Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moze w wekend pan sie wybierze? co te pare dni dla Bilbo, ma kolezkow do zabawy przynajmniej :)
a sylwia sie nacieszy jeszcze nim.
my mamy czas i Bilbo ma czas. czesto organizowanie transportow dluzej trwa, niz nowy domek sam przyjezdzajacy przeciez!

Posted

Jejku, Sylwia jak on ma u Ciebie dobrze.............................. :D

A w ferworze ostatnich "cudów" to już nie pamiętam... Pan deklarował jakąś datę? Czy czeka aż będzie miał trasę w pobliżu?

Posted

Nie lubię takich przeciągających się sytuacji..... to nie na moje nerwy :placz::cool3::cool3::cool3: ja wiem, że bilbuś ma dobrze u Sywii, ale ta niepewność, przyjedzie, nie przyjedzie mnie dobija :-(

Posted

[quote name='kora78']a czemu niepewnosc? na pewno przyjedzie!! to kwestia czasu tylko! sluchajcie sie mnie, bo ja to wie na pewno! tak czuje[/QUOTE]
Masz rację Korunia, masz rację, przyjedzie na pewno :multi::multi::multi:

Posted

u nas w schronie jest pikeny, duzy, rudy bokser. ze zlamana lapka. tak, jak byl bilbo i ona jest na stronie interenetowej schronu. dzis byla jakas fundacja boksiowa po niego! on jest ledwie kilka dni w schronie, jeszcze na kwarantannie. a jak ladny i rasowy to juz chetni sie bija o niego :( a Bilbo nikt nie chcial tyle czasu :(

Posted

[quote name='kora78']a takiego to kazdy chce: nowy nabytek u nas:
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images36.fotosik.pl/194/f40e47da110a0274med.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

A cos wiecej o nim wiesz ??

Posted

Szarotka, pies odłowiony u nas na wjeździe do miasta, taka szybka droga... Nie wiemy czy się tam błąkał, bo ktoś go wyrzucił z auta czy po prostu na spacerze był z panem jakimś i zwiał... Ale moim zdaniem jakby była druga opcja to ktos by go szukał...
No i ta łapa złamana...
:(

Posted

[quote name='Szarotka']To to jest ten rasowy ze zlamana lapa ??[/QUOTE]

A Ty wiesz coś więcej niż my?
Dziś fundacja go chciała ponoć zabrać, ale niestety nie dali, bo na kwarantannie jest...

Posted

[quote name='marta0731']A Ty wiesz coś więcej niż my?
Dziś fundacja go chciała ponoć zabrać, ale niestety nie dali, bo na kwarantannie jest...[/QUOTE]
Dokladnie tyle wiem co napisalam.

Posted

nie dzwonil. czekamy dalej. nie chce byc upierd.... skoro powiedzial,ze sie skontaktuje to poczekajmy. dopiero 2-3 dni minely. poczekajmy do wt??

ten boksio nowy, znaleziony ze zlamana lapa, pojechal do lecznicy, zalozyli mu gips. jest grzeczny. troche szczeka. daje sie glaskac. fajny psiak, choc nie kreci dupka. nie ma sie co dziwic. wskakiwal to lapa nawet na kraty do mnie