Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='*luthien*']a doczytałaś poprzednie strony?:razz:

doczytałam, doczytałam, ale chciałam ci pokazać tę arę, może byś się skusiła :cool3:

a jak mnie tak strofujesz, to powiem, że ta

podoba mi się najbardziej

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']no aleś wymyśliła :mad: a jak tak zrobi to zamkne w piwnicy :evil_lol:

bardzo fajne przeróbeczki :klacz: albo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

doczytałam, doczytałam, ale chciałam ci pokazać tę arę, może byś się skusiła :cool3:
taaa moja pusia w klatce z 50cio cm większą papugą:roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']o rany to się tu papugarnia zrobiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ty już oddałaś głos?:hmmmm:

Posted

[quote name='evaxon']Franek?:razz: :question:nie wierze...:mdleje:Jak się pytałam o imię dla papugi padało imię Franek:evil_lol:(tej co teraz mam), jak się pytałam o żółwia to również Franek:evil_lol:A po za tym to imię kojaży mi się z jedną osobą... i to własnie przez tą osobę większość wybiera to imię:evil_lol:

Posted

[quote name='*luthien*']:question:nie wierze...:mdleje:Jak się pytałam o imię dla papugi padało imię Franek:evil_lol:(tej co teraz mam), jak się pytałam o żółwia to również Franek:evil_lol:A po za tym to imię kojaży mi się z jedną osobą... i to własnie przez tą osobę większość wybiera to imię:evil_lol:
:lol: to moze Marian??
co nie zmienia faktu ze Franek to fajne imie:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:lol: to moze Marian??
co nie zmienia faktu ze Franek to fajne imie:evil_lol: Eee to już wole Franka:evil_lol:

Posted

[quote name='*luthien*']no dobra ide z Ergą na rolki:) Będe później:loveu: Ale ten spacer będzie raczej szybki bo w szybkim tępie:lol:

:bye:
no to wracaj szybko ino nie za szybko cobyś se kolan i łokci nie poryła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Lucek? Lesiek, a może Kazik? :cool3:

Posted

[quote name='leemonca']no to wracaj szybko ino nie za szybko cobyś se kolan i łokci nie poryła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Lucek? Lesiek, a może Kazik? :cool3: już jestem:evil_lol: Omijałam wszystkie psy,które zajmowały wszystkie ulice, dlatego tak krótko:razz: