kora78 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 czekajcie Kapsel, a co z ale gratką? ja tam jestem zalogowana,ale wyrożnionego tam nigdy nie robiłąm to sponsorujesz, czy tylko to allegro? czy poczekamy i po świętach może zaraz? albo w trakcie Quote
Kapsel Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 kora78 napisał(a):czekajcie Kapsel, a co z ale gratką? ja tam jestem zalogowana,ale wyrożnionego tam nigdy nie robiłąm to sponsorujesz, czy tylko to allegro? czy poczekamy i po świętach może zaraz? albo w trakcie Oczywiście że sponsoruję. Tak jak obiecałam, a kiedy to już Wy zadecydujcie :lol: Quote
kora78 Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 no to marta poda na om nr swojego konta i wysokość opłaty allegro ja jakby co zrobię ale gratkę ale może oarę dni odstępu chociaż? jak też wystawię na 14 dni, żeby nie kończyło się wszystko na raz, wszystkie szanse na raz. choć łatwij byłoby wszystko ogarnąć, pamiętałoby się łątwiej, kiedy trzeba wznawiać może za bardzo kombinuję, sama nie wiem Quote
Kapsel Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 kora78 napisał(a):no to marta poda na om nr swojego konta i wysokość opłaty allegro ja jakby co zrobię ale gratkę ale może oarę dni odstępu chociaż? jak też wystawię na 14 dni, żeby nie kończyło się wszystko na raz, wszystkie szanse na raz. choć łatwij byłoby wszystko ogarnąć, pamiętałoby się łątwiej, kiedy trzeba wznawiać może za bardzo kombinuję, sama nie wiem Za allegro pieniązki wczoraj wieczorem przelałam, z tym że nie wiem jak w weekend banki pracują, czy Marta juz ma na koncie? Jak zrobicie alegratkę to napiszcie ile za nią jak najdłuższy termin i na jakie konto, czy to samo, czyli Marty? Quote
marta0731 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Jak dla Kory to pewnie na konto moje;) Jak pieniążki dojdą to na pewno dam znać Quote
marta0731 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Chociaż Kora założyła wreszcie konto internetowe, to może będzie chciała na swoje...;) Sama się wypowie No i ile, bo ona bedzie robić, ja nie mam pojęcia Quote
kora78 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 za alegratkę to na konto moje bo ze swojego będę za to płącić. a tu czekać, aż mi marta da do ręki, lub rzeleje na moje konto. bez sensu na moje podam,jak zrobię to ogłoszenie, a ile kosztuje to pojęcia nie mam mi się najlepiej wieczorami robi ogłoszenia,w spokoju pełnym dam znać, jak zrobię 104 to dużo!! :) Quote
kora78 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/181975-Buli-odrobinAE-astowaty-GRYZIONY-W-SCHRONIE-zbiera-na-utrzymanie-w-dt-JEDYNE-40zA?p=14308489#post14308489 ciotki, mój Buli- imię jakże podobne do Bilba ;) szuka ostatnie 40zł deklaracji, aby mógł się wybrać do domowego dt, gdzie trzeba zapłącić tylk o100zł za jedzonko miesięcznie dla niego. Dostaliśmy już kaganiec, bo tam jest obowiązek w kagańcu psiaka w parku prowadzać, zbieramy jednorazowe na kontrolę podstawową u weta i tylko te 40zł brakuje stałych, by mógł jechać. pomóżcie cosik, rzućcie grosik! Quote
marta0731 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Kapsel doszła wpłata od Ciebie za allegro 15zł Dziękuję raz jeszcze:) Liczba obejrzeń rośnie (212) oby coś zaowocowały Quote
kora78 Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 ja dziś już wysiadam trochę spraw załatwiłam aha. marta. mam robić wizytę w tym tyg dla Sigmy z SOS. zerknij. potrzebuję niańki na jakiś wieczór :D odkłądam to od zeszłęgo tygodnia. w tym już muszę.podaj termin to jutro dzwonię i się z ludźmi umawiam Quote
kizimizi Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 kora78 napisał(a):ja dziś już wysiadam trochę spraw załatwiłam aha. marta. mam robić wizytę w tym tyg dla Sigmy z SOS. zerknij. potrzebuję niańki na jakiś wieczór :D odkłądam to od zeszłęgo tygodnia. w tym już muszę.podaj termin to jutro dzwonię i się z ludźmi umawiam Kora powiedz na pm co to za osoba. Moze ją znam. JA miałam juz do czynienia z pewną nierzetelną PAnią z Wałbrzycha i żeby to nie była znów ona. Zobacz też na czarnych kwiatkach czy tej osoby nie ma. Quote
kizimizi Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Przypominam o kosmetykowym bazarku na nasze psiaczki. Ostatnie dwa dni wiec tniemy ceny: http://www.dogomania.pl/threads/182187-super-kosmetyki-na-prezenty-i-nie-tylko-znane-marki-WYPRZEDAA-koniec-kwietnia Quote
Kapsel Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Bilbuś i jak tam twoje wyświetlenia na allegro? Pyta się ktoś o ciebie? :razz::razz::razz: Quote
marta0731 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 kora78 napisał(a): aha. marta. mam robić wizytę w tym tyg dla Sigmy z SOS. zerknij. potrzebuję niańki na jakiś wieczór :D odkłądam to od zeszłęgo tygodnia. w tym już muszę.podaj termin to jutro dzwonię i się z ludźmi umawiam Zerknę, jak linka wyślesz... Nic nie mówiłaś... To tatuś się nie zajmie?:eviltong: Mów kiedy Quote
kora78 Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 tatuś musi mnie zawieźć przecież chyba, że Ty autem tatusia? albo wspólnymi siłami jakoś :P jakiego linka? na stronie sos masz sigmę przecież a jak obejrzenia? ja nie wiem. nie wchodze tam a telefonó zero :( Quote
Kapsel Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='marta0731']Zerknę, jak linka wyślesz... Nic nie mówiłaś... To tatuś się nie zajmie?:eviltong: Mów kiedy Tutaj tez jest wątek boksi http://www.dogomania.pl/threads/181754-Wychudzona-bokserka-psi-szkielet-OstrA-w-Wlkp?p=14291176#post14291176 Quote
kora78 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 dzięki Kapsel :) ale czemu tam nicv nie ma o potencjalnym ds? tajemnica? mam się nie odzywać? Quote
Kapsel Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Nic nie wiedziałam, że szykuje się DS, :multi: a Soema chyba wyjechana jest i dlatego nikt nie napisał:niewiem: ale na stronie SOS napisano, że Sigma źle się czuje :shake: więc nie wiem co dalej... Poproszę Agnezję może coś wie :loveu: Quote
Agnezia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Pewnie dziewczyny nie chcą zapeszyć :) Lepiej się cieszyć jak się okaże że domek jest, niż być rozczarowanym jeśli z jakiegoś powodu by nie wyszło..... Quote
kora78 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 ja tam wolę zawsze pisać i się łudzić i mieć nadzieję, bo może taka zebrana od wszystkich nadzieja właśnie sprzyja pomyślnemu rozwojowi wypadkó :) dziś tam dzwonię i się chyba na juutro umawiam. marta, jutro?? sory bilbuś za offy Quote
Recommended Posts