Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

skoro znalezli ogloszenie w necie to pewnie i maila maja i foty realnie mogliby wyslac, ale nie wiem, jak stoja z aparatem

zbieram sie wlasnie niedlugo dzwonic

papierow nadal nie mam. chyba wysle im swoje, bo nie moga tak zyc z psem bez zaswiadczenia o szczepieniu...

Posted

papryka napisał(a):
AnnA prosila o przeslanie jej linka z watkiem Bilbo bo gdzies zagubila, a ja nie moge jej znalezc wiec Cioteczki podeslijcie jej link jak mozecie

przeslalam teraz
z goraco prosba o niewplacanie kasy!!

• 2 weeks later...
Posted

dzwonilam przed chwilka do Bilbusia, ponoc bardzo ladnie przytyl i juz bym go nie poznala :)
lata sobie bez smyczy, codzienie robia po 7km spacerkow, tam na lotnisku
do psow jest grzeczny na ulicy!!!
jak co 3 dni na wies jezdzi to tez sie ma dobrze, niedawno zaczal obszczekiwac ludzi przez plot, do niedawna tego nie robil. skacze spokojnie plot 120cm, ale jest pod nadzorem i jak juz wyskoczy to szybko wraca. ulicy tam nie ma,zeby mogl wpasc pod auto.
malo wody pije, dostaje tez mleko :(
nie chce jesc suchego, a rozne probowali. woli gotowane

no i zapomnialam chyba to ostatnim razem napiosac- BILBO zostal ROKIM

papiery ze schronu, jakie wyslalalm,jeszcze do pana nie dotarly. ale on jest w rozjazdach i mogl przeoczyc, sprawdzi dokladnie skrzynke. jakby co ja mam ksera to wysle. tylko,ze naklejk iz czipem przepadly :( bedzie tylko nr skserowany na papierach ze schroniska.

bede musiala w wekend jechac do schronu rozliczyc sie z papierami Czacziego, mixa sznaucera olbrzyma, jaki pojechal 3 dni temu do sylwiaso ode mnie, wiec dokoncze z tymi papierami Bilbo.

sekkmet jeszcze do pana nie dzwonila, ale on zaprasza na wizyte, mowil,ze niebawem fotki wysle Bilbucha.

Posted

A te dowody "fotki" to kiedy Ci wyślą? ;)
Dobrze że za tym płotem nasz "skoczek" nie ma niebezpieczeństw... no i ponoć go pilnują...? Czy na pewno?
Nie mogę się doczekać wizyty poadopcyjnej

Ciekawe jak wygląda zaokrąglony Bilbuś :)