Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naprawdę super, że może sam po Bilba przyjechać... Wizyta przedadopcyjna w domu oczywiście wskazana, ale z drugiej strony zobaczyć pana podejście do psa, jak jeszcze Bilbus będzie "u siebie" powie wiele więcej

Oj Sylwia jaki on w Tobie zakochany:loveu: No boski jest po prostu, kto by pomyślał, jak tak ciotki pisały że się rzuca w schronie na psy... Ja zaczynam w to nie wierzyć;););)
Słodziak i już!

Posted

No Bilbuś to moja pierwsza wielka sympatia z hoteliku pierwszy facet i co miałam się zastanawiać zakochałam się i już!!!:iloveyou:A kto to mówił,że Bilbuś się rzuca na inne psy?jak jeden raz Maksio mu podszedł do miseczki to mu dał znać,że nie wolno i koniec.Bilbucha ma to coś w sobie i ja to wiem!!!:lol:

Posted

Szarotko kochana właśnie napisałam do Kory78 smsa bo wczoraj jej wysłałam zdjęcia Bilbusia!!!Korunia 78 wstawi zdjęcia jak najszybciej i zobaczycie naszego Bilbusia te zdjęcia robiłam z okna.

Posted

[quote name='kora78']nasza sunia ze schronu, takze w hotelu u Sylwusi :)
ktos pomoze utrzymac sunie zabrana z tragicznego dt? sami fotki zobaczcie

www.dogomania.pl/threads/184036-Wyeksploatowana-sponiewierana-beżowa-sunia-z-deszczu-pod-rynnę-błaga-o-wsparcie?p=14521748#post14521748

Bilbunia juz niedlugo i wiyzta, jeszcze jakies 5 dni zaledwie :)

a co tu tak cicho? nikt na fotki nie ptarzy, by tego szatana podziwiac??

Podziwiam.... Z zachwytu nie piszemy :)