Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysza2 napisał(a):
Cieszę się że Bilbuś w domku grzeczny. Niech mu tylko nie przyjdzie do głowy warczeć znowu na panią. Niech mu się wiedzie:)

no wlasnie, pani powiedziala, ze nic dziwnego, ze na nia nawarczal :) dobrze, ze sie nie zrazila i jeszcze sobie poprawnie wytlumaczyla :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i następna iskiereczka w domu, jak ja kocham takie zakończenia, jeśli moje skromnie 5 zł to niech będzie przeznaczone na następna bidę nie chcę żadnych zwrotów w sumie to tylko wyszło za dwa miesiące

Posted

a mam pytanko, czy ta wizyte w ds w koncu ktos zrobil? Kto jest stamtad z okolicy?

Bilbo, nie warzc na swoje Pania i badz grzeczny chlopie, bo twoje deklaracje ida na inna bide wiec masz znow 0 na koncie;) A trak serio to poczekajcie ejszcze z tymi deklaracjami az pies sie zadomowi dobrze

Posted

I na pana przypadkiem nie warcz, jak w końcu przyjdzie do domu ;)

Mojej wpłaty oczywiście nie chcę widzieć z powrotem...
Poczekajmy jeszcze, coś wymyślimy...

Bilbusiu jesteś wreszcie u siebie...........
Tobie się uda na pewno!

Posted

[quote name='kora78']albo jeszcze cos wymyslilam.
zostalo jakby na 2 mce hotelu i jakis transport. moze wezmy za to innego bokseropodobnego z jakiegokolwiek schronu? zbyt malo rasowego tez, jak na boksia??

jest jakis taki na stronie sos, w dodatku chyba 3lapek...
A u mnie taki....

Jeszcze bez wątku... Urząd chce go wysłać do schronu najdalej za tydzień :(

Posted

ja osobiscie chcialabym, jesli juz z tej opcji korzystac- to chcialabym wycoagac psa, ktory w schronie jest co najmniej od zimy. zeby drugiej zimy nie musial juz tam marznac. ale go tego fajny bylby hotel z kojcami wewnetrznymi tez.

Posted

och... nie chce Was nękać z Czakuniem, bo wiem że boksiowych pełno teraz marznie... ale myśl o zimie mnie dobija... To może zajrzyjcie do Niego, podnieście go trochę, bo narazie beznadziejna cisza u niego :( na full ogłoszeń ani jednego telefonu :(
Kora sorry, wiem że nie chciałaś tu takich wpisów właśnie, ale nie mogę się poddać ;) może jest jeszcze dla niego szansa...

A ten biały cuuudny. On jest jakiegoś urzędu?

Posted

[quote name='tayga']A u mnie taki....

Jeszcze bez wątku... Urząd chce go wysłać do schronu najdalej za tydzień :(

Tayga skąd ten pies u Was?
Zobaczcie czy to nie ten sam ?

Piszę już Pw, żeby nie zaśmiecać wątku.

Bilbo powodzenia w nowym domku.

Posted

wykrywko!!!! Ten sam na bank!!!!
Został znaleziony na ulicy w Gubinie, biegał za dziećmi. To miało miejsce 1 września. Szukałam właściciela przez lokalne media, ale nie znalazłam.
Psiak jest grzeczny, posłuszny, zna komendy (siad, łapka, zostań)...
Przebywa w kojcu interwencyjnym Urzędu Miasta. Wybłagałam dla niego dwa tygodnie... ma czas do przyszłego czwartku, potem schron. A ja nie mam gdzie go "schować".

Posted

To się z wykrywką zdublowałyśmy pięknie :)
Jak porzucony to :mad:, a jak zgubiony... JAK MOZNA ZGUBIĆ PSA??? I to taki kawał od domu... i jeszcze nie podjąć próby szukania. O psie wie Urząd, Straż Miejska, gazeta, Policja... Nikt nawet nie zapytał.