Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Bilbusia pogoda słaba chłodno,ponuro,ale Bilbuska na nic nie patrzy biega i cały czas się przekomarza z labradorką Fionką tak jak to było widać na zdjęciach!!!Ale Bilbuś już tylko kilka godzin od wielkiej zmiany w Twoim życiu!!!Trzymamy kciuki!!!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny mamy problem z papierami
poradzcie, co robic

wszelkie papiery bilbo nadal mam ja
nie mam zadnej umowy z Sylwia, o hotel. nie zdazylysmy, nie palilo sie

nie mam pelnych papierow ze schronu, bo bilbo mial byc pisany na Jole z Sos. a to sie tez przeciaga z innych powodow

mam wypis bilbo ze schronu, brak tylko kartki do nr czip i adresu na ten czip

jesli pan bedzie ok i bedzie na dniach jechal po bilbo, to co on ma dostac od Sylwii skoro ona nic nie ma? ma wziasc psa na krzywego i ja mam mu wyslac papiery poczta?

pan ma wypisac u Sylwii umowe, ale z kogo na kogo? mam podac np telefonicznie nr czip i to ma okreslac konkretnego psa w umowie?
mam sobie ksero papierow zostawic bilbo, a panu wyslac orginaly?

kurde, z ta jola musze szybko zalatwic, nie wiem,czy juz wrocila z urlopu... papier0 wypis ze schronu jest na mnie, ale mialam go w schronie przepisywac na Jole i dopisywac tez zaswiadczenie o zaczipowaniu bilbo

Posted

Cioteczki , czy jest na wątku jakaś cioteczka z Kalisza
Nelka podesłała mi takie linki
"Zobacz proszę dwa boksery sa w schronie w Kaliszu, może uda się je wam stamtąd wyciągnąć.
[URL="http://kalisz-schronisko.pl/wez-mnie-do-domu/zabieram/gero-nr-532.html"]http://kalisz-schronisko.pl/wez-mnie...ro-nr-532.html[/URL]
[URL="http://kalisz-schronisko.pl/wez-mnie-do-domu/zabieram/roti-nr-518.html"]http://kalisz-schronisko.pl/wez-mnie...ti-nr-518.html[/URL]

jeden to jeszcze szczylek, drugi siwiutki staruszek, daj znać dziewczynom od bokserów proszę, bo ja nie wiem do kogo mama napisac"

Posted

Już jestem.
Państwo mieszkają na skraju Szprotawy. Osiedle zielone, wokół osiedla mnóstwo polnych terenów idealnych do spacerów. Rozmawiałam z Panią, bo męża akurat nie było, ale sprawiała naprawdę dobre wrażenie. Miła, sympatyczna, otwarta.Mieszkanie dwópokojowe, ale przestrzenne. Mieli już wcześniej bokserka. Pieskiem zajmować się będą obydwoje, Pan zajmować się będzie spacerami. Pani często wyjeżdża do domku pod Bolesławcem, gdzie często zabierała swojego poprzedniego psiaka i chce teraz też zabierać. Tam domek parterowy z dużym ogrodem.
Powiedziałam o konieczności wyprowadzaniu na początku na smyczy, oczywiście bez żadnych kolczatek. Pytałam o karmienie. Swojemu poprzedniemu gotowali całkiem dobre jedzenie.
Mówią, że psiak im się bardzo podoba, że właśnie dokładnie takiego chcieli pręguska :)

Ja bym się nie zastanawiała. Bilbo z nimi będzie miał naprawdę dobrze.
Pan by chciał jutro go zabrać, już rozmawiał w firmie o tym, ale czeka jeszcze na kontakt od Was w sprawie ewentualnego odbioru no i oczywiście zgody na przygarnięcie Bilbo.

Posted

To zadzwońcie do Pana i uzgodnijcie szczegóły, bo Pan jutro jedzie do Katowic i w sumie chciałby go chyba odebrać i troszkę zboczyć z trasy, ale wszystko zależy od jego firmy czy dostanie zgodę.

Posted

Zdjęcie udało mi się sama się cieszę,zostawie na pamiątkę!!Takie warjacje u cioci robił!!:multi:Bilbunio pozdrawia wszystkie cioteczki jeszcze z brzozowego lasku!!!:bye::bye::bye:

Posted

[quote name='sylwiaso']Kapselku czy widziałaś na poprzedniej stronie zdjęcie Bilbusia?[/QUOTE]
Widziałam Sylwio, widziałam cudo pierwsza klasa, normalnie piękne zdjęcie. Nie każdemu uda zrobic się w ruchu. Piękne.....:loveu:
Sylwia :calus:dziękujemy za opiekę nad Bilbusiem..... :Rose::Rose::Rose:jestem bardzo wzruszona, a jeśli Bilbuś pojedzie do domu to muszę dużo chusteczek sobie przygotować :bigcry: