Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*luthien*']o smakołyk czyszczący ząbki:razz: też chcesz?:evil_lol:

Jak ona dla niego takie rzeczy robi:crazyeye: to może mi by też smakował:evil_lol:
Chcę!

Posted

[quote name='bonita']Jak ona dla niego takie rzeczy robi:crazyeye: to może mi by też smakował:evil_lol:
Chcę! To proś!:diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']:mad: :mad: :mad: Dawaj!:evil_lol: ekhemmm:razz:

OOO to jest bombowe:happy1:
mi też się podoba:evil_lol:

moja smukła panienka:p

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobry Luthien

:loveu: Hej Goniu! :buzi:

ja już nie mam siły z moją papugą:puppydog:. Mam już ja kilka lat i ciągle wyskubuje sobie pióra. Na początku miała towarzysza bo to przecież nierozłączka ale go zadziobała:stupid:. Lusterko też całkowicie zniszczyła a na drógie jest obrażona:evil_lol:. Ale od niedawna zauważylam, że przez jakieś 2 tygodnie codziennie wieczorem tańczyła tańce z rozłożonymi skrzydłami, kręcąc się w kółko i cicho podśpiewując przed lusterkiem:lol:. A przecież to samiczka:stupid:. Mam pomysł żeby kupić jej drógą papuge, również nierozłączke:cool3: i podzielić klatke na 2 połowy:D. Wtedy jedna papuga będzie z jednej strony a dróga z drogiej. Będe zamieniać je czasem miejscami aby nie przyzwyczaiły się do swojego terytorium. A po miesiącu zdejme siatke i będe obserwowała ich zachowanie:D. Może przestanie skubać pióra... towarzystwa jej nie brakuje, pokarm ma dobry.... a zaczęła się skubać gdy zadziobała papuge:roll: