Kapsel Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 kora78 napisał(a):jutro sekkmet dzwoni sie umowic na sobote :) Tylko niech aparat ze sobą weźmie :cool3: Quote
kora78 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 dzwonil dzis do mnie pan U. ze jednak paiery do niego nie dotarly i prosi o kopie sekkmet jeszcze nie dzwonila sie umowic pan zaprasza Quote
kora78 Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Aleksandra Bytom napisał(a):a sekkment ma tam być kiedy? w sob lub niedz. nie pamietam dokladnie, a pm usunelam... Quote
Aleksandra Bytom Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 dziś jest piątek wieczór,powinna już chyba zadzwonić i się umówić :) Quote
kora78 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 nie wiem nic, nie mam zadnych wiesci jutro dopytam u zrodla Quote
Aleksandra Bytom Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ja nie chciałam nic krakać ale Bilbuś już w DS tyle czasu,bez wizyty przedadopcyjnej,teraz też już chyba ma być druga czy trzecia poadopcyjna i cisza,ja nie twierdze że Bilbo ma tam źle bo pewnie tak nie jest ale nowy domek może nas/was wziąść za niepoważnych takie ciągle gadanie o tej wizycie,oni zapraszają a nikogo nie ma,może tym razem się udało,nie może nikt zadzwonić do sakkment? Quote
kora78 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 ja tel do sekkmet nie mam pisalam kilka razy w ostatnich dniach bilbo mial te wizyte przedadopcyjna wreszcie wtedy zrobiona. psa wiozl paptiakole, ludzie nie jechali na sam hotel po niego i nikt nie mogl ich ocenic. wiec byla wizyta, jak sie nalezy :) jutro zadzwonie do pana U i zapytam,czy sekkmet dzwonila i czy byla w ogole Quote
kora78 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 sekkmet nie zrobila wizyty, bo tel, na jaki dzwonila byl wciaz poza zasiegiem znam to, dzwonie wtedy na drugi nr panstwa U. musismy wiec szukac kogos innego na wizyte w Szprotawie. pomozcie Quote
Aleksandra Bytom Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 może wejdź na mape pomocy dogo,tam jest to też na rejony podzielone więc będzie łatwiej kogoś znaleźć,ja nawet nie wiem gdzie jest ta szprotawa Quote
Aleksandra Bytom Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 jakie to jest województwo bo ciemna masa z geografii jestem od maleńkości Quote
kora78 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 w google sa mapy :) kilkadziesiat km od zielonej gory, woj lubuskie. lub juz jako dolnoslaskie sie liczy trzeba szukac z zielonej gory lub boleslawca, zgorzelca ja teraz nie moge zukac, prosze pomozcie Quote
Aleksandra Bytom Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 znalazłam nazwa użytkownika bambino ale nie znalazłam odpowiednika na dogomanii Quote
kora78 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 wieczorem zaloze osobny watek w dziale dolnoslaskie,ze szukamy na wizyte w szprotawie. wtedy, jak szukalam to tez byl problem, pamietacie. nikt tam z dogo nie mieszka. musi byc ktos z autem, za benzyne mu oddamy. musi tam pojechac ktos. bilbo ma 600zl to kasa na benzyne bedzie, ale wiadomo,ze jak najmniej, bo na kase masa psow na dogo czeka. na watku boleslawieckim trzeba napisac z bambino wiec nic nie wymyslimy.. a nie ma tam jego nr tel?? Quote
kora78 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 tak, dziekuje za pm :) ale bambino mieszka 100km od szprotawy napisalam do dorota k., z boleslawca. ma 30km tam mobilna jest zapytalam, ona pracuje, da odp pozniej wiec. pisalam,ze za benzyne placimy Quote
kora78 Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 wyslalam pm do ona03, narajonej :D przez Kapselka ale nie mam odp, a ona byla na dogo od tej pory dzwonilam wczoraj do pana U i mowilam,ze bedzie nowa, obca osoba na wizycie i sie odezwie wczoraj lub dzisiaj wyslalam te papiery, o tym tez wspomnialam dorota k. moze jechac na te wizyte, ale tylko w niedziele. odmowilam juz, skoro ona03 moze jechac wczesniej :) Quote
wykrywka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Aleksandra Bytom napisał(a):może wejdź na mape pomocy dogo,tam jest to też na rejony podzielone więc będzie łatwiej kogoś znaleźć,ja nawet nie wiem gdzie jest ta szprotawa Aleksandra Bytom nie wiesz gdzie leży Szprotawa :hmmmm:, ... niedobrze. Tak na marginesie, ja urodziłam się w Szprotawie, tak mam napisane w dowodzie osobistym :evil_lol:. Gdy przyszedł moment rozwiązania u mojej mamy okazało się, że w szpitalu w Zielonej Górze nie ma miejsca, wożono nas po okolicznych miejscowościach, by za trzecią próbą wylądować właśnie w Szprotawie.Takie to były czasy ... . Drugi i ostatni raz byłam w tym mieście gdy potrzebny był z USC wypis z aktu urodzenia :oops:. Przykro mi, że nie mogę pomóc w wizycie poadopcyjnej, ale jestem niezmotoryzowana i mimo, iż nie jest to strasznie daleko - to stanowi problem. Quote
Aleksandra Bytom Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 oj to podpadłam hehe :evil_lol: Quote
kora78 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 wykrywko, no popatrz... tak blisko... :) ona03 nie odpisala do dzis, co z ta wizyta, podalam jej wczesniej wszystkie dane. wyslalam dzis ponaglenie wyslalam tez awaryjna prosbe ponowna do dorota k. czy jednak moze jutro, bo dorota moze tylk ow niedziele. wczesniej sie zgodzila, ale jej odmowilam,bo miala jechac ona03. i znow mowilam panu u. ze 1-2 dni bedzie ktos dzwonil i sie umawial i znow na idiote wyszlam :( Quote
Kapsel Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='kora78']wykrywko, no popatrz... tak blisko... :) ona03 nie odpisala do dzis, co z ta wizyta, podalam jej wczesniej wszystkie dane. wyslalam dzis ponaglenie wyslalam tez awaryjna prosbe ponowna do dorota k. czy jednak moze jutro, bo dorota moze tylk ow niedziele. wczesniej sie zgodzila, ale jej odmowilam,bo miala jechac ona03. i znow mowilam panu u. ze 1-2 dni bedzie ktos dzwonil i sie umawial i znow na idiote wyszlam :([/QUOTE] Kurcze pieczone, co jest???? Nie można tak robić, albo ktos się zgadza robić wizytę, albo od razu mówi że nie. Kora bardzo współczuję, bo co sobie Pan o Tobie pomyśli? Brak słów! Quote
marta0731 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Może Pan jest normalny i wyrozumiały... Na dogo czasem ciężko coś dograć, to jednak w większości tylko kontakt internetowy... Dobrze by było, jakby jutro wreszcie Dorota mogła pojechać Quote
Recommended Posts