Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kapsel']To czekamy cierpliwie na telefon Pana.
Kora dowiedziałaś się kto tego nowego boksia zabiera?[/QUOTE]

BwP
wszystko wiem i wkurza mnie takie cos!!!!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KOLEJNE WPLATY: AnnA 10,00, MARUDA666 30,00, TRZYMAM KCIUKI ZA BILBUSIA:) DZISIAJ ROZMAWIALAM Z SYLWIA I POWIEDZIALA ZE JAK PAN ZDECYDUJE SIE ZAADOPTOWAC BILBUSIA TO ZA TE KILKA DNI NIE BEDZIE CHCIALA PIENIAZKOW ZA HOTELIK:))))) DZIEKUJEMY SYLWIO ZA DOBRE SERDUCHO:)

Posted

dzwonilam przed chwila do tego pana
bo na watku kudlacza bingo pisalo,ze papatiakole bedzie do wrocka jechal za pare dni, to chcialam pana zapyatc,czy z wrocka moglby bilbo odebrac

i tak. pan sie zdecydowanie nie rozmyslil z bilbo! do konca tyg postara sie go odebrac. ale na ten tydzien nie ma trasy na warszawe,- bo mialby lodz po drodze. kolega jego gdzies tam pojechal i w pt bedzie w koninie i pan pyta,czy tam go na pt mozemy dowiezc

dzwonilam do papatiakole i on niestey nie jedzie do wrocka i w ogole wyjezdza za granice i w pt go nie ma! wiezie do gorzowa 4 psy i bilbo juz sie nie zmiesci. a z transportowych osob tylko ppati jest z okolicy

szukamy wiec na piatek transportu- lowicz- konin. ew moze sylwia go do lodzi dowwiezie i szukamy wtedy- lodz- konin na piatek

Posted

pan dzwonil
pan pokryje koszty transportu do 200zl i oferuje jeszcze cos za Bilbo, ze nam za hotel zwroci albo cos. wskaze mu jakiegos psiaka, jakiego moze wspomoc i tyle.

dzwonie do Adama, bo pan pokryje moszta tranportu do wroclawia nawet i z wrocka juz ma kolege zbliskiego, co po Bilbo dojedzie i poczeka u niego 2 dni, az pan wroci. bo pan Bilbo znow jutro o 6rano wyjezdza na 3 dni. wraca w czwartek. ale Adam juz w pt wyjezdza za granice i bilbo nie bedzie mogl wiezc

ale zamieszanie.zaraz dopisze,co ustalilam

Posted

[quote name='kora78']dzwonilam przed chwila do tego pana
bo na watku kudlacza bingo pisalo,ze papatiakole bedzie do wrocka jechal za pare dni, to chcialam pana zapyatc,czy z wrocka moglby bilbo odebrac

i tak. pan sie zdecydowanie nie rozmyslil z bilbo! do konca tyg postara sie go odebrac. ale na ten tydzien nie ma trasy na warszawe,- bo mialby lodz po drodze. kolega jego gdzies tam pojechal i w pt bedzie w koninie i pan pyta,czy tam go na pt mozemy dowiezc

dzwonilam do papatiakole i on niestey nie jedzie do wrocka i w ogole wyjezdza za granice i w pt go nie ma! wiezie do gorzowa 4 psy i bilbo juz sie nie zmiesci. a z transportowych osob tylko ppati jest z okolicy

szukamy wiec na piatek transportu- lowicz- konin. ew moze sylwia go do lodzi dowwiezie i szukamy wtedy- lodz- konin na piatek[/QUOTE]

super wiadomosc:) dobrze ze kolejna psia bida znajdzie domek:) dajcie znac dziewczyny co z pieniazkami ktore mam na koncie:)

Posted

Adam pojedzie najpewniej w srode. we wrocku chce byc z samego rana z Bilbo. zaraz wysylam nowemu panu Bilbo nr tel do Adama.

z lodzi do wrocka jest 200km. razy dwa to 400km. plus lodz- lowicz w strony to 120km. razem 520km
42zl za 100km to 210zl
jak w morde strzelil ;)

Posted

o pierwsze to prosze nie wplacac juz nic na konto Bilbo!!!!! zatrzymajcie stale zlecenia!

to, czego wlasciciel nie pkryje w transporcie, doplacimy z kasy Bilbo. kase trzymamy jeszcze tydzien, dwa po oddaniu Bilbo, bo nigdy nic nie wiadomo. Potem bedziemy dysponowac. papryka trzymaj kaske.
na te chwile moge znow powiedziec, zeby od dnia wyjazdu Bilbo mogli przekazywac na inne psiaki.

a uzbierane pieniazki wspolnymi glosami rozdyspnujemy, oddamy, zwrocimy, przekazemy itp

Posted

oki to nie ruszam kaski:) to moze pare grosikow przekazecie na naszego Blackiego??? kazde 5 zl sie liczy:/ cos ten hotelik Sylwi szczesliwy - troszke psiakow od niej juz znalazlo domki:)

Posted

w imie Bilbo, albo mysle, bysmy przekazali na bokserowate, albo na psy hotelowe Sylwii. 2 grupy

poza tym, po cichu marze, ze ciut dostanie sunia z mojego schronu, tez u Sylwii, ktora ma jedyne 90zl deklaracji i nie wiem, jak polaczyc koniec z koncem. Suniawyslana z mojego schronu, potem zabrana z tragicznego dt, ktore mialo byc takie piekne... Stara sunka, byla chora, po poronieniu, pogryziona i trafila w takie rece.... ehh

Ale wplacajacy musza sami sie wypowiedziec, co robic z ich pieniazkami, bo one sa ich

Czy Wy rozumiecie, ze moze juz pojutrze Bilbo pojedzie w podroz?? poczeka 2 dni u kolegi swojego nowego pana, a potem juz........... bajka....... dom na wsi......

Posted

Ale wieści, ja już prosiłam Elmirkę, żeby zawiozła Bilbusia z Łowicza do Konina, i się zgodziała, ale widzę nie potrzebie bo juz wszystko załatwione :smile:

Posted

Witam:) Kapselek napisała do mnie w sprawie transportu malucha do Konina. Mogę go zawieźć, ale za zwrotem kosztów paliwa. Ode mnie do Konina i z powrotem jest 400 kilometrów. Paliwo wyniesie mnie 200 złotych. Z mojej strony mogę zapewnić "dostawę";) na 100% bezpieczną. Jeżeli jedzie jeden psiak, to nie potrzebuję kennel klatki. Nie ukrywam, że chętnie bym poznała tego psiaka. On wygląda jak moja sunia Berta.

Mały byłby na 19-20 w Koninie.

Posted

pan U. znow dzwonil.
juz sie cieszy na srode... moze nie zabierajmy mu nadzieji, ze juz psiaka pod nosem bedzie mial? no i nie wiadomo,czy ta godzina wieczorna w koninie bedzie pasowala....
choc jesli Bilbo pojedzie w srode to srode i czwartek mieszka u kolegi. nowe miejsce, stres.
a jak w piatek to prosto do nowego pana

pan pokryje cala sume, te 200zl spokojnie, do 250zl moze wyskrobac. to mamy koszta transportu z glowy. jesli znajdzie sie inny pies- moze niech jedzie za free?? zalozylam watek na transportowym... moze zmienie i napisze,ze bierzemy za free? skoro mamy oplacony transport w 2 strony w calosci?

to ma jechac w srode do wrocka i kolegi, czy w piatek prosto do pana U.?? dodam,ze Adama od transportu Bilbo juz zna i sa kumplami :)

Posted

Jak są kumplami to niech jedzie w środę, bo do piątku to znowu panu coś wypadnie, albo za późno już będzie 19, 20 godzina... bo szybko ciemno sie robi...

Chcę bardzo podziękować Elmirce, że zgodziła się zawieźć Bilbo, ale teraz trzeba myśleć o dobru psa... Kora decyduj, ale takie moje zdanie!

Posted

Elimirka oczywiscie dziekujemy slicznie za chec pomocy i poznania naszego bilbucha latajacego w powietrzu :)
do wieczora mamy czas, wtedy pan U.bedzie dzwonila do Adama. czekamy na inne deklarowiczki, bo one sa paniami Bilbo, i panami ;) ale ja stawiam na wroclaw

Posted

Paprysiu od 20.07 poszły do domków 2 pieski i Bilbunio będzie trzeci,Boże Kochany dziękuję Ci w imieniu tych bidulek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Czekam na kolejne adpocje i one niedługo będą bardzo w to wierzę!!!Korunia Bilbunio nawet nie wie co sie dla niego szykuje jak ja się bardzo cieszę bo należy mu się domek-cudowny domek!!!

Posted

I co ustalone?
Ja tam bym wolała, żeby nie zmieniał znów na dwa dni miejsca... I za te same pieniadze jechał prosto do pana... Nie wiem czy dobrze doczytałam

A przypadkiem pan gdzies tam nie obiecał, że nie będzie tyle jeździł...?

Posted

Przepraszam za off'a.
Chanel ma jutro sterylizacje w schronie, za tydzień można ją brać do DT ale nie mamy jeszcze wszystkich deklaracji. Trochę brakuje.
Sunia czeka w schronisku w Częstochowie od szczeniaka, teraz ma 2 lata, ale nie traci nadziei.
Pomóżcie! Zapraszam do ślicznotki..

http://www.dogomania.pl/threads/179484-JEST-SZANSA-NA-DT!-POTRZEBNE-DEKLARACJE-!-%C5%9Aliczna-czekoladka!-Chocco-Chanel-czeka-..