hmmmm:.... Quote
e.v.a Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']już wygrało:pTylko teraz imię:hmmmm:.... Franek?:razz: Quote
leemonca Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']już wygrało:pTylko teraz imię:hmmmm:.... a to ma być chłopak czy dziewczynka? Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='evaxon']Franek?:razz: :question:nie wierze...:mdleje:Jak się pytałam o imię dla papugi padało imię Franek:evil_lol:(tej co teraz mam), jak się pytałam o żółwia to również Franek:evil_lol:A po za tym to imię kojaży mi się z jedną osobą... i to własnie przez tą osobę większość wybiera to imię:evil_lol: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='leemonca']a to ma być chłopak czy dziewczynka? chłopak:loveu: Quote
e.v.a Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']:question:nie wierze...:mdleje:Jak się pytałam o imię dla papugi padało imię Franek:evil_lol:(tej co teraz mam), jak się pytałam o żółwia to również Franek:evil_lol:A po za tym to imię kojaży mi się z jedną osobą... i to własnie przez tą osobę większość wybiera to imię:evil_lol: :lol: to moze Marian?? co nie zmienia faktu ze Franek to fajne imie:evil_lol: Quote
nathaniel Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Mieciu ? ? ? ? a ktoś gdzieś pisał, że znieśli limit znaków... guzik prawda :shake: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='evaxon']:lol: to moze Marian?? co nie zmienia faktu ze Franek to fajne imie:evil_lol: Eee to już wole Franka:evil_lol: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 no dobra ide z Ergą na rolki:) Będe później:loveu: Ale ten spacer będzie raczej szybki bo w szybkim tępie:lol: :bye: Quote
leemonca Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']no dobra ide z Ergą na rolki:) Będe później:loveu: Ale ten spacer będzie raczej szybki bo w szybkim tępie:lol: :bye: no to wracaj szybko ino nie za szybko cobyś se kolan i łokci nie poryła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lucek? Lesiek, a może Kazik? :cool3: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='leemonca']no to wracaj szybko ino nie za szybko cobyś se kolan i łokci nie poryła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Lucek? Lesiek, a może Kazik? :cool3: już jestem:evil_lol: Omijałam wszystkie psy,które zajmowały wszystkie ulice, dlatego tak krótko:razz: Quote
leemonca Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']urwało główke:shake: i doopkę:diabloti: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='leemonca']i doopkę:diabloti: i łapkę;);) Quote
mila_2 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jestem pod wrażeniem!!!!!!!!!!!! Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 mila_2 napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jestem pod wrażeniem!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: Quote
MoniŚ Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Cześć Luthien :buzi: . Czemu nie mozesz miec koteczka? Ja również jestem pod wrażeniem. Robisz świetne fotki :loveu: Quote
Recommended Posts