Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czekajcie
Kapsel, a co z ale gratką? ja tam jestem zalogowana,ale wyrożnionego tam nigdy nie robiłąm
to sponsorujesz, czy tylko to allegro?
czy poczekamy i po świętach może zaraz? albo w trakcie

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):
czekajcie
Kapsel, a co z ale gratką? ja tam jestem zalogowana,ale wyrożnionego tam nigdy nie robiłąm
to sponsorujesz, czy tylko to allegro?
czy poczekamy i po świętach może zaraz? albo w trakcie

Oczywiście że sponsoruję. Tak jak obiecałam, a kiedy to już Wy zadecydujcie :lol:

Posted

no to marta poda na om nr swojego konta i wysokość opłaty allegro
ja jakby co zrobię ale gratkę
ale może oarę dni odstępu chociaż? jak też wystawię na 14 dni, żeby nie kończyło się wszystko na raz, wszystkie szanse na raz. choć łatwij byłoby wszystko ogarnąć, pamiętałoby się łątwiej, kiedy trzeba wznawiać

może za bardzo kombinuję, sama nie wiem

Posted

kora78 napisał(a):
no to marta poda na om nr swojego konta i wysokość opłaty allegro
ja jakby co zrobię ale gratkę
ale może oarę dni odstępu chociaż? jak też wystawię na 14 dni, żeby nie kończyło się wszystko na raz, wszystkie szanse na raz. choć łatwij byłoby wszystko ogarnąć, pamiętałoby się łątwiej, kiedy trzeba wznawiać

może za bardzo kombinuję, sama nie wiem

Za allegro pieniązki wczoraj wieczorem przelałam, z tym że nie wiem jak w weekend banki pracują, czy Marta juz ma na koncie?
Jak zrobicie alegratkę to napiszcie ile za nią jak najdłuższy termin i na jakie konto, czy to samo, czyli Marty?

Posted

za alegratkę to na konto moje
bo ze swojego będę za to płącić. a tu czekać, aż mi marta da do ręki, lub rzeleje na moje konto. bez sensu
na moje
podam,jak zrobię to ogłoszenie, a ile kosztuje to pojęcia nie mam

mi się najlepiej wieczorami robi ogłoszenia,w spokoju pełnym
dam znać, jak zrobię

104 to dużo!! :)

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/181975-Buli-odrobinAE-astowaty-GRYZIONY-W-SCHRONIE-zbiera-na-utrzymanie-w-dt-JEDYNE-40zA?p=14308489#post14308489

ciotki, mój Buli- imię jakże podobne do Bilba ;) szuka ostatnie 40zł deklaracji, aby mógł się wybrać do domowego dt, gdzie trzeba zapłącić tylk o100zł za jedzonko miesięcznie dla niego. Dostaliśmy już kaganiec, bo tam jest obowiązek w kagańcu psiaka w parku prowadzać, zbieramy jednorazowe na kontrolę podstawową u weta i tylko te 40zł brakuje stałych, by mógł jechać. pomóżcie cosik, rzućcie grosik!

Posted

ja dziś już wysiadam
trochę spraw załatwiłam

aha. marta. mam robić wizytę w tym tyg dla Sigmy z SOS. zerknij. potrzebuję niańki na jakiś wieczór :D
odkłądam to od zeszłęgo tygodnia. w tym już muszę.podaj termin to jutro dzwonię i się z ludźmi umawiam

Posted

kora78 napisał(a):
ja dziś już wysiadam
trochę spraw załatwiłam

aha. marta. mam robić wizytę w tym tyg dla Sigmy z SOS. zerknij. potrzebuję niańki na jakiś wieczór :D
odkłądam to od zeszłęgo tygodnia. w tym już muszę.podaj termin to jutro dzwonię i się z ludźmi umawiam

Kora powiedz na pm co to za osoba. Moze ją znam.
JA miałam juz do czynienia z pewną nierzetelną PAnią z Wałbrzycha i żeby to nie była znów ona. Zobacz też na czarnych kwiatkach czy tej osoby nie ma.

Posted

kora78 napisał(a):

Zerknę, jak linka wyślesz...
Nic nie mówiłaś... To tatuś się nie zajmie?:eviltong:
Mów kiedy

Posted

tatuś musi mnie zawieźć przecież
chyba, że Ty autem tatusia? albo wspólnymi siłami jakoś :P
jakiego linka? na stronie sos masz sigmę przecież

a jak obejrzenia? ja nie wiem. nie wchodze tam
a telefonó zero :(

Posted

Nic nie wiedziałam, że szykuje się DS, :multi: a Soema chyba wyjechana jest i dlatego nikt nie napisał:niewiem:
ale na stronie SOS napisano, że Sigma źle się czuje :shake: więc nie wiem co dalej... Poproszę Agnezję może coś wie :loveu:

Posted

ja tam wolę zawsze pisać i się łudzić i mieć nadzieję, bo może taka zebrana od wszystkich nadzieja właśnie sprzyja pomyślnemu rozwojowi wypadkó :)
dziś tam dzwonię i się chyba na juutro umawiam. marta, jutro??

sory bilbuś za offy