IN_ Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Zawsze jak trafiam na galerie wyżyłów to ta galeria jest niesamowita... I tak się zastanawiam... i dochodzę do wniosku, że albo te wyżyły są tak niesamowite, że nie sposób im "nieniesamowitych" zdjęcie zrobić. Albo wyżyły to psy, które za właściciela wybierają jedynie osoby niesamowite, które im ów niesamowite zdjęcia będą umiały robić... Aaaa.... bym zapomniała - niesamowita psina i niesamowite zdjęcia. Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='evaxon']luthien śliczne foty :D nasycone kolorkami :) extra :) czyzby juz nowy aparacik w twoje łapki wpadl :cool3: niestety jeszcze go nie ma:placz: :placz: :placz: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:ale damulka ;-) Witaj Alu:calus: w czambo to znaczy w główkę :cool3: chcesz mnie walnąć w głowe??:crazyeye::hmmmm: [quote name='lula']No no no ale ślicznotka ;-) [quote name='Daga_i_Oskar']śliczne zdjęcie i jaka travka cudnie zielona :loveu: [quote name='leemonca']:cool3: :evil_lol: :happy1: dziękuje:oops:Oraz dzięki za odwiedziny:calus: Zawsze jak trafiam na galerie wyżyłów to ta galeria jest niesamowita... I tak się zastanawiam... i dochodzę do wniosku, że albo te wyżyły są tak niesamowite, że nie sposób im "nieniesamowitych" zdjęcie zrobić. Albo wyżyły to psy, które za właściciela wybierają jedynie osoby niesamowite, które im ów niesamowite zdjęcia będą umiały robić... Aaaa.... bym zapomniała - niesamowita psina i niesamowite zdjęcia. O rany:mdleje: Quote
kalina. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 to robiłas w gimpie?(wiem jak to sie robi:eviltong: ). Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='kalinaM'] to robiłas w gimpie?(wiem jak to sie robi:eviltong: ). nie:roll: :roll: Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='kalinaM'] to robiłas w gimpie?(wiem jak to sie robi:eviltong: ).:shake:o rany ....ja naprawdę nie piłam :razz: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:o rany ....ja naprawdę nie piłam :razz: a co widzisz dziwnego w tym zdjęciu?:shake::wink: Quote
e.v.a Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Alu jesli ty nie pilas :hmmmm: i ja nie pilam :hmmmm: a widzimy to samo :hmmmm: to znaczy ze :hmmmm: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='evaxon']Alu jesli ty nie pilas :hmmmm: i ja nie pilam :hmmmm: a widzimy to samo :hmmmm: to znaczy ze :hmmmm: że?:hmmmm:Ja też nie pilam:shake: Quote
e.v.a Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']że?:hmmmm:Ja też nie pilam:shake: no to ja juz nie wiem :niewiem: co jest nie tak z tym zdieciem :evil_lol: Quote
kalina. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 zaczynam dzień od gimnastyki mojego Ass! później dostaje głupawki ...:evil_lol: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='evaxon']no to ja juz nie wiem :niewiem: co jest nie tak z tym zdieciem :evil_lol: może coś z nami jest jednak nie tak:evil_lol:Tylko co?:hmmmm: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='kalinaM']zaczynam dzień od gimnastyki mojego Ass! później dostaje głupawki ...:evil_lol: my razem tak codziennie ćwiczymy:oops: Quote
bonita Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*'] Co tu się wydziwia w tej galerii, nie wiem na co mam najpierw patrzyć:crazyeye: Cyknij fotkę tym smakołykom musze moim takie kupić, może coś zatanczą w parach:evil_lol: Quote
bonita Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']bonita, widać??:evil_lol: :evil_lol: aaa to takie to cudenko malutkie:loveu: , muszę isc kupic takie. jak ładnie Erga mówi A Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='bonita']aaa to takie to cudenko malutkie:loveu: , muszę isc kupic takie. jak ładnie Erga mówi A to nie jest malutkie:lol:, ona większy kawałek odgryzła jak nie widziałam:evil_lol:.... to jest taka kosteczka ząbki czyszcząca:) Quote
bonita Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']to nie jest malutkie:lol:, ona większy kawałek odgryzła jak nie widziałam:evil_lol:.... to jest taka kosteczka ząbki czyszcząca:) Wiem juz wiem:multi: , widziałam takie u nas w sklepie:cool3: Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 ach te dziurawe ząbki:shake: Wiem juz wiem:multi: , widziałam takie u nas w sklepie:cool3: ja kupiłam w AZ Quote
Recommended Posts