Mi. Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 nichal:smile:jeeeeeeeeee ja chce więcej nochali Ergusi:smile: nochali na razie nie będzie:cool3:. Ale popatrzcie na te cudowne oczka:evil_lol:. Chyba coś knuje :p ps. Właśnie nabyłam kaktusa:cool3: Quote
bonita Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='*luthien*']nochali na razie nie będzie:cool3:. Ale popatrzcie na te cudowne oczka:evil_lol:. Chyba coś knuje :p ps. Właśnie nabyłam kaktusa:cool3: Tak tu wyrażnie widać ze główka pracuje:evil_lol: Kaktusika? Kwiatusia? to może jakaś fotka:razz: Quote
Mi. Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='bonita']Tak tu wyrażnie widać ze główka pracuje:evil_lol: Kaktusika? Kwiatusia? to może jakaś fotka:razz: zaraz mu zrobie zdjęcie bo właśnie przy mnie siedzi:loveu: Quote
bonita Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='*luthien*']zaraz mu zrobie zdjęcie bo właśnie przy mnie siedzi:loveu: jak siedzi to chyba nie kwiatuś. Quote
MoniŚ Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Jakie oczyska! :diabloti: Dawaj zdjęcia kaktusiaka! :mad: Quote
:: FiGa :: Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='MoniŚ'] Jakie oczyska! :diabloti: Dawaj zdjęcia kaktusiaka! :mad:Straszyłas go tym kaktusem :evil_lol::evil_lol: Quote
Mi. Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 o tak, Ergunia była nieco zdezorientowana widząc nowego domownika:evil_lol: Quote
bonita Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='*luthien*']o tak, Ergunia była nieco zdezorientowana widząc nowego domownika:evil_lol: Kwiatuś:sweetCyb: a jaki piękny, z tyłu widać Twojego kompa, teraz z takim siedzącym w donicy kwiatusiem jeszcze milej będzie Ci się pracowało przy komputerku:grins: Quote
Mi. Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='bonita']Kwiatuś:sweetCyb: a jaki piękny, z tyłu widać Twojego kompa, teraz z takim siedzącym w donicy kwiatusiem jeszcze milej będzie Ci się pracowało przy komputerku:grins: tylko jak go nazwać:biggrina: :niewiem: :knuje: Quote
bonita Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='*luthien*']tylko jak go nazwać:biggrina: :niewiem: :knuje: Myśl:hmmmm: , myśl:hmmmm: , myśl:hmmmm: , a to jest on czy ona:evil_lol: Quote
Mi. Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='bonita']Myśl:hmmmm: , myśl:hmmmm: , myśl:hmmmm: , a to jest on czy ona:evil_lol: a jak to sprawdzić?:hmmmm::evil_lol: Quote
bonita Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='*luthien*']a jak to sprawdzić?:hmmmm::evil_lol: No, z tym będzie kłopot:evil_lol: Quote
MoniŚ Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Jaki cudny kaktus :loveu: :loveu: :loveu: . Ile kosztowal? :cool3: Quote
Mi. Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='MoniŚ']Jaki cudny kaktus :loveu: :loveu: :loveu: . Ile kosztowal? :cool3: nie pamiętam:oops:. Później się spytam:lol: No, z tym będzie kłopot:evil_lol: ja się tego nie podejmuje:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ja mam takiego samego kaktusika, a w domu w sumie są takie trzy. Jeden własnie z taką różowa, rozrosniętą główką, drugi z żółtą, a trzeci różowo - żółty. Śliczne są. A ja kupowałam w granicach 10 - 15 złotych. :p Quote
Mi. Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Ja mam takiego samego kaktusika, a w domu w sumie są takie trzy. Jeden własnie z taką różowa, rozrosniętą główką, drugi z żółtą, a trzeci różowo - żółty. Śliczne są. A ja kupowałam w granicach 10 - 15 złotych. :p A mój 16:D własnie się dowiedziałam:eviltong: Quote
nomu Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Miałam też kiedyś takiego kaktusika ale mój nie kwitnął :( Quote
Olynda Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Extra ten kaktus, piekna suczka i sympatyczna dogomaniaczka z która się ostatnio konkretnie zapoznałam oczywiście mówie w pozytywnym znaczeniu :):):) i dla luthien za sliczny banerek w zmaganiach w pocie czoła :eviltong: wiecej fotek !!!! ( czy każdemu musze to powtarzać ???!!!:):eviltong: ) pozdrawiam Quote
:: FiGa :: Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Piękny ten kaktusik :loveu::loveu: Tylko żeby psisko go nie zeżarło :cool3: Quote
Mi. Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Piękny ten kaktusik :loveu::loveu: Tylko żeby psisko go nie zeżarło :cool3: hahaha, dziś już próbowała i się pokuła najpierw w nos potem w język i pluła po całym domu:D. Ostatecznie oderwała mu jeden kolec i dała mu spokuj:cool3: [quote name='Olcia&Tasha']Extra ten kaktus, piekna suczka i sympatyczna dogomaniaczka z która się ostatnio konkretnie zapoznałam oczywiście mówie w pozytywnym znaczeniu :smile::smile::smile: i dla luthien za sliczny banerek w zmaganiach w pocie czoła :eviltong: wiecej fotek !!!! ( czy każdemu musze to powtarzać ???!!!:smile::eviltong: ) pozdrawiam Kochana jestes:loveu: . Cudny ten kwiatek:):):):) A fotki zaraz będą....., aparat się rozładował:D Miałam też kiedyś takiego kaktusika ale mój nie kwitnął :-( może inny rodzaj... Quote
bonita Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Olcia&Tasha'] Ale piękna róóózia:shocked!: Luthien i jak nazywa się kaktuś? Bidocek już bez jednego kolca:shake: ale Ergusia już pewno go zaczepiac nie będzie:cool3: Quote
Mi. Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='bonita']Ale piękna róóózia:shocked!: Luthien i jak nazywa się kaktuś? Bidocek już bez jednego kolca:shake: ale Ergusia już pewno go zaczepiac nie będzie:cool3: kaktus szczepiony czy jakoś tak:p Quote
gochgoch Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 ohhhh luthien dziękuję.....CUDNE!!!! :calus::buzi: MOGĘ WRZUCIĆ DO MOJEJ GALERIII?????A MOŻE SAMA TO ZROBISZ????ZAPRASZAM!!! Quote
MoniŚ Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Cześć Luthien ;) Czekam na nowe fotki Erguni :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Hej Luthien :cool3: A gdzie fotki Ergusnej? Quote
Recommended Posts