kora78 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Mysza2 napisał(a):Cieszę się że Bilbuś w domku grzeczny. Niech mu tylko nie przyjdzie do głowy warczeć znowu na panią. Niech mu się wiedzie:) no wlasnie, pani powiedziala, ze nic dziwnego, ze na nia nawarczal :) dobrze, ze sie nie zrazila i jeszcze sobie poprawnie wytlumaczyla :) Quote
sylwiaso Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Bilbuniu!!!!!!!!!!!ciocia Sylwia myśli o Tobie BARDZO,BARDZO się cieszę że już jesteś w swoim domku!!!!!!!!!!:multi: Quote
Jusia&Szila Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 no ja mam takiego bokserkowego, wiem ze nie chcesz tu konkretnych przypadkow... ale on taki podobny z wygladu... hehe i ja bym cos tam dolozyla, bo spac nie moge prze niego... Quote
Agnezia Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Pewnie znajduję się w Twojej sygnaturce?? ;) Quote
Jusia&Szila Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Agnezia napisał(a):Pewnie znajduję się w Twojej sygnaturce?? ;) no ale czy ON nie jest piekny??? Quote
Szarotka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 To moze wezmy takiego co spac nie daje......... Quote
magenka1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 i następna iskiereczka w domu, jak ja kocham takie zakończenia, jeśli moje skromnie 5 zł to niech będzie przeznaczone na następna bidę nie chcę żadnych zwrotów w sumie to tylko wyszło za dwa miesiące Quote
kizimizi Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 a mam pytanko, czy ta wizyte w ds w koncu ktos zrobil? Kto jest stamtad z okolicy? Bilbo, nie warzc na swoje Pania i badz grzeczny chlopie, bo twoje deklaracje ida na inna bide wiec masz znow 0 na koncie;) A trak serio to poczekajcie ejszcze z tymi deklaracjami az pies sie zadomowi dobrze Quote
Mika31 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 gratuluje maluszku domku trzymam kciuki za ciebie Quote
marta0731 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 I na pana przypadkiem nie warcz, jak w końcu przyjdzie do domu ;) Mojej wpłaty oczywiście nie chcę widzieć z powrotem... Poczekajmy jeszcze, coś wymyślimy... Bilbusiu jesteś wreszcie u siebie........... Tobie się uda na pewno! Quote
tayga Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='kora78']albo jeszcze cos wymyslilam. zostalo jakby na 2 mce hotelu i jakis transport. moze wezmy za to innego bokseropodobnego z jakiegokolwiek schronu? zbyt malo rasowego tez, jak na boksia?? jest jakis taki na stronie sos, w dodatku chyba 3lapek... A u mnie taki.... Jeszcze bez wątku... Urząd chce go wysłać do schronu najdalej za tydzień :( Quote
kora78 Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 ja osobiscie chcialabym, jesli juz z tej opcji korzystac- to chcialabym wycoagac psa, ktory w schronie jest co najmniej od zimy. zeby drugiej zimy nie musial juz tam marznac. ale go tego fajny bylby hotel z kojcami wewnetrznymi tez. Quote
Shania Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Bilbusiu bry wieczór i nocki dobrej/zaglądam:) Quote
Maruda666 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Szarotka napisał(a):To moze wezmy takiego co spac nie daje......... Podpisuję sie pod tym :) Quote
Jusia&Szila Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 och... nie chce Was nękać z Czakuniem, bo wiem że boksiowych pełno teraz marznie... ale myśl o zimie mnie dobija... To może zajrzyjcie do Niego, podnieście go trochę, bo narazie beznadziejna cisza u niego :( na full ogłoszeń ani jednego telefonu :( Kora sorry, wiem że nie chciałaś tu takich wpisów właśnie, ale nie mogę się poddać ;) może jest jeszcze dla niego szansa... A ten biały cuuudny. On jest jakiegoś urzędu? Quote
Jusia&Szila Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/187948-Czako-starszy-pr%C4%99gowany-panicz-w-schronisku......dlugo-tak-nie-pozyje-zbyt-delikatny. Quote
andegawenka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='Jusia&Szila']http://www.dogomania.pl/threads/187948-Czako-starszy-pr%C4%99gowany-panicz-w-schronisku......dlugo-tak-nie-pozyje-zbyt-delikatny. Prawie taki jak Bilbo....nie ma końca:shake:. Quote
wykrywka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='tayga']A u mnie taki.... Jeszcze bez wątku... Urząd chce go wysłać do schronu najdalej za tydzień :( Tayga skąd ten pies u Was? Zobaczcie czy to nie ten sam ? Piszę już Pw, żeby nie zaśmiecać wątku. Bilbo powodzenia w nowym domku. Quote
tayga Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 wykrywko!!!! Ten sam na bank!!!! Został znaleziony na ulicy w Gubinie, biegał za dziećmi. To miało miejsce 1 września. Szukałam właściciela przez lokalne media, ale nie znalazłam. Psiak jest grzeczny, posłuszny, zna komendy (siad, łapka, zostań)... Przebywa w kojcu interwencyjnym Urzędu Miasta. Wybłagałam dla niego dwa tygodnie... ma czas do przyszłego czwartku, potem schron. A ja nie mam gdzie go "schować". Quote
Mysza2 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Wykrywko, napiszcie o co chodzi z tym psem? Nie trzymajcie w niepewności. Zginął komuś? Quote
wykrywka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Pies jest z naszego schroniska, Tayga powiadomiona, schronisko również. http://www.dogomania.pl/threads/174329-Zielonog%C3%B3rskie-Schronisko-Dla-Bezdomnych-Zwierz%C4%85t-200-zwierzak%C3%B3w-czeka-na-dom!!!/page9 Tutaj są opisane problemy z nim: http://www.dogomania.pl/threads/188395-Pies-ze-schroniska-ugryz%C5%82-drugi-raz...poszukiwany-behawiorysta. Wyjaśniamy zagubiony czy porzucony :mad:. Quote
tayga Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Psiak przebywał w schronisku w Zielonej Górze, jakiś czas temu został adoptowany, wrócił z adopcji, po czym pojechał do Niemiec, do Cottbus. Nie wiem dlaczego został znaleziony u mnie. Schronisko już powiadomione (wiem od wykrywki), właściciel ustalany. http://www.dogomania.pl/threads/174329-Zielonogórskie-Schronisko-Dla-Bezdomnych-Zwierząt-200-zwierzaków-czeka-na-dom!!!?p=15346926#post15346926 Quote
tayga Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 To się z wykrywką zdublowałyśmy pięknie :) Jak porzucony to :mad:, a jak zgubiony... JAK MOZNA ZGUBIĆ PSA??? I to taki kawał od domu... i jeszcze nie podjąć próby szukania. O psie wie Urząd, Straż Miejska, gazeta, Policja... Nikt nawet nie zapytał. Quote
Recommended Posts