Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marta0731']Ja się tak zastanawiam, czemu nikt nie dzwoni:(
Przecież on taki piękny z tymi ząbkami...[/QUOTE]
Tak samo się zastanawiam :-(

Posted

może coś jes nie tak w ogłoszeniach.. może tytuł, może treść, może fotki, może za mało opisu charakteru
może go bardzo jako boksera promować?

może po świętach coś się ruszy?

zero obserwatora? nic?

dziś bankowo zrobię ale gratkę
przysięgam
mam wyrzuty sumienia

jego na bank pod boksery trzeba ciągnać

Posted

Ja myślę, że ten wstęp czerwonymi literami można wyrzucić i od razu bilbsia skargę na to co mu właściciel zrobił? To wprowadzi od razu w klimat i rozmiękczy serce... można napisać że ma boksiowy chrakter i zgryz jak boksie....

Posted

dobra, zrobiłam po staremu
ale ja nie wiem,jak się wyróżnia na ale gratce!
jakieś kody sms 1,22 za jeden punkt i można ile pkt się chce kupić
ale co za różnica ile? tego nie kumam
jest pakiet 10 pkt płatne z konta, a nie z komórki, wychodzi o 1 czy 2 zł taniej za 10pkt w całości

ale za ile pkt mam bilba wyróżnić? nie kumam

Posted

jak patrzę po innych ogłoszeniach w oddam psa to zaledwie 5 ma te wyróżnienia z pkt
ale już w dziale sprzedam to kilka stron jest samych psó wyróznionych

te,co mają więcej pkt stoją wyżej, normalne

ale w dziale oddam za darmo pomiędzy tymi 5 szt z punktami przewija się kilka bez okt w goóle

to brać 10pkt za około 12zł, Kapsel? czy sms? ale ja na komórce mam 2 zł

Posted

dobrze więc
jutro kupię z konta 10 pkt w pakiecie
chociaż nie wiem, czy jest sens, aż tyle, bo inne psy do oddania tam mają po 1-3 pkt
tylko te do sprzedaży mają po 30pkt

to może mniej, bo też będzie wyróżniony na 1 wtedy
to może sms 3 pkt marta kupi i mi wyśle ten sms kod

albo dołąduję jutro komórkę i sama mu te 3 pkt kupię

jutro pomyślę, co uda się zrobić. dziś już wysiadam. pa :)

Posted

Z tymi punktami to dla mnie czarna magia... nie mam pojęcia o co chodzi;) Co Kora wymyśliłaś?

A jak robiłam ogłoszenie na allegro, to specjalnie wpisałam tytuł "zbyt mało bokser`kowy na miłość?"
W wyszukiwarce jak ktoś wpisze bokser, to Bilbo się wyświetla
Kapsel dziś zapłaciłam allegro 15,30, jeszcze raz dziękujemy za sponsoring:)
Ja nie wiem czy teraz dalej tam mogę coś poprawiać? Z tego co pamiętam to do 12godzin można. Jak chcecie naprawdę żebym coś poprawiała to proszę o konkretne wskazówki

Posted

[quote name='marta0731']Z tymi punktami to dla mnie czarna magia... nie mam pojęcia o co chodzi;) Co Kora wymyśliłaś?

A jak robiłam ogłoszenie na allegro, to specjalnie wpisałam tytuł "zbyt mało bokser`kowy na miłość?"
W wyszukiwarce jak ktoś wpisze bokser, to Bilbo się wyświetla
Kapsel dziś zapłaciłam allegro 15,30, jeszcze raz dziękujemy za sponsoring:)
Ja nie wiem czy teraz dalej tam mogę coś poprawiać? Z tego co pamiętam to do 12godzin można. Jak chcecie naprawdę żebym coś poprawiała to proszę o konkretne wskazówki[/QUOTE]

Ja to już wogóle nie wiem o co chodzi i nawet nie próbuje zgłębiać. I przestańcie mi dziękować, co to jest 15 zł względem tego że dzięki temu Bilbuś może znaleźć domek??? Sami powiedzcie to jest wielka szansa, może go ktoś wypatrzy, może pokocha? :loveu:

A wiecie, że BOKSIE WYGRAŁY W KRAKVECIE???? :multi::multi::multi:I przy tej okazji bardzo dziękujemy za oddanie na Fundację SOS Bokserom Waszych cennych głosików :loveu::loveu::loveu:

Posted

wiemy, wiemy :)
i fajnie się stało, że wygrały :D

ja nic nie myślałam. komóki dziś nie załądowałam

jutro piekę już ciasta, myślami już w porządkach... teraz weszłam na chwilę, chyba nie zdążę

Posted

[quote name='Kapsel']
A wiecie, że BOKSIE WYGRAŁY W KRAKVECIE???? :multi::multi::multi:I przy tej okazji bardzo dziękujemy za oddanie na Fundację SOS Bokserom Waszych cennych głosików :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Się glosowało to i wygrały:):):)

Posted

Ja pamiętam, jak Soema swojemu tymczasowiczowi nie mogła domku znaleźć.... i znalazł taki domek, że tylko zazdrościć! Z Bilbo też tak będzie na pewno! przecież to cudny chłopczyk jest i taka psia dobroć od niego bije :loveu:

Posted

kizi dziś powiedziano, że on do ludzi też jest nie zawsze miły, ale wiadomo, jak schronisko psy zmienia i nie mamy pewności co do tego, czy to prawda i czy taki sam będzie już poza kratami

Posted

[quote name='marta0731']Jeśli ma cokolwiek z boksera, a ma na pewno:cool3: to na pewno nie będzie to prawdą:shake:[/QUOTE]

na 100%, przecież w schronie to musi walczyć o miskę o wszystko. To zupełnie inne warunki, nie ma co porównywać :roll: