kora78 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 oczywiscie,ze jego dola na tamte 2 boksie :) pan ma tel wciaz poza zasiegiem. zostawie sms z adresem hotelu i szerokiej drogi pozycze :) pieniazki Bilbusia uzbierane zostawiamy ze 2 tyg, czekajac, az sie Bilbo zaaklimatyzuje i przede wszystkim dojedzie do swojego nowego domku :D potem bedziemu ustalac, co dalej jak juz Bilbo dojedzie, mozna bedzie pisac,by deklarowicze stalych, mieli spokojne sumienie oferowana kase przeznaczyc na inne piesie. a to, co wplynelo, uzgodnimy, jak sie Bilbo zadomowi w domu Quote
viola005 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='sylwiaso']No to skaczemy z radości tak jak Bilbunio dziś zobaczcie!!!![IMG]http://img837.imageshack.us/img837/8770/dscn2371o.jpg[/IMG][/QUOTE] Bilbo, Ty umiesz latac! lecisz do Szprotawy do nowego domku? pomyslnych wiatrow, krzywozgryzku, trzymam palce za Twoja nowa droge zycia! i jeszcze bedziesz mial dacze z ogrodem, pelen komfort i luksus! Quote
_Goldenek2 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Bilbuś ma dom... Bardzo się cieszę :):):). Kto pomoże [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188803-Straciła-swoje-dzieci-czy-ona-także-ma-umrzeć-w-schronisku?p=15279126#post15279126[/URL] teraz tu? Quote
marta0731 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 I jaaaaaaaak??? Odpisali? Oddzwonili? Jedzie Słodziak dziś? Quote
Kapsel Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='marta0731']I jaaaaaaaak??? Odpisali? Oddzwonili? Jedzie Słodziak dziś?[/QUOTE] Tez czekam na wieści, te same dobre :kiss_2: Quote
kora78 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 dzis sie dodzwonilam. pan jest w trasie juz. jedzie do kielc. postara sie zboczyc i pojechac po Bilbo dzis. ale pytal tez,czy mozemy go jakos dowiezc. mowilam,ze to czas i koszta. a jemu sie spieszy :) wiec sprobuje dzis sam. bedziemy w kontakcie pan ma adres od wczoraj. nr tel do /sylwii nie chcial teraz. przeze mnie sie bedzie kontaktowac. pewnie za kolkiem nie mial, jak spisac szybki tel Quote
sekkmet Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 :) oby dzisiaj Bilbo był już w nowym cudownym domku :) Quote
_Goldenek2 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [INDENT]A czy mogę zaprosić na bazarek [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/185211-Parys-już-w-hoteliku-u-ZuziM!!!-Depresję-zostawił-w-schronie./images/smilies/icon_wink.gif[/IMG] [B][COLOR=#ff00ff]Sonia zaprasza na bazarek, z którego pieniążki wykorzystamy na jej diagnostykę i operację:[/COLOR][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/192056-KUP-ZA-ILE-CHCESZ-czyli-zbieramy-na-operację-Sonki-z-dysplazją-02.10-godz.20-00?p=15301617#post15301617"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1920...7#post15301617[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
kora78 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 pan jeszcze nie dzwonbil. nie dojechal tez jeszcze. mysle, ze dzis moze nic nie wyjsc. albo dojedzie na sam wieczor. cala polske musi przeciez przejechac w poprzek Quote
Kapsel Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='kora78']pan jeszcze nie dzwonbil. nie dojechal tez jeszcze. mysle, ze dzis moze nic nie wyjsc. albo dojedzie na sam wieczor. cala polske musi przeciez przejechac w poprzek[/QUOTE] Kora zadzwoń do niego, ja już cała w nerwach i Ty pewnie też. Bedziesz wiedziała, czy zabierze Bilbusia dziś czy nie. A i Panu bedzie miło, że ktos sie interesuje Quote
kora78 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 wiec dzwonilam nie bedzie dzis ja wiedzialam,ze skor do tej pory nie da znac to nie pojedzie dzis pan dopiero w kielcach. juz za pozno. dzis nie da rady bedzie sie staral, jak najszybciej. w ciagu kilku dni, moze do konca tygodnia pan sie odezwie Quote
Kapsel Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='kora78']wiec dzwonilam nie bedzie dzis ja wiedzialam,ze skor do tej pory nie da znac to nie pojedzie dzis pan dopiero w kielcach. juz za pozno. dzis nie da rady bedzie sie staral, jak najszybciej. w ciagu kilku dni, moze do konca tygodnia pan sie odezwie[/QUOTE] Echhhhh, nie lubie jak tak się przedłuża :shake: ale przynajmniej wiemy, ze nie dziś. Czekamy zatem cierpliwie :roll: Quote
Szarotka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Mam nadzieje, ze bedzie dobrze ........... Quote
andegawenka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Chyba nie ma pojecie co my tu przezywamy:roll: Quote
kizimizi Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 tylko oby to tym razem tak wyszło a nie Pan próbował sie wykręcić jakoś niezbyt zręcznie -tfu, tfu! wyplułam to! Quote
kora78 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 wez to kizi edytuj i usun w ogole! nie wchodzi nic takiego w gre! Quote
sylwiaso Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Ten Pan nawet nie pomyśli,że tyle osób jest zaangażowanych w Bilbusia!!!nadal czekamy...............! Quote
Mysza2 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='andegawenka']Chyba nie ma pojecie co my tu przezywamy:roll:[/QUOTE] A ja weszłam z nadzieją że Bilbo już ze swoim ludziem :( Ale bądźmy dobrej mysli, bo ten tydzień to tydzień cudów :lol::lol: Quote
Shania Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 No ja też weszłam z taką nadzieją....myslałam, ze jak ja na nowym to Bilbuś też.... Quote
marta0731 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Uda się uda, na pewno...!!! Oby pan mógł jak najszybciej po Bilbusia przyjechać, a jak narazie jeszcze niech się Sylwia nacieszy :) Quote
kamilawa Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ejjj no, nie dołujcie mnie. Bedzie dobrze! Cicho, bo jeszcze coś wykraczecie :D Quote
Recommended Posts