sylwiaso Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 I "lasek brzozowy "czeka na wiesci o Bilbuńku!!!!!!!!!!!!!!!!!I myślimy o Montim z całego serca!!! Quote
marta0731 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Kora już nowy tydzień, możesz dzwonić ;) Quote
kora78 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 probowaam sie dzis popoludniu dodzwonic do nowych wlascicieli Bilbo, ale jeden tel nie odpowiadal, a drugi byl wylaczony po "na wspolnej" sprobuje znow :) Quote
marta0731 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 kora78 napisał(a):probowaam sie dzis popoludniu dodzwonic do nowych wlascicieli Bilbo, ale jeden tel nie odpowiadal, a drugi byl wylaczony po "na wspolnej" sprobuje znow :) tym razem wybaczam, bo sama byłam swiadkiem ;) Pewnie byli na dłuuuuuugim spacerku :) Quote
Kapsel Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Albo oglądali "na wspólnej" i tel wyłączyli, żeby im nie przeszkadzać :-D Quote
kora78 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 hheee dodzwonilam sie do pana U, ale wciaz przerywalo, ze sie nic powiedziec nie dalo. rozlaczylismy sie. pewnie sa na wsi znow :) jutro sprobuje znow Quote
kora78 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 pan U dzis sam do mnie zadzwonil bilbo sie bardzo podba. pan mowi,ze juz bym go nie poznala dostaje co 2 dni jajko na siersc... chodzi ladnie na smyczy na spacerki, lubi dzieci, psow nie zaczepia. ma kocyk swoj w domu. sa wszyscy raz w miescie, raz na wsi. on zle u nich nie ma i sa bardzo szczesliwi, ze maja bilbo. rano przed wyjsciem pana do pracy bilbo ma 30-40 min spacerku i sniadanko. niechetnie je suche, woli gotowane. czeam na list od Adama z umowa i wysylam im papiery bilbo mowilam,ze trzeba isc go odrobaczyc teraz koniecznie. po schronisku, po hotelu, po wachaniu obcych kupek. niedlugo mi pan wysle fotki i go nie poznam :) tak mowil :) Quote
Kapsel Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 kora78 napisał(a):pan U dzis sam do mnie zadzwonil bilbo sie bardzo podba. pan mowi,ze juz bym go nie poznala dostaje co 2 dni jajko na siersc... chodzi ladnie na smyczy na spacerki, lubi dzieci, psow nie zaczepia. ma kocyk swoj w domu. sa wszyscy raz w miescie, raz na wsi. on zle u nich nie ma i sa bardzo szczesliwi, ze maja bilbo. rano przed wyjsciem pana do pracy bilbo ma 30-40 min spacerku i sniadanko. niechetnie je suche, woli gotowane. czeam na list od Adama z umowa i wysylam im papiery bilbo mowilam,ze trzeba isc go odrobaczyc teraz koniecznie. po schronisku, po hotelu, po wachaniu obcych kupek. niedlugo mi pan wysle fotki i go nie poznam :) tak mowil :) Cudowne wiadomości Kora, cudowne :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
marta0731 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 kora78 napisał(a): on zle u nich nie ma i sa bardzo szczesliwi, ze maja bilbo niedlugo mi pan wysle fotki i go nie poznam :) tak mowil :) Co to znaczy że źle u nich nie ma? Myślę, że ma super:multi: Oj czekamy na fotki, by nie poznać Bilbusia:loveu:;) Quote
andegawenka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 marta0731 napisał(a):Co to znaczy że źle u nich nie ma? Myślę, że ma super:multi: Oj czekamy na fotki, by nie poznać Bilbusia:loveu:;) Obiecane....czekamy...;) Quote
Szarotka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 A jest szansa na po adaptacyjna wizyte ?? Quote
kora78 Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 marta0731 napisał(a):Co to znaczy że źle u nich nie ma? Myślę, że ma super:multi: Oj czekamy na fotki, by nie poznać Bilbusia:loveu:;) ten pan zawsze powtarza, ze u niego pies zle nie ma :) poadopcyjna na pewno da sie zrobic. ludzie sa zyczliwi. ale moze za jakis miesiac, ok? Quote
marta0731 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 kora78 napisał(a):ten pan zawsze powtarza, ze u niego pies zle nie ma :) poadopcyjna na pewno da sie zrobic. ludzie sa zyczliwi. ale moze za jakis miesiac, ok? No pewnie, przecież Bilbo musi się wdrożyć w codzienne życie, i państwo też muszą przywyknąć że on już jest jakby był od zawsze Wtedy wizyta ukaże ich normalne warunki i życie Quote
sylwiaso Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 My tez czekamy na fotki i bardzo się cieszymy że Bilbusiek szczęśliwy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kora78 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 dzis- jutro powinna sylwia miec uregulowane wszelkie oplaty zwiazane z bilbo juz prawe 2 tyg, jak bilbo w nowym domu zrobimy niedlugo poadopcyjna i ustalmy, co z kaska po boksiaku nadal nie ma konkretnych propozycji, wg jakiej ideii bedziemy rozdzielac... jesli wplacajacy nie beda sobie zyczyli zwrotow to moze chociaz niech deklarowicze sie wypowiedza, czy kasa idzie na inne, czy wraca do kieszeni?? Quote
OLUTKA55 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 mysle ze nie brakuje potrzebujacych Quote
magenka1 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 ja nie życzę sobie żadnych zwrotów :) jeśli chodzi na kogo to jak uważacie Quote
marta0731 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Moja kasa nie wraca na pewno, nie chcę jej widzieć!:mad:;) Quote
Nes2009 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/193217-Karmiący-szkielet...-już-nawet-nie-prosi-o-pomoc... zobaczcie, to jakiś horror:( Quote
kora78 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 nadal nie mam papierow0 umowy, jaka podpisywala pani U z paptikole. gdy dostane- podpisuje i wysylam razem z papierami bilbo wreszcie hotelik bilbo oplacony :) spokoj na duszy Quote
andegawenka Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Nes2009 napisał(a):http://www.dogomania.pl/threads/193217-Karmiący-szkielet...-już-nawet-nie-prosi-o-pomoc... zobaczcie, to jakiś horror:( Nes to się da oglądać? kora78 napisał(a):nadal nie mam papierow0 umowy, jaka podpisywala pani U z paptikole. gdy dostane- podpisuje i wysylam razem z papierami bilbo wreszcie hotelik bilbo oplacony :) spokoj na duszy Ja nie dostałam papierów adopcyjnych na swojego a 3 m. minęło....Potrzebne do czegoś? Quote
marta0731 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 andegawenka napisał(a):Nes to się da oglądać? Ja nie dostałam papierów adopcyjnych na swojego a 3 m. minęło....Potrzebne do czegoś? Najważniejsze, że Bilbuś szczęśliwy :) Papiery to przy okazji Ale z tego co wiem - Kora musi zawsze pokazywać u nas w schronie, że jak jakiegoś psa jej wydają na nią, to ma być jakiś dowód, że nie jest tak, że nie wiadomo co się z nim dzieje, tylko że wyciąga go i szuka domu, i znajduje Wtedy się łatwiej na przyszłość ze schronem współpracuje... Quote
kora78 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 mialam el adopcjyjny w sprawie Bilbo :) z jakiegos ogloszenia starego odeslalam pana na strone Sos i Bwp. podajac dokladne adresy. kolejny boksiu moze domek znajdzie :) Quote
Recommended Posts